KVnin sözünün altinda kalmadim

Ya konuyla alakası yok ama senin yorumlarına bayılıyorum. Bende kendime bir roman aldım gecen hafta ama bebekten okumaya fırsat bulamadım. Bana da yakında kültür şeysi gelsin Allah'ım. Çok amin.

Ben de kalin severim
Off olsa da yesem şimdi

Eşinizin yolda sadece bir kere gördüğünüz annesine laf soktunuz ne tatlı hem de sarmadaki yeteneğiniz üzerinden. Eşinize evdeki huzurunuza verdiğiniz kıymet baya fazlaymış

evet, kinciyimdir. bunu kabul ediyorum. benim aklimda her söz ima kalir. ama 1 yil boyunca kv nin bu sözüne takildimmi hayir. sadece bugün yeri geldi ve hatirlatmak istedim
Cok pardon bisey soracagim onceki konunuza baktimda ilk basta 2 aylik oglum var demissiniz konunun sonunda oglunuz kiz olmus kizimla yuruyuse cikiyorum demissiniz anlayamadim cocugunuz ikiz mi? Yoksa ne yazdiginizi mi unuttunuz?

Hepsimi aynı bunların yaaa

Aman benimkiler de araba kullandığıma inanmıyorlarmış, oğlum bugün anne ya inanmıyolar kullandığına dedi. Beceriksiz miyim ben diye bi sinir olcak gibi oldum sonra amaaann ne takıyon şu gereksizleri it ürür kervan yürür dedim kıskandıklarını biliyordum da 40 yıl düşünsem bu kadar aptalca şeyleri konu edeceklerini akıl etmezdim

Lafı gediğine koymuşsunuz.
Hanımların neredeyse hepsi atom parçalıyormuş haberimiz yokmuş. Sürekli hale gelen kv bdv konusunu taslamaları bundan olsa gerek. Hayır yani başka nasıl konu okuyacaklarsa burada yermisler de yermisler konuyu

Kin tutmak için fazlaca basit bir konu değil mi bu?
Özgüveninizde yok gibi bu durumda öyle anlaşılıyor.
Kaynanam bana aynını dese , valla anne bunu zor sardım idare ediveee garii der geçerim :) sanırım dervişin fikri neyse zikride o oluyo.

Aman niye takiliyosunuz ki her türlü mideye gitmiyor mu ince kalın olunca tat farkı mi oluyor boşuna dertlenmissiniz

Ya öz kız ile gelin asla bir olmaz, insan evlat gibi olur mu? Çok samimiyetsiz 'gelinim/damadım kızım/oğlum gibidir' cümlesi kimse kimseyi kandırmasın, olamaz öyle birşey... benim annem de kullanır eşim için, eşim beni üzsün bakalım o işler öyle oluyor mu.

Konudan bağımsız olarak, zaten canım çok fena yaprak sarması istiyordu, konuyu zor okudum valla :)

hayat böyle zor değil mi

sizin gibi insanlar yuzendun erkek cpcuk dogurmak istemiyorum. yaziksiniz!

İçinizde tuta tuta bunu mu tuttunuz?
Pes yani.
Başka dert mi bulamadınız yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…