KVnin sözünün altinda kalmadim

tamam da bunda da bir laf sokma yok ki.toplumumuzda şöyle bir algı var "sağ eline ver kaşığı, sağ eline ver ona alışsın , sola alıştırma tersi döner" gibi.ya da solak çocuk görünce aa sağ eline alıştırsaydın keşke derler , siz görmemiş olabilirsiniz çevrenizde ama ülkede geniş bir kesim var böyle.koca koca insanlar da birbirine aa solak mıydın sen çok ters geliyo bana diyor.kv de laf sokmamış ki bunu sormuş.siz kendinizi kv'nin ağzından çıkıcak her şey bana ucu dokunan iğne olmak zorunda diye şartlamışsınız.

Bazı insana laf sonradan koyar düşününce yani ilk bozulur ama aklına bişey gelmez sonradan niye böyle demedim der arkadaş ta öyle olmuş biraz yoksa 1 sene tut kafada yorucu çok daha mühim bişey dese neyse de ince kalın....

ya ne güzel işte senede bir görüyorsun umursama bu kadar her gün görmek zorunda olan napsın demi ? foto filan atma bence sonuçta annen gibi düşünmez kv.

sürekli iğneleyici konuşuyorsa bilemem.aklıma kendi kaynanam geldi mesela eşimin sevmediği bir yemeği yaptı bende eşim bu yemeğı sevmiyor dedim diye o senin ailenin yaptığı yemekleri de beğenmiyor dedi zıkkımın kökünü yiyesice diyemediydimkaynanaların çoğu böyle çokta şeyyapmamak lazım

Ya varya ben yazmışım gibi okudum bunu. İnan benimkide böyle hemde her konuda. Insan bi yerden sonra patlama noktasına geliyor

Adı üstünde kayınvalide. Pek bir şey beklemeyin nasılsa yılda bir görüyormuşsunuz. Ben de sık görmem ama ona bile tahammül edemiyorum bazen. Ama sizin de durduk yere kayınvalideye sardığınız dolmanın resmini atmanız gereksiz olmuş.

/ anneye atılan fotoyu kayınvalideye atıyorsunz..
Belliki kıskandırma çabaları
Kv sizin ve sarmalarınzn egonuzu okşamayacak biçimde konuşunca kinleniyorsunuz..

Bugün kadıncağız oğlu ile konuşurken müdahil olup eee hadi göster sarmaları diye kadını zorluyorsunuz sonra laf soktum rahatladım...
Çoookk sinsisiz konu sahibi...

Hangi kitabı okuyorsunuz neden o kadar sayfa kitabı okuyorsunuz bir günde, okuyan var okuyamayan var, çocuklardan fırsat bulup 20-30 sayfa kitap okuyunca kendi kendine mutlu olan garibanlar var, hiç yakıştıramadım bu tavrı size

/ anneye atılan fotoyu kayınvalideye atıyorsunz..
Belliki kıskandırma çabaları
Kv sizin ve sarmalarınzn egonuzu okşamayacak biçimde konuşunca kinleniyorsunuz..

Bugün kadıncağız oğlu ile konuşurken müdahil olup eee hadi göster sarmaları diye kadını zorluyorsunuz sonra laf soktum rahatladım...

Çoookk sinsisiz konu sahibi...

"Köpek gibi büyütülmüş çocuk" ve kesinlikle tavsiye ederim. derin sularda 'nın birkaç yerde önerisini gördüm, kitabın adı da dikkatimi cezbetti. Önerildiği kadar varmış, kesinlikle faydalı bir kitap ve bazı noktalardan kafa karışıklığımı da çok güzel giderdi.
Bu haftasonu ballıyım ya bana "Kendine istediğin gibi zaman ayır" hediyesi verdiler cümbür cemaat, evlilik yıldönümü-doğum günüm filan art arda geldiği için şubatın ilk haftası bana bayram oluyor ve "Çiçek-pasta değil, zaman verin" dediğim için son birkaç senedir, sağ olsunlar salıya kadar tatildeyim. Ben de bir çılgınlık yaparak kitap okumaya karar verdim. Ama hemen tavrım değişti, meğer benim kitap okuma eksiğim varmış.

Bundan önce Aeden'i okumaya çalışıp 20. sayfasında kendimi zorladığım halde okumayı bırakıp hafakanlar basınca "Ben kitap okuyacak sabrı, ilgiyi her bi şeyi kaybetmişim, ben net okuyucusu olmuşum iyice" diye hayıflanmıştım, bu kitapla sahalara geri döndüm.

derin sularda 'ya da teşekkür ederim.

derin sularda 'nın tavsiye ettiği kitapları not alıyorum çoğunlukla, aralarından iki tanesini alıp okuma fırsatım da oldu, bu vesileyle bende teşekkür ederim kendisine.

Hediye olarak olarak zaman istemek çok güzel bir fikirmiş, şu sıralar böyle bir hediyeye çok ihtiyacım var ama ne mümkün
Verimli bir Pazartesi olsun sizin ve tabi hepimiz için.

Şu görümce ve eltilerle yarışmayi bir türlü aklım almıyor...
Ne gereksiz muhabbetler ya, çok mu boş vaktiniz var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…