KV'nin yalvarışı ;(

katılıyorum. 2,5 saat ağlamasını dinlememeliydin. bırak ne halleri varsa görsünler.

Senin yediğin dayakların azmettiricisi bu kadın değil miydi? O zaman da bir ANAydı.
Korkarım sen tekrar döneceksin oraya iki gözyaşına tav olmuşsun.

Ah bide ben kurtarabilsem kendimi valla şanslısın ki bu adamdan kaçmışsın peşini bırakmış. Yat kalk şükret canını kurtardığına

Şaka mısın ? Neyin vicdanı bu ? Seni ve bebeğini döven kocadan ne hayır bekliyorsun da vicdana geldin ? Bir de bu duruma azmettirici olan kv'yi saatlerce dinlemişsin... 20 yaşındasın, tekrar git ve çürüt ömrünü tamam ? Hatta bir çocuk daha yap ..

kendini ve bebeğini düşün...bırak karşı taraf kendini düşünsün..sen onları düşünme..

hazır kurtulmuşsun . canını kurtarmışsın . ne vicdanı şimdi.
polise gitmeliydin o dayağı yediğinde. bebeğini göz ardı edip kucağındayken de vurduğunu söyleyecektin. bi polis alacaktı bunu . ikinciye bak ne oluyordu. neden polise gitmedin. orası Türkiye den farklı bu konularda.
arkadaşımıza bebeği fazla ağlıyor diye polis gelmiş. komşular bebeğe bi şey mi yapıyorlar da bebek ağlıyor diye şikayet etmişler. polis yine şikayet gelirse bebeği alırız demiş. düşün.

Önceki konunu okudum
Kayınvalıden degıl kocan da ıs yok
Kım kaynanasıyla dort dortluk yasıyor kı ? Veya gecınıyorkı?
Kocalarımız olmasa bızde cok laf yerdık dıyorum
Ayrıca donersenız gram akıl yok sızde

konularınızı hatırlamak için açtığımda sinirim taştı
bilemedim en iyisini siz bileceksiniz tabi ama

eğer dönecekseniz de bol bol şart koşun
kesinlikle uzak ayrı ev sık sık görüşme olmayacak

peki seviyor musunuz eşinizi? o da önemli

yaaa yok bu aileyle olur mu yaaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…