• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVDEMDEN MİDEM BULANIYOR..

Ayyy karısı oğlumu boynundan öptüm diye olay cikarirsa çok üzülürdüm. Oğlumu da boynundan opmeyeceksem niye doğurdum ayol 🤣
Oğullarımızı bebekken,çocukken bol bol sevelim ama kocaman 30 yaşında evli adamı da karisinin yanında boynundan öpmeyelim yaaa 😅benimde oğlum var sanmıyorum böyle şeyler yapacağımı

Oğullarımızı bebekken,çocukken bol bol sevelim ama kocaman 30 yaşında evli adamı da karisinin yanında boynundan öpmeyelim yaaa 😅benimde oğlum var sanmıyorum böyle şeyler yapacağımı
Anne oğul ya öperim ben söz veremem🤣🤣

Sizene oğlunu öpmesinden? üstelik duş al diyorsunuz, eşim bana annem sarıldı öptü diye duş al dese olacakları düşünemiyorum, boyle şeylere karışmaya hakkınız yok onun harici konularda haklısınız, duygu sömürüsü yapmalarından benden hiç hoşlanmıyorum aşırı itici geliyor.

Annen seni öptü diye git duş al diyorsunuz ve oda alıyor mu 🙄
Ben yanaktan öpmeye birşey demiyorum boyundan öpmek uzun öpmek yani gerçekten mide bulandırıcı çocuk değil o kocaman adam annemde beni boynumdan öpmez öpmesinde zaten eşinize yanaştığınızda kvdenizin kokusu gelse ne hissedersiniz? Elbette duş alıcak o benden rahatsız olursa bende duş alırım neden gocunayım?

Ayyy karısı oğlumu boynundan öptüm diye olay cikarirsa çok üzülürdüm. Oğlumu da boynundan opmeyeceksem niye doğurdum ayol 🤣
Çocukken bol bol öpün koklayın evlendikten sonra koca kıllı götlü göbekli adamı boynundan öpmek biraz garip 🤣

Oğlum 50 yaşına da gelse boynundan öperim, bu iğrenç bir durum değil çünkü onu ben dünyaya getirdim. Eşim bana annen seni öptü, git yıka derse aşırı rahatsız olurum.
😂 hanımefendi kişisel sınırlar kişisel alanlar diye bir şey var siz doğurdunuz diye sizin malınızda değil kimsenin değil ayrıca bi düşünün oğlunuzda olsa boyun sevişirken öpülen yada karı kocanın öpmesi gereken en önemli haz noktalarından biri. Bunu niye bi ana oğul ilişkisinde zedeliyorsunuz ki yanağından öpün, alnından öpün ellerinden öpün, normal sarılın kimse yanaşmayın birbirinize demiyor ki bende demem.

Ay çok afedersiniz ama kv mesaj kısmı beni çok güldürdü kalbim sızlıyor falan ne oluyor yahu 🤣 bizde ilk evlendigimizde eşimin ailesi görüntülü arayıp ağlamışlardı odana giremiyoruz diye 🤣🤣 bu arada aynı ildeyiz sadece farklı ilçelerde 🤣 arada gidip geldikçe kalmıyoruz diye ağlarlardı ilk zamanlar şükür şimdi kalmadı 3 yılda anca bir kere yeni evliydik eşim sabah işten gelmişti kv gitmiştik çok uykusu vardı yemeğe kadar uyudu sonra yemek yedik eve gidemeyeceğim diye emrivaki yaptı tabi ailesi de oyyy oğlum odanı ozlemissindir (ne alaka ya ahahah) işte uyu dinlen diye diye yattırdilar odaya bi kucaklamadıkları kalmıştı hahshs bana da koltukta yer açmıştı kv 🫠 sabahı bir daha böyle yaparsa asla asla durmayacağımı bende gidip kendi annemde kalacağımı söyledim baya bi sert çıktım oymuş 3 buçuk yil oldu bir daha sözümü ikiletmedi ama bu es aileleri niye böyle benim de oğlum var ama böyle olmayacağım 🤣🤣🤣
Benim kv de koca salonda iki ayrı yatak sermisti yeni evliyken 😅 kardeş kardeş uyuyalım diye 🤣

