Kyk Bursları

kızlar başvuru 16 ağustos yani bu pazartesi başlıyor . başbakanlık bursu karşılıksız olarak alınan burs yani karşılıksız burs dediğimiz şeyin adı başbkanlık bursu . bn edebiyat okuyorm 2.sınıfım bana çıkmıştı ailenizin maddi durumuna baklıarak veriyolar onu . diğeri ise öğrenim kredisi onu zaten herkez alabiliyo çünkü devlet onu ilerde geri alacağı için herkeze veriyor bi de harç parası için başvuru yapılıyor fakat onu 2.öğretimlere vermiyorlar . soru sormak isteye varsa yardımcı olurum deneyim kazandım artık bu konularda

bu arada yurt herkeze çıkaer devlet kimseyi açıkta bırak mıyo çünkü yedek falan çıkarsada ilerde asile geçersiniz zaten korkmayın yani devlet yurdu çıkar

klavuzda yatak parası her ay 90 milyon yazıyordu,bir de yurda ilk girişte 175 civarında depozite alınıyormuş tabi bu depozite fiyatları yurtlara göre az da olsa değişiyor

Anne babası ayrı olanlara öncelik verilecekmiş burs ve yurtlarda. ( Kendi adıma söylüyorum ) Ya acaba Gaziantepte yurt fiyatları ne kadardır?

kızlar devlet yurduna basvurrsammı kararsızım..cevremden duydugum kadarıyla iyi olmuyormus pek odalar çok kalabalık oluyormuş.

devlet yurdu herkese çıkmaz. kazandığın yerin yurt hacmine bağlı.

yedek çıkarsa da %100 gelecek diye bekleme. kendine bir yer ayarlamaya bak. özel yurtlardan da olabilir

Anne babası ayrı olanlara öncelik verilecekmiş burs ve yurtlarda. ( Kendi adıma söylüyorum ) Ya acaba Gaziantepte yurt fiyatları ne kadardır?

bende gaziantep üniversitesi mezunuyum ve sana önerim kesinlikle yurtta kalman bana yurt cıkmamıstı 5 gun misafir olarak kal biz seni yerleştirelim dediler ve yurt cıkmadıgı halde yerleştim daha sonra eve cıktım tabi ama pişmanım keske yurttan ayrılmasaydım bölümünü biraz garipseyebilirsin kampüs içinde MYO siyasi olayların merkezi orası pek karısma konusma 2 senen gayet rahat gecer sınıf arkadasların daha çok gaziantepli olacak dışarıdan gelen pek olmuyor MYO da geçme notu 70 eğer hocan insaflıysa çan eğrisi yapar
yurt zaten güzel kocaman bir bahce içinde 5 blok kocaman yemekhanesi ,internet cafesi ,masa tenisi, bilardo salonu,kantini,salonu,kuaförü,çamaşırhanesi,kırtasiyesi,tiyatro salonu,spor salonu ,tenis kursları fln var vaktin oldugunca katıl zamanını bosa gecirme zira antepte hava kararınca dısarda yapacak bişi bulamayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…