• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

ben dayaga karşıyım dayak yerse resmen boşan derim. başka türlü demem.
yorumlarini okudum kararini vermişsin tebrik ederim
hayırlı boşanmalar dilerim...
sonra yükün hafif kuş gibi olsun inşaalah
kv yi dinleme bence onun yüzünden eşinden dayak yemişsin bide yalvariyo o yalvariş ben inanmadim kandiriyo gibi geldi ne bilim samimi bulmadim.
boşver eşin seni boşaninca kıymet bilsin annesini dinlemeseydi yani.
adam anakuzusuymuş zaten.. en iyisi çocuğunla gelecege bak. ;)

Ay yine mi sen :KK70: senin yorumların acayip hoşuma gidiyor. Ağır, sert konuşuyorsun ama doğru söylüyorsun, bende "Nerde benim C captain price " diyordum. Seni arıyordum. Haklısın bu ara :KK43: ama insan kendi de ANNE olduğu zaman anlıyor bir ANNEYİ. "Yavrularım elden gidiyor" diyişi, yıktı işte....!!

anlayacak başka anne mi kalmadı? sen kızının dayak yemesini, oğlunun karısını dövmesi ister miydin? izin verir miydin? böyle annelik olmaz ki.

En son mahkeme Mart'ta oldu o zaman tanıklık yapmıştı.
Martta ki mahkeme kimindi? Boşanma davası değildi heralde?
Daha nisanda dedenin yanında Almanya'da değil miydin? 28nisanda konu açmıştın .
Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!! diye.
Hatta 12 mayısta baban gelip Almanya ya sizi barıştırmaya çalışmıştı. O zamanda Almanyadaydın., halanın yanında
Aynı konuya aşağıdaki iletiyi yazmıştın.

Dün babam geldi, ama ne için: "Gel, kocanla barış!"
"Bunun için mi geldin baba!!" deyince de "Köye nasıl geleceksin, elalem ne der?"
Demek ki bey efendi için de elalem daha önemli, elalem daha kıymetli.
Kızını neredeyse bi zamanlar öldürecek olan adamla barıştırmak, ve elaleme rezil olmamakmış derdi. Güvenip de kimlere sırt dayıyoruz, artık kendimden utanıyorum!
Zaten bu adam her zaman böyleydi, her zaman böyle yaptı. Kadın Sığınma evine gitsem, Polis'e gitsem... Ya da direk Türkiye'ye dönüş yapıp orda yeni bi Hayat mı kursam??
Bu arada "Uydurma" diyenler, Polisle ben ne konuşup ne söylediklerini bilmiyorum, Dede geliyor söylüyor, bende kusura bakmayın Çat-Pat Almancamla yarısını anlıyorum, yarısını anlamıyorum. Yani olayları kendi gözümle görüp de anlatmıyorum burda bişey, bende Dede'den duyuyordum. Bu ara burda Halam'ın yanına geldim. Babam TR'ye geri döndü, işte insan kızına sahip çıkmalı. Böyle bi babaya sahip olduğum için Lanet olsun. Ben babam beni severdir, beni anlardır derken. Adam sadece bi günlüğüne geliyor ve burda o kadar umutlarımı, hayallerimi yıkıp gidiyor, güya babam beni atmaz, bana sahip çıkar, nasıl da sahip çıktı. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafı da bu olsa gerek. Zaten Dede'de kocamla barıştırmak için uğraşıyormuş. Bu devirde kimseye güvenilmez. Hele ben 19 yaşında ve safdirik olunca, herkesin yalanına inanırım

Neler yoktu ki...!!
Beni sürekli tehdit ederdi "Babanın evine koyar gelirim"
Sürekli "Başka Karı alırım kendime!!" diyişi...
"Sen kimsin ki..." diye başlayan cümleler...
Anasının, babasının yanında aşağılamalar.
İğne ucu sebeblerden, el kaldırmalar.
Dertleşecek insan arıyordum bazen, kocamla öyle bi konuşayım desem, hemen anasına yetiştirmeler. "Kendi eviniz olsun" dediğim zaman, anasına koşar söylerdi, KV de cıngar çıkartırdı, bunun gibi neler neler...
o zaman asla birleşme derim. adamın saygısı yoksa bastan sonrasında da o adam düzelmez gibime geliyor. kafanı karıştırmasınlar mutsuzsan çocukta yoksa ayrıl belki hayat karsına ikinci bir şans çıkarır

Eski konularından sadece tekini okudum ve kvnizin "Sen geber de çocuğuna ben bakayım" dediğini yazmışsınız.

Bu laf çok ağır, hele ki loğusa halinizle maruz kaldığınız o psikolojik şiddet... Sanırım dayak da varmış yanlış okumadıysam, bir diğer konu başlığınızda geçiyordu.

