Iyi aksamlar öncelikle kv konulari genelde "bir derdim var"a acildigi icin buraya yazmak istedim.
Kv ile aramizda cok uzun mesafe var öncelikle bunu söyleyim. Whatsappten görüsürüz arada okadar, ve görürsem yilda bir görürüm.
Yaklasik 1 yil önce bir tencere dolusu üzüm yapragi sarmistim. Kendimi övmek gibi olmasin ama incecik sararim herzaman. Bitmis tencereyi o gün cekip anneme yollamistim, yollamiskende kv'ye de atim resmi dedim öylesine attim. Ve kv'nin bana "eline saglik"tan sonra yazdigi su oldu: "masallah bir sarmayla bir adam doyar". Bunu okudum ve fazla takilmadim, ama resmi yolladigimada pisman oldum.
Eveeet gelelim bugüne. Esim annesiyle görüntülü konusurken kv beni sordu esimde bana uzatti telefonu. Ne yapiyorsun falan derken kizinin yaprak sarmasi yaptigini söyledi. Göstermesini rica ettim kameradan:) Aman allahim bir kalin bir kalin... gülerek dedigim su oldu: "benim sarmama böyle böyle demistin benimkiler bunlardan daha inceydi." Kv nin dedigide su oldu: "evet sen ince sariyorsun. X bunlari zaten hizli hizli sardi vakti yoktu yoksa oda ince sarar." Bu cümleye gülecegim geldi:) iste öz kiz ve gelin farki... ama 1 yil önce bana söyledigi o cümleyi ona bugün geri iade etmem beni garip bi sekilde rahatlatti. Ve kendime dedimki birdahakine bunu yapmak icin bukadar beklemicem... kimsenin bana laf dokundurmaya hakki yok, kv'nin ise hic yok. Anlatmak istedim.