• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KVDEMDEN MİDEM BULANIYOR..

Ben yanaktan öpmeye birşey demiyorum boyundan öpmek uzun öpmek yani gerçekten mide bulandırıcı çocuk değil o kocaman adam annemde beni boynumdan öpmez öpmesinde zaten eşinize yanaştığınızda kvdenizin kokusu gelse ne hissedersiniz? Elbette duş alıcak o benden rahatsız olursa bende duş alırım neden gocunayım?
Ben sizi hakli buldum ayrica okurken mide bulandiriciligi buraya geldi. 😄
Beni boynumdan sadece eşim öper boynumdan öpülmek beni cinsel olarakta uyariyor gayet ayni yerden annem babam öpsün istemem bi de uzun uzun eşiniz kendisi nasil rahatsiz olmuyor ki igrenc bir his.

Hacı misi ile karışık ter 🤣

Valla haklısın bence sevişirken ortamı aşırı derecede bozacak bir konu bu.
Ama nasıl engel olunur bilmiyorum. Eşin “ Kocaman adam oldum ben öpme ordan” falan demesi lazım anca.
Kız anaları bile kızlarını hele hele eşleri varken boynundan ordan burdan sapur supur opmezken erkek anneleri nasıl rahat bende bir erkek evlada sahibim ama 30 yaşına gelmiş koca evli barklı adamı böyle öpemem bekar bile olsan şefkatle sever sarılırsın onunda eşi varsa bi sınırı kesinlikle olmalı

Kız anaları bile kızlarını hele hele eşleri varken boynundan ordan burdan sapur supur opmezken erkek anneleri nasıl rahat bende bir erkek evlada sahibim ama 30 yaşına gelmiş koca evli barklı adamı böyle öpemem bekar bile olsan şefkatle sever sarılırsın onunda eşi varsa bi sınırı kesinlikle olmalı
Bilerek yapıyorlar ki zaten. Burda bir kaç kişi konu sahibine yüklenmiş aklınıza ne geliyor diye. Ama bence bunu yapan kayınvalide bilerek yapıyor. Ben de öpüyorum bak boynundan özel yerlerinden diyerek nispet yapıyor bence.
Aklı selim biri yapmaz çünkü böyle bir şey.

Bilerek yapıyorlar ki zaten. Burda bir kaç kişi konu sahibine yüklenmiş aklınıza ne geliyor diye. Ama bence bunu yapan kayınvalide bilerek yapıyor. Ben de öpüyorum bak boynundan özel yerlerinden diyerek nispet yapıyor bence.
Aklı selim biri yapmaz çünkü böyle bir şey.
Evlendirmesin böyle insanlar çocuklarını bassinlar bağırlarına koyun koyuna uysunlar bazı insanlar gerçekten kabullenemiyor çocuğunun buyudugune bir birey olduğuna en önemlisi artık onunda bir ailesi olduğuna zamanında sende sevdin sevildin evladın oldu ailen oldun büyüttün sıra onlarda nedir bu cekememezlik aklım almıyor yahu

Arkadaşlarım selamlar,

Başlıktanda anlayacağınız üzere kvdemden midem bulanıyor. Sebebi ise eşime ve diğer oğluna hastalıklı bağlanması öyle ki küçük kaynımı sende evlenip abin gibi uzağa gitme ayda bir gün beraber yatalım diye tehdit ediyor. Uzağa gitme dediğide 7 km uzaktayız.Küçük kaynım ise gerçekten küçük ortaokula gidiyor. Haliyle bu cümlelere sürekli maruz kaldığından gözleri doluyor ve psikolojisi bozulup içine kapanıyor. Eskiden bunu düşünüp dert edinip kendi psikolojimi bozardım o çocuk nolucak ilerde diye Şimdi ne halleri varsa görsünler diyorum. Herkes kendinden sorumlu kimsenin hayatını düşünemem. Fakat kvdemin duygu sömürüleri bitmek bilmiyor 10 günde bir gittiğimiz halde hergün eşime ergen gibi mesajlar atıyor. Bize mi geleceksiniz yoksa kalbim sızlıyor sesli ağlamak istiyorum. Yani daha anlatamadığım o kadar çok şey var ki eşimde bu cıvıklığa alışmış sürekli geçiştiriyor ama laf söylemiyor. Pazar günleri rahatsız edilmekten nefret ediyorum bir pazarımız var onuda kvdem ve psikolojilerni bozduğu çocuklarıyla geçirmek istemiyorum. Bu kadında gerçekten dürtüsel sıkıntılar var gibime geliyor. Oğluyla konuşurken yüz mesafesinin dibine giriyor 20 cm ya var ya yok hoşgeldin sarılmasında eşimi boynu denk gelirse boynundan öpüyor 30 yaşında adam boynundan öpülür mü iğrenç geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum? Böyle olunca eşimi duş almadan yanına gitmiyorum sanki kokuları üstüne siniyor.
Gitme sen, gidip de sinirlerini bozma. Eşin gitsin 2 saat otursun gelsin benim eşimde ana kuzusu seninki gibi ama ben görüşlerimle anlaşamıyorum benim görümcemde senin kv gibi elimin boynundan öpüyor hatta emiyor bile.. eşimi sert bir şekilde uyardım ve bir daha onların olduğu ortama girmedim. Sende öyle yap. Kimse senden önemli değil