Haliyle ayağınıza kapanıp yalvaracak hale gelmeliydi zaten. Ama bir telefon konuşması, herkes için en basitidir. Mesela, küs olduğum, çok kırdığım bir dostumu aramak ve onu yeniden bir arkadaşlığa özürler dileye dileye ikna etmem çok ucuz olmaz mıydı?

Kapısına kadar gidip, birkaç hediye ile "Beni içeri alır mısın?" diyerek, yüz yüze bir özür kadar kıymetli olur muydu?
Kaldı ki sizinki çok ağır bir durum, çok haysiyetsiz laflar, muameleler.

Dönmeyin geri, ne var 2 saatlik telefon konuşmasında? Vicdanınıza oynaması bir yana, ne kolay, ne tembel, ne gayretsiz bir yöntem telafi için.

Babam beni bazı şeyler için göz ardı edebilir. Ama sağolsun babam yardımcı. Babam da yurtdışından gelmiş biri olarak bana bi çok konuda destek, Üvey Annem olmasaydı daha çok ilgileneceğinden emindim ama maalesef fazla zaman ayıramıyor.

babanız almanya da ama sizden farklı şehirde yaşamıyor muydu
burada ise yurt dışından gelmiş biri olarak diyorsunuz
"Hakim bunları dinledi" diye bişey ağzımdan çıkmadı? Okurken rica ediyorum doğru okuyun.

Görümcem gizli şahitlik yaptı. Ses kayıtları, kolumda ayağımda morluk vardı, onları telefonuna çekmiş ben uyurken. Abisinin kendisine yazdığı mesajlar, Facebook vs gibi yerlerde "Al karıyı, vur duvara" "Bi vuracaksın şu kadına, iskeleti çıksın! (S....) gibi yazılar yazmış. Görümcem göstermişti. Mahkeme de sonlara doğru sinir krizi geçirmeler "Gebertcem seni, Öldürcem seni, Bebeği alıcam senden" gibi tehditler. Hakim de zaten arkadaşımın teyzesi çıktı. Arkadaşım da biliyordu, durumlarımı. Avukatım çok iyi biri zaten. Ona bişey diyemem !! Gidişat böyle yani başka da bişey yok.
bu mesajınız da hakim dinledi gibi anlatmissiniz
yazdıklarınızı arada okuyun not alın
bir dahaki sefere hatirlamasi kolay olur

ben dayaga karşıyım dayak yerse resmen boşan derim. başka türlü demem.
yorumlarini okudum kararini vermişsin tebrik ederim
hayırlı boşanmalar dilerim...
sonra yükün hafif kuş gibi olsun inşaalah
kv yi dinleme bence onun yüzünden eşinden dayak yemişsin bide yalvariyo o yalvariş ben inanmadim kandiriyo gibi geldi ne bilim samimi bulmadim.
boşver eşin seni boşaninca kıymet bilsin annesini dinlemeseydi yani.
adam anakuzusuymuş zaten.. en iyisi çocuğunla gelecege bak. :KK66:

Aynen öyle yapacağım :)

Hatta 12 mayısta baban gelip Almanya ya sizi barıştırmaya çalışmıştı. O zamanda Almanyadaydın., halanın yanında

28 Nisan'da boşanma Davamız devam ediyordu
Şubatın 15-16 açıldı dava. O zaman bi Türkiye'ye izne gitmiştik 2-3 günlüğüne çünkü Babaannem çok hastaydı. Boşanmaya Şubatın başında karar verdim. Gittim. Babamdan hemen sonra ben Almanya'dan döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
babanız almanya da ama sizden farklı şehirde yaşamıyor muydu
burada ise yurt dışından gelmiş biri olarak diyorsunuz

bu mesajınız da hakim dinledi gibi anlatmissiniz
yazdıklarınızı arada okuyun not alın
bir dahaki sefere hatirlamasi kolay olur

Babam yurtdışında yaşamıyor. Her sene 3-4 ay Almanya da ??

Bu mesajda çok açık zaten her şey.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Artik buna bir dur der misiniz lutfen. Bu kadin bariz kafasindan senaryo uyduruyor.

Bu mesajda çok açık zaten her şey.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Artik buna bir dur der misiniz lutfen. Bu kadin bariz kafasindan senaryo uyduruyor.
Buna cevap olarak dava şubatın 15-16 sında açıldı yazmış.
Babaaannesine ziyaret gitmişler Türkiye ye o 2-3 günde dava açıvermiş. :işsiz:
Ama sonra dönmüş yine maaile beraber yaşamaya devam etmişler.
28 şubatta açtığı konular duruyor.
Hala beraber yaşarken kayınvalideden şikayetleri falan. Hiç oralarda boşanma davasından bahsetmemiş.
Biz de burada yorum yapıyoruz. :confused:

Back