KV'nin yalvarışı ;(

Babaannemle kalıyorum zaten artık. Dönmüyorum. Memlekete geri döndüm. Ama böyle arayınca birden içten içten acıdım. Üzüldüm. Çünkü o da bi ANA. Bir ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur ???

Bu yüzden üzüldüm

Kendi evladınız sizin yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz peki?

Yaa bide dayakmı vardı? Ordan uzaklaşıp kurtulmuşsun bir daha geri dönmeyi feriştahı yalvarsa düşünme sakın

Yok, düşünmüyorum. Sadece KV'nin anlattıkları zoruma gitti.. Çünkü o da bi ANA, ve bi ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur. Fakat bende bi ANANIN çocuğuyum. Onlar bana bunları yaşatırken benim ANAM olsaydı ??? ...

Biliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?
Gerçekten soruyorum. Şaka mısınız??? Ya delisiniz ya da gerçek değilsiniz. Konulariniza göz gezdirdim o aileye vicdan yapmanız için deli olmanız lazım. Annesiniz siz kendinize gelin

Gerçekten soruyorum. Şaka mısınız??? Ya delisiniz ya da gerçek değilsiniz. Konulariniza göz gezdirdim o aileye vicdan yapmanız için deli olmanız lazım. Annesiniz siz kendinize gelin
O zaman şıkkı olmayan bi cevap veriyorum:
Benim galiba PSİKOLOJIM bozulmuş

Gerçek degilsiniz kısmında hemfikiriz.
İyi forumlar.

Öylesine ana değil dana denir. Kesin suç onun üstüne kalmıştır. Herkes onu suçlamıştır sen gaz verdin, senin yüzünden boşanıyor diye. Vicdanı olan buda benim evladım sayılır deyip bağrına basardı. Bir eksik konuşup ortalığı karıştırmazdı.

Aynen, doğru. Ben yaşadıklarımı çok çabuk unutuyorum galiba? Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Acıdım da bana acınmadı, aksine tepeme binildi

Doğru? Kendimi ezdirmek için mi yaşayacağım hep

Allahım Allahımmmm..

Önceki konularınızı biliyorum.Kayınvalidenizin ve eşinizin tavırlarını da..Ben de boşanma aşamasındayım.Eşim ve eşimin ailesi tarafından çok fazla haksızlığa maruz kaldım.(Şiddet falan asla yoktu bende))Sanki kayınvalidem beni aramış da yalvarıyormuş gibi hissettim bir an..Son Zaman'larda konularda "Giden pişman olur mu,geri gelir mi?" diye soruluyordu.Buyrun cevabı.

Allahım onları daha da pişman etsin.Nefessiz kalıncaya kadar yalvartsın.Ettikleri haksızlıkları bir bir evlatlarında görsün.

Nasıl oluyormuş elin masum kızını ezmek Allahım onlara göstersin inşallahhhhh.Benimkilerin de ağlaya yalvara kapıma geldiği günleri en kısa zamanda göreyim inşallahhhhh!!!

topuğa sıkmak deyimi az kalır bacım delirdin mi kafana sıkacan galiba anası niye arıyor danası arayaymış ya kaç arasa ne olacak evladın kucağındayken adam mortal kombat edasıyla sana tekmeler savurmadı mı bu kadın çıralara ateş atmadı mı ,bakma sen hepsi başına kalacak ev işleri falan ona yığıldı diyedir o numaralar,karısının kucağındayken evladına acımadan karısına tekme atan adam evladına ne verebilir ki .gidersen zaten bitmişsin sen.

ayrı evi açsınlar git. çocuğunu bırakıp mı ayrıldın oradan. çocuğun yanında mı.

Biliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?
Kv haklı şimdi sende yoksun her iş kv düştü aklı başına geld eyvah beleş hizmetçi mız gitti diye dövünüyor yoksa ne sana ne vs acıdığı için üzüldüğünü sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…