kyk basvurusu nasıl yapılıor??

sonunda yapabildim başvuruyu,site yoğunluktan dolayı devamlı hata veriyordu ama hallettim opuyorumnanaktan

Bende çok uğraştım başvuru yapabilmek için yogunluktan dolayı cok ağır site gece geç saatte yapabildim ancak

ben zar zor formu açtım ama bilgi eksikliği olduğu için gönderemedim, tekrar uğraşmam gerekecek :çok üzgünüm:

baya bi evrak istiyolarmış başvuru için doru mu

Bildiğim kadarıyla evrak istemiyolar direk online basvuru yapıyosun.Bi takım sorular sormuslar yanıtlıyosun ve başvuruyu yapıyosun 30 agustosta acıklancak burs alanların ismi kyk nın sitesinde onun haricinde bişi istemiyorlar diye biliyorum...

sonunda yapabildim başvuruyu,site yoğunluktan dolayı devamlı hata veriyordu ama hallettim opuyorumnanaktan

canım sana birşey danışabilir miyim.kyk basvurusu yaptım demişsin.beni sorular cok zorladı acıkcası:) baba veya anne vergi mukellefimi değilmi kısmına neyi işaretledin?bi de vergi mukellefini işaretlediysen kimlik no mu yazdın yoksa vergi numarasını mı.cunku vergi numarası yerine kimlik no geçiyormuş artık babam öyle dedi.ben babaama sordum değildir kısmını işaretle dedi ama herkes vergi mukellefi yani herkes vergi ödüyo sonucta.cevap verirsen cok sevinirim

ne yazdığımı hatırlamıyorum canım ya,zar zor yapabildiğim için aklımda kalmadı,tekrar bakmak istiyorum eksik gedik var mı diye ama bu seferde sayfa açılmıyor :s

Günlerdir uğrasıyorum bende bi denk gelmedi . . Bende çok sinirliyim . Kaldı ki son gün 25 Ağustos . Sabah 9 civarı deneyenler kolaylıkla girmis bugün site basında sabahladımk denebilir yarında erken kalkıcam :/ Bol sanslar

Kızlar bir de altlarda biçerdöver sayısı sormuşlar, araştırdım ama ekinler için kullanılan araçtan başka birşey çıkmadı? Ekin biçme aracını sormuş olabilirler mi? :bbo: :uhm: :uhm:

Kızlar bir de altlarda biçerdöver sayısı sormuşlar, araştırdım ama ekinler için kullanılan araçtan başka birşey çıkmadı? Ekin biçme aracını sormuş olabilirler mi? :bbo: :uhm: :uhm:

Canım ailesi çiftçilikle uğraşanlar için sormuslar o soruyu.Eğer ailen çiftçi değilse boş bırakıyosun orayı 0 yazıyosun.

Canım soruyu bana sormadın ama bildiğim kadarıyla cevaplamak istiyorum.Vergi mükellefiyeti derken annenin yada babanın vergi mükellefiyetini soruyo yani herhangi birinin üzerine ev araba vs varmı eger varsa gereken alanı doldurup istediği numarayı yazıyosun vergi numarası yerine kimlik no geciyo mu onun hakkında bi bilgim yok...

Canım ailesi çiftçilikle uğraşanlar için sormuslar o soruyu.Eğer ailen çiftçi değilse boş bırakıyosun orayı 0 yazıyosun.

Teşekkürler canım, soru tuhaf gelmişti de bana acaba bilmediğim başka bir anlamı da var mı die düşündürdü bi an.

kızlar ben burs ve ogrenım kredısı sectım ama kredi ıstemıyorum sadece burs ıstıyorum

kızlar ben burs ve ogrenım kredısı sectım ama kredi ıstemıyorum sadece burs ıstıyorum

Zaten sadece burs seçeneği koymamışlar. Burs çıkmazsa öğrenim kredisi çıkar ama sen almak istemiyorsan almama gibi bir hakkın var. Yani çıktı diye krediyi almak zorunda değilsin.

Zaten sadece burs seçeneği koymamışlar. Burs çıkmazsa öğrenim kredisi çıkar ama sen almak istemiyorsan almama gibi bir hakkın var. Yani çıktı diye krediyi almak zorunda değilsin.

tesekkur ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…