Evlendirmesin böyle insanlar çocuklarını bassinlar bağırlarına koyun koyuna uysunlar bazı insanlar gerçekten kabullenemiyor çocuğunun buyudugune bir birey olduğuna en önemlisi artık onunda bir ailesi olduğuna zamanında sende sevdin sevildin evladın oldu ailen oldun büyüttün sıra onlarda nedir bu cekememezlik aklım almıyor yahu
Benim kayınvalidem 7/24 kendi kayınvalidesini kötüler mesela. Ama kendisinin de ondan bir farkı yok. 🤣
Hepsi aynı model gerçekten değişmiyor.

Benim kayınvalidem 7/24 kendi kayınvalidesini kötüler mesela. Ama kendisinin de ondan bir farkı yok. 🤣
Hepsi aynı model gerçekten değişmiyor.
Kabussss 🤣 eşimi çok seviyorum oğlumu da çok çok seviyorum diliyorum hep iyi insanlar çıkar karşısına güzel bi yuvası olur oda en az bizim kadar mutlu bi evlilik yapar sağlıklı kafa ile evladını büyütür eşiyle sıkıntısız yaşar çünkü bu konular cidden insanı basan konular ben mesela çok neşeliyimdir eşimde alıştı bana azıcık somurtsam hemen anlar evimizde hiç ses yükselmez kahkahalar dışında evladım böyle buyumusken neden o hakkı ondan alayım ki karışmam kimsenin işine sonuçta evleneceği eşte bir ananın evladı ve ne çocuk kolay yetişiyor ne de büyüyor o yüzden kimsenin kızını üzmeye evladımın da yuvasına çomak sokmaya niyetim yok

Oğlum 50 yaşına da gelse boynundan öperim, bu iğrenç bir durum değil çünkü onu ben dünyaya getirdim. Eşim bana annen seni öptü, git yıka derse aşırı rahatsız olurum.
Evlendikten sonra oğlunuz sizin minik yavrunuz olarak kalmayacak. Eşi aile farklı bir düzeni olacak. Eşle anne arasındaki dengeyi kurmak lazım anasıyla durup durup öpüşüp mic mic ilişki kurmak doğru değil bunu eşine de yapmamalı annesi varken çünkü kadınlarda kıskanma duygusu var. Bu dengesi sağlayıp ikisinin de kıskançlık damarını uyandırmamasi gerekli. Aksi halde birbirlerine olan sevgileri azalabilir burda erkeğin rolü önemli

Kabussss 🤣 eşimi çok seviyorum oğlumu da çok çok seviyorum diliyorum hep iyi insanlar çıkar karşısına güzel bi yuvası olur oda en az bizim kadar mutlu bi evlilik yapar sağlıklı kafa ile evladını büyütür eşiyle sıkıntısız yaşar çünkü bu konular cidden insanı basan konular ben mesela çok neşeliyimdir eşimde alıştı bana azıcık somurtsam hemen anlar evimizde hiç ses yükselmez kahkahalar dışında evladım böyle buyumusken neden o hakkı ondan alayım ki karışmam kimsenin işine sonuçta evleneceği eşte bir ananın evladı ve ne çocuk kolay yetişiyor ne de büyüyor o yüzden kimsenin kızını üzmeye evladımın da yuvasına çomak sokmaya niyetim yok
Ne kadar güzel doğru düşünüyorsunuz evlat kolay yetişmiyor, yuvada kolay kurulmuyor zaten şimdiki evlilikler pamuk ipliğine bağlı yürüyor. Birde ona çomak sokmak zedelenmesine sebep olmak hiçde iyi birşey değil 🙏🏻

Evlendikten sonra oğlunuz sizin minik yavrunuz olarak kalmayacak. Eşi aile farklı bir düzeni olacak. Eşle anne arasındaki dengeyi kurmak lazım anasıyla durup durup öpüşüp mic mic ilişki kurmak doğru değil bunu eşine de yapmamalı annesi varken çünkü kadınlarda kıskanma duygusu var. Bu dengesi sağlayıp ikisinin de kıskançlık damarını uyandırmamasi gerekli. Aksi halde birbirlerine olan sevgileri azalabilir burda erkeğin rolü önemli
Benim için oğlan ve ya kız fark etmez, çocuğumu öptüm diye git yıka diyen bir eşi olursa aşırı rahatsız olurum. Bu gayet insani bir şey, çocuklarımız tabi ki ayrı aileler kuracaklar ve birgün bizden ayrılacaklar ama çocuğumu gördüğümde öpmem kadar normal bir şey yok.

