Ya konuyla alakası yok ama senin yorumlarına bayılıyorum. Bende kendime bir roman aldım gecen hafta ama bebekten okumaya fırsat bulamadım. Bana da yakında kültür şeysi gelsin Allah'ım. Çok amin.Yaklaşık 2 sene kadar sonra, elime bildiğiniz kağıttan yapılmış, kapaklı okumalık bir kitabı alıp 2 günde 271. sayfasına varmayı başardım ve 451 sayfalık kitabı muhtemelen 1 gün sonraya bitirmiş olurum. Öyle aralarına 4 satırlık "Pizza değilsin herkesi şey edemezsin" cümleleri serpiştirilerek sayfa çoğaltılmış bir kitap değil hea, ciddi bir kitap ve bıkmadan okuyabildim.
İşin özü totom bi kalktı ve kendimi şu an aşırı kültürlü hissediyorum, konunuza bakınca yorumlayasım değil, buna değinesim geldi. Şöyle ki, yarından sonra ben bir sarmayı serçe parmağımdan ince sarsam ve biri "Ayyy kolum gibi" dese ona sadece bi bakarım o kadar. Kitap okuyun cidden, kağıda basılmışından böyle, netten değil, iyi geliyormuş, unutmuşum bakın 2 sene sonra öyle bir kültür şeysi geldi, kocama bile gıcık olmuyor onu "Cahil neyse" diye kucaklayabiliyorum.
Boşverin kitap okuyun yani.
Ben de kalin severimSarmayı ince sarmak marifetmiymis?
Niye ki belki ben kalın seviyorum..böyle tuhaf tuhaf şeyleri nerden çıkarıyorlar yahu..ilginç
Birde sarmayla borekle filan aşağılama linç yeme durumları oluyor. Aşcı değilseniz,işiniz degil se neden yani?:))
Cok pardon bisey soracagim onceki konunuza baktimda ilk basta 2 aylik oglum var demissiniz konunun sonunda oglunuz kiz olmus kizimla yuruyuse cikiyorum demissiniz anlayamadim cocugunuz ikiz mi? Yoksa ne yazdiginizi mi unuttunuz?evet, kinciyimdir. bunu kabul ediyorum. benim aklimda her söz ima kalir. ama 1 yil boyunca kv nin bu sözüne takildimmi hayir. sadece bugün yeri geldi ve hatirlatmak istedim
Hepsimi aynı bunların yaaaya şükret sık görüşmüyorsunuz, benimki nerdeyse her gün dibimde ve sürekli kızını konuşur, dün ki örneğim kulağım ağrıyo 3 aydır İki gündür iice arttı doktora gidicem dedim, kızımın da ağrıyor dedi sadece. Hem de hırslı bi şekilde söylüyor yani sen umurumda değilsin diyorsonra da bizden medet umarlar
Konuya ennnn guzel yorum.Boş bakkal sarmalarını tartarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?