KVnin sözünün altinda kalmadim

Ama "baaak ne kaaa becerekli gelinim ne kaa süperim" diye sarma fotosunu yollarken iyidi ama dimi?

Baze hemcinslerime aciyorum. Sarmadan ego tatmini yapiliyor.

Fake olma ihtimali var ancak gerçek hayattada böyle insanlar vardir bence.

Lafı anında veya sıcağı sıcağına soksaydınız konunuz trend topik olurdu vesselam. Ama zamanaşımına uğramış ne yazıkki, validenizin sizin fotoğrafı hatırlamadığını düşünüyorum.

Valla tutup tenceredeki dolmanın fotosunu yollamanızın saçmalığına mı, görümcenizin dolmalarının görüntüsünü istemenize mi, 1 srne öncesinin lafını sokmakla elinize ne geçtiğine mi yoksa bunlarla zafer kazanmış edasıyla burada boş bir konu açmış olmanıza mı güleyim acaba gerçekten başka uğraşınız yok mu? Kadınla görüşmüyorsunuz yılda bir gidiyorsunuz demek ki kadın evinize bile gelemiyor bu mu kaynana derdi demek boş olmak böyle birşey

Sözün altında kalmamak, lafı sokmak o an ki zaman için geçerli oluyor yalnız.
1 sene sonrası, unutulmuş, bayatlamış bir konu için yaptiğiniza çocuk oyunu derler.
O an deseydiniz haklı olurdunuz şuan kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz. Anne-kız arkanızdan nekadar gülüp eğlenmiştir tahminen.
Sarma sarmak, fotosunu anneye ve kv ye atmak kısmını hiç anlamadım zaten. Amaç neydi?
Yok ince sardım, yok kalın sardı. Muhabbete gel.

Ben de akşam işten dönerken ekmek almak için fırına girdim ne göreyim?
yaprak sarması, hem de yeni gelmiş.
Yarım kilo aldım, akşam yemeğinde çeşit oldu, afiyetle yedik.
Konu sahibinin kulakları çınlasın,
vaktim yok saramıyorum napayım?

Neden bu kadar fesatsiniz? Ince sarsanız ne olur kalın sarsaniz ne olur.. 1 yıl bide bunun kinini tutmuşsunuz gerçekten garip.

Cidden koca 1 yıl bunumu tuttun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…