Allahim 5 yasinda bir erkek cocuk annesi olarak bi 20 yil sonra boyle kafayi oglumla kirip da hayati kimseye zindan etmeme izin verme Yarabbbimmm 😂 ustelin kv iki erkek cocugu var anladigim kadariyla benimki bi de tek 😂 Allah size kolayliklar versin bol bol sabir diliyorum. Yalniz o boyundan opme mevzusunu bilemedim. Annem babam beni hala oper boynumdan. Benim de ilerde yapma ihtimalim cok yuksek ama gelin gorneden yapim bari 😂
Benim oğlum da 8 yaşında, birkaç yıl önce bile ben senden hiç ayrılmayacağım, büyüyünce yukarda oturacağım (üst katımız boştu), yemeği hep burda yiyeceğim diyordu. Ben de senden hiç kurtulamayacağım herhalde uzakta otur derdim😅 çevremizde böyle bir evlilik modeli de yok nerden çıkardı altlı üstlü oturmayı bilmiyorum.
Konudaki küçük oğlana üzüldüm beyni yıkanıyor çünkü. Bu anlatılanları hiç unutmayacak.

Arkadaşlarım selamlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
Çocuklarına bı tık düşkün evet ama bence asıl sorun ortaokul çağındaki çocuğuyla birlikte uyuması. Kız oğlan farketmez, ergen çocuklarla uyumak gelişimleri için hiç sağlıklı değildir.

Ailem beni de boynumdan öper çünkü tenim çok güzel kokar :)

😂 hanımefendi kişisel sınırlar kişisel alanlar diye bir şey var siz doğurdunuz diye sizin malınızda değil kimsenin değil ayrıca bi düşünün oğlunuzda olsa boyun sevişirken öpülen yada karı kocanın öpmesi gereken en önemli haz noktalarından biri. Bunu niye bi ana oğul ilişkisinde zedeliyorsunuz ki yanağından öpün, alnından öpün ellerinden öpün, normal sarılın kimse yanaşmayın birbirinize demiyor ki bende demem.
Hastalık deresinde bağlı olan ebeveynlik ilişkilerine ben de çok karşıyım, diğer davranışları abartılı evet ama annesi öptü diye eşinizi yıkamaya göndermeniz de bir o kadar normal değil. Evlatlarımızı biz dünyaya getirdik diye sahibi olmuyoruz ama bir annenin de onca zorluklarla dünyaya getirip, büyüttüğü çocuğunu boynundan öpmesi çok çok normal. Bakın burada ben de dahil olmak üzere çoğu üye kayınvalidesine bayılmıyor ama kimsenin de annen öptü, git yıka gel diyeceğini hiç sanmıyorum.

Ya tamam duygu sömürüsü olayına ben de karşıyım da oğlunun yüzüne yanaşıp konuşması veya onu öpmesinden size ne ?Ana onun evlat onun... Şimdi anneniz de size öyle davransa eşiniz annenizden midem bulanıyor dese ne hissedersiniz?Gelin de bence bir insan ile evladının ilişkisine de bu kadar karışmamalı ya..Ne oluyor evlenince bütün telif hakları gelinlere mi geçiyor anlamıyorum.Ben de bu arada yirmi yıllık evliyim kimsenin ilişkisine müdahil olmam.
Bende buraya takıldım boynundan öpüyorum dıye ne dürtüsü oluyo cınsellık mı ? Konu sahıbı bence mentalıtesını degıstırsın çok ıgrenc düşünceleri

Bu duygu sömürüsü çoğu kv de var.bizimki çok ilgisiz keske oda böyle sevseydi de benim de midem bulansaydi.konuya gelince eşiniz iki gidiyosa siz bir kez gidin mesafe koyun

ahahah gerçekten kafayı yemişsiniz alan memnun satan memnun diye dudaktanda öpsün annesi diye 30 yaşında adamı bence bunu normal olarak algılayan siz hastasınız 6 yaşında 10 yaşında bi çocuktan bahsetmiyoruz . Ayrıca eşimde rahatsız bu durumdan yıkan dediğimdede haklısın diyor delirdini mi siz? Eşinizle sevişiyorsunuz en şehvetli andasınız boynunu öpeceksiniz kaynananızın kokusu geliyor. Bozulur bütün anın büyüsü hevesi.

ahahah gerçekten kafayı yemişsiniz alan memnun satan memnun diye dudaktanda öpsün annesi diye 30 yaşında adamı bence bunu normal olarak algılayan siz hastasınız 6 yaşında 10 yaşında bi çocuktan bahsetmiyoruz . Ayrıca eşimde rahatsız bu durumdan yıkan dediğimdede haklısın diyor delirdini mi siz? Eşinizle sevişiyorsunuz en şehvetli andasınız boynunu öpeceksiniz kaynananızın kokusu geliyor. Bozulur bütün anın büyüsü hevesi.
Kokusu nasıl o denli siniyor ki ya. Acaba psikolojik size mi öyle geliyor yoksa gerçekten ağır bir kokusu mu var ben ona takıldım 🤣

Back