önceki konusunu okudum şimdi. cahillik diz boyu. gitmesin kesinlikle.neden kocası bu seferde kışlık botlarla mı saldırsın diye gitsin ,ne gerek var
katılıyorum. 2,5 saat ağlamasını dinlememeliydin. bırak ne halleri varsa görsünler.Kadin hizmetcisini, oglu da stres topu ve seks partnerini kaybetmis ondan agliyorlar.
Ama sen bu sifatlardan ibaret degilsin, once insansin, insan gibi davran, bidaha hicbiriyle konusma. hadi ordan diyip kapatmaliydin yuzune telefonu, ne dinledin 2.5 saat onun zirvalarini.
Senin yediğin dayakların azmettiricisi bu kadın değil miydi? O zaman da bir ANAydı.Babaannemle kalıyorum zaten artık. Dönmüyorum. Memlekete geri döndüm. Ama böyle arayınca birden içten içten acıdım. Üzüldüm. Çünkü o da bi ANA. Bir ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur ???
Bu yüzden üzüldüm
nasıl vicdan yapıyorum diyorsun. illa öldürsün mü sizi .onu mu istiyorsun. ne vicdanı.neyin vicdanı.Biliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?
konularınızı hatırlamak için açtığımda sinirim taştıBabaannemle kalıyorum zaten artık. Dönmüyorum. Memlekete geri döndüm. Ama böyle arayınca birden içten içten acıdım. Üzüldüm. Çünkü o da bi ANA. Bir ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur ???
Bu yüzden üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?