Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya bi evrak istiyolarmış başvuru için doru mu
sonunda yapabildim başvuruyu,site yoğunluktan dolayı devamlı hata veriyordu ama hallettim opuyorumnanaktan
Kızlar bir de altlarda biçerdöver sayısı sormuşlar, araştırdım ama ekinler için kullanılan araçtan başka birşey çıkmadı? Ekin biçme aracını sormuş olabilirler mi? :bbo: :uhm: :uhm:
canım sana birşey danışabilir miyim.kyk basvurusu yaptım demişsin.beni sorular cok zorladı acıkcası:) baba veya anne vergi mukellefimi değilmi kısmına neyi işaretledin?bi de vergi mukellefini işaretlediysen kimlik no mu yazdın yoksa vergi numarasını mı.cunku vergi numarası yerine kimlik no geçiyormuş artık babam öyle dedi.ben babaama sordum değildir kısmını işaretle dedi ama herkes vergi mukellefi yani herkes vergi ödüyo sonucta.cevap verirsen cok sevinirim
Canım ailesi çiftçilikle uğraşanlar için sormuslar o soruyu.Eğer ailen çiftçi değilse boş bırakıyosun orayı 0 yazıyosun.
kızlar ben burs ve ogrenım kredısı sectım ama kredi ıstemıyorum sadece burs ıstıyorum
Zaten sadece burs seçeneği koymamışlar. Burs çıkmazsa öğrenim kredisi çıkar ama sen almak istemiyorsan almama gibi bir hakkın var. Yani çıktı diye krediyi almak zorunda değilsin.