Ne kadar güzel doğru düşünüyorsunuz evlat kolay yetişmiyor, yuvada kolay kurulmuyor zaten şimdiki evlilikler pamuk ipliğine bağlı yürüyor. Birde ona çomak sokmak zedelenmesine sebep olmak hiçde iyi birşey değil 🙏🏻
Ben şunu fark ediyorum eş ailesinde kötünün iyisi var. Tabiki çok iyileri çıkıyor ama aşırı nadir.
Mesela benim ablamın eş ailesi iyidir. Öyle çomak sokmazlar, karışmazlar.
Ama kv si ile oturunca o kadar övünüyor ki insan çığlık ata ata kaçmak istiyor. 2 yaşındaki bebeğin oynadığı oyunu bile 3 saat anlatıp ne kadar akıllı olduğundan bahsediyor.

Benim için oğlan ve ya kız fark etmez, çocuğumu öptüm diye git yıka diyen bir eşi olursa aşırı rahatsız olurum. Bu gayet insani bir şey, çocuklarımız tabi ki ayrı aileler kuracaklar ve birgün bizden ayrılacaklar ama çocuğumu gördüğümde öpmem kadar normal bir şey yok.
Hacı miski+ ter kokuyormuş kadın ama. Bilemedim o yüzden 😅 Belki o yüzden iğreniyordur konu sahibi

😂😂sizin anlayışınızda bir sorun var boşverin başka konuda insanlara yardımcı olmaya çalışın

Hacı miski+ ter kokuyormuş kadın ama. Bilemedim o yüzden 😅 Belki o yüzden iğreniyordur konu sahibi
Ben de kayınvalideme bayılmıyorum ama senede bir gördüğü oğlunu öpmesi hiç rahatsız etmez, anlatmaya çalıştığım bu. Hastalıklı ebeveyn ilişkilerine zaten sonuna kadar karşıyım. Bir annenin evladını koklayıp öpmesi kaç yaşına gelirse gelsin çok insani bir durum.

😂😂sizin anlayışınızda bir sorun var boşverin başka konuda insanlara yardımcı olmaya çalışın
Ben de sizin için aynısını düşünüyorum ama istediğim konuya yazarım, bu sizi alakadar etmez 🙂

Sesli mesajlar, duygu sömürüsü, drama queen'lik falan tamam haklısınız kv normal değil. Oğluna takıntı derecesinde bağlı olabilir ama bir ana da oğlunu öpemeyecekse vay halimize artık.
Benim oğlum yok, kızım var ama erkek kız fark etmez evladımı istediğim zaman öperim gelinden, damattan icazet alacak değilim daha neler abartmayın.
Annem beni boynumdan öptü diye eşim duş al midem bulanıyor deseydi asıl benim eşimden midem bulanırdı.

Ben de kayınvalideme bayılmıyorum ama senede bir gördüğü oğlunu öpmesi hiç rahatsız etmez, anlatmaya çalıştığım bu. Hastalıklı ebeveyn ilişkilerine zaten sonuna kadar karşıyım. Bir annenin evladını koklayıp öpmesi kaç yaşına gelirse gelsin çok insani bir durum.
Senede 1 görmüyor 10 günde bir en geç görüyor ve her seferinde gurbette yaşıyormuş muamelesinde boynundan uzun koku sindirecek kadar öpüyor ve sonrasında sevişirken gelen bu koku herşeyi bozuyor anlayabildiniz mi? Daha detaylandırayım mı?

Bir anne evladını elbet sevip öpüp koklar ama bende gelinin önünde boynundan tutup öpmek istemezdim. Ne anne olarak yapmak isterim ne gelin olarak görmek isterim. Ama buna ne yapılır bilemedim. Eşine desem anneme ne diyeyim öpme mi diyeyim der ki haklı. Kaynanaya hiç denmez zaten ki hadi diyelim söyledin inadına yapar.😅 En iyisi öpsün ama eşiniz de yıkansın öyle sevişin. Siz demeden eşiniz yıkansın.😅 Zira tutup eşimin boynu kaynana koksa bende onu öpmem ve istemem de öpmek açıkçası.

Sesli mesajlar, duygu sömürüsü, drama queen'lik falan tamam haklısınız kv normal değil. Oğluna takıntı derecesinde bağlı olabilir ama bir ana da oğlunu öpemeyecekse vay halimize artık.
Benim oğlum yok, kızım var ama erkek kız fark etmez evladımı istediğim zaman öperim gelinden, damattan icazet alacak değilim daha neler abartmayın.
Annem beni boynumdan öptü diye eşim duş al midem bulanıyor deseydi asıl benim eşimden midem bulanırdı.
Kimseye öpmesin demedik herşeyin bir dozu var bende kocamı istediğim zaman öperim kv ve kp yanında boynundan uzun uzun öpeyim dudağından öpmekte normal onuda yapayım kocamı öperken kimden icazet alayım ki (!)😂😂

Senede 1 görmüyor 10 günde bir en geç görüyor ve her seferinde gurbette yaşıyormuş muamelesinde boynundan uzun koku sindirecek kadar öpüyor ve sonrasında sevişirken gelen bu koku herşeyi bozuyor anlayabildiniz mi? Daha detaylandırayım mı?
Hanımefendi eşinşz düzenli duş almıyor mu ya da annesi öptükten sonra mı sevişiyorsunuz?

Back