Eşiniz kayınvalidenin dolduruşuyla sizi dövmemiş miydi? Üstelik kucağınızda bebeğiniz varken. İstediği kadar yalvarsın bir daha olmayacağının garantisi var mı? Çok zor durumda degilseniz, gidecek yeriniz varsa dönmeyin.
Kendi evladınız sizin yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz peki?Babaannemle kalıyorum zaten artık. Dönmüyorum. Memlekete geri döndüm. Ama böyle arayınca birden içten içten acıdım. Üzüldüm. Çünkü o da bi ANA. Bir ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur ???
Bu yüzden üzüldüm
Yaa bide dayakmı vardı? Ordan uzaklaşıp kurtulmuşsun bir daha geri dönmeyi feriştahı yalvarsa düşünme sakın
Kendi evladınız sizin yaşadıklarınızı yaşasın ister miydiniz peki?
Gerçekten soruyorum. Şaka mısınız??? Ya delisiniz ya da gerçek değilsiniz. Konulariniza göz gezdirdim o aileye vicdan yapmanız için deli olmanız lazım. Annesiniz siz kendinize gelinBiliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?
O zaman şıkkı olmayan bi cevap veriyorum:Gerçekten soruyorum. Şaka mısınız??? Ya delisiniz ya da gerçek değilsiniz. Konulariniza göz gezdirdim o aileye vicdan yapmanız için deli olmanız lazım. Annesiniz siz kendinize gelin
Gerçek degilsiniz kısmında hemfikiriz.Gerçekten soruyorum. Şaka mısınız??? Ya delisiniz ya da gerçek değilsiniz. Konulariniza göz gezdirdim o aileye vicdan yapmanız için deli olmanız lazım. Annesiniz siz kendinize gelin
Öylesine ana değil dana denir. Kesin suç onun üstüne kalmıştır. Herkes onu suçlamıştır sen gaz verdin, senin yüzünden boşanıyor diye. Vicdanı olan buda benim evladım sayılır deyip bağrına basardı. Bir eksik konuşup ortalığı karıştırmazdı.Babaannemle kalıyorum zaten artık. Dönmüyorum. Memlekete geri döndüm. Ama böyle arayınca birden içten içten acıdım. Üzüldüm. Çünkü o da bi ANA. Bir ANANIN evlatlarını öyle görmesi ne kadar zordur ???
Bu yüzden üzüldüm
Öylesine ana değil dana denir. Kesin suç onun üstüne kalmıştır. Herkes onu suçlamıştır sen gaz verdin, senin yüzünden boşanıyor diye. Vicdanı olan buda benim evladım sayılır deyip bağrına basardı. Bir eksik konuşup ortalığı karıştırmazdı.
Doğru? Kendimi ezdirmek için mi yaşayacağım hepO insanlarla empati yapacak bir şeyiniz yok, eğer merhametliyseniz ve merhamet duygunuza yoğunlaşmak istiyorsanız Kızılay'a, bilumum yardım kuruluşlarına yardım yapın. O adam ve ailesiyle en ufak bir empati kırıntınız olmasın.
Kv haklı şimdi sende yoksun her iş kv düştü aklı başına geld eyvah beleş hizmetçi mız gitti diye dövünüyor yoksa ne sana ne vs acıdığı için üzüldüğünü sanmıyorumBiliyorum haklısınız, ama vicdanıma hakim olamıyorum, sanki olanlar benim yüzümden oluyor?
neden kocası bu seferde kışlık botlarla mı saldırsın diye gitsin ,ne gerek varayrı evi açsınlar git. çocuğunu bırakıp mı ayrıldın oradan. çocuğun yanında mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?