KVnin sözünün altinda kalmadim

İntikam soğuk yenen yemektir. Ve zaten bir yemek konusu olduğu için iyice karınlar doymus. KV ye haddini bildirmissiniz. Bravo gerçekten.

Vaaaaauuuvvvv ibretlik konu. Okullarda ders olarak okutulmalı.

Tamam şimdi konu sahibi bi şekilde alınmış veya kendine laf söyletmek istememiş olabilir yani bunu neden konu önemsiz yok bilmem ne diyerek üzüyorsunuz ki yeri gelip hepiniz bireylere alınmadık mı yada artık boşver demeyi öğrendiysek bile yaşanmışlıklar öğretmedi mi. Lafı daha fazla uzatmayayım herkesin karakteri bir olmayabilir olabilir alınır nede olsa kendini bilmezçok çok bilmiş Malesef susmuyorlar ne yapalım yani susmuyorlar illaa kötümü olalım..

off bır yıl sonra fena laf sokmuşsun.

Yorumları okuyunca kendimden şüphe ettim. Ben yeni anneyken, eşimin ailesi geldi bir gün anneannemin taziyesi için. Kv, bebeğime acıdığını söyledi, sonra da görümceye dönüp bebeğimi uyutmasını, bebek uyuduktan sonra gideceklerini söyledi. Ben dumur oldum, kalbim çok kırıldı. Ben zaten bebeği uyutacaktım, onlar bebeği görsünler öyle uyuturum diye bekliyordum. Öyle kavga eden, laf çarpan, kalp kıran biri de değilim o yüzden kalakaldım. O kadar üzüldüm ki ve buna benzer bir sürü şey yaptılar yıllarca. Neyse dört senenin sonunda ben de aynı cümleyi buna kurdum, biraz içim soğudu. Otuzuna merdiven dayamış kızı hastaymış. Aradım dedim ki "ben o kıza çok acıyorum, hiç bakamıyorsun ona, ne biçim annesin sen". Şeytanlık yapan taşlanmayı göze alacak
NOT: kv niz bence kırmak için değil, espri olsun diye söylemiş

Son düzenleme:
hiç sevmem incecik sımsıkı çiti çiti sarılan dolmaları.
etli dolmayı tombul ve gevşek sararım pekte güzel olur. zeytinyağlıyı da uzun ve hafif tombul sararım. miss.
ya niye yemek çekilip gönderilir ki ya da paylaşılır ki hiç anlamadım.

Ya cevaplara koptum burda.
sarmalarınız fotojenik degil, şişman cikiyor favorim :)))

Ben sarmayı kalın seviyorum öteki türlü boş yaprak yiyormuşum gibi geliyor. Bol malzemos sarma

Ben kayınvalideme laf sokmuyorum anlamazsa gıcık olurum,açık açık söylüyorum

Derdin bu olsun be gunumuze şükür ne diyelim

Ayda yılda bir gördüğünüz, eşinizin annesine ne güzel laf sokmuşsunuz mu demeliyiz Kendi annenize de böyle laf sokar mısınız yoksa anne ve kv.farkı mı?

Him size baya dert olmus o cumle anlasilan.Neyse artik rahat rahat uyuyabilirsin

Maalesef aşağı yukarı aynılar, etrafımda gördüğüm bi kaç örnek var gelinine çok değer veren kv ler, bakıp bakıp özeniyorum nazar değdireceğim
bencede degdirelim kimse bizim olamadıgımız gibi olmasın

Nişanlıydık daha evli değildik. Kayınvalidem yaprak saracak, ben de "yardım edeyim" diye tutturdum. Böyle ince ince sarıyorum ki aklım sıra beğendireceğim kendimi. Kadıncağızın da acelesi var, hizlı hizlı sarıyor o dört tane sararken ben bir taneyi bitiriyorum, eşim geldi baktı böyle "aaa ne güzel sarmış, anne kusura bakma ama gül'ün sardıkları daha güzel" dedi. Ay şimdi aklıma geldi de utandım şimdi.

İssizlikte nirvana gibi konu resmen Son 1 sene icerisinde kendin icin ne yaptin? -Kayinvalideme laf sokmak icin dogru zamanin gelmesini bekledim

Rahatladıysan ne mutlu Aynı şeyi annemiz söylese gülüp geçeriz ama kayınvalide olunca batıyor nedense.
annem de soylese batiyor da o da tatli cemkiriyorum..cunku icindeki bana sevgisini bildigim icin..kv icinde ne sakli oldugu belli di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…