Kv

Ben zaten o cümleyi kurardım hep çünkü gerçekten seviyordum.
Ta ki o lafı duyana kadar
İyi davrandıkta böyle oldu ne kadar kırıcı bir laf aslında şımarıp onlara kulp bulmuşum gibi

Arada laf soktuğu oldu şakayla karışık artık git evine diye ama hiç gitmeye niyeti olmadı kaynım gelip alana kadar
Ben sizi çok pasif gördüm, üzgünüm ama öyle. Bir insan neden yeni evli insanın evinde kalır? Çevresinde kimse de demedi mi? Anlamadım ben.

Zaten kendisi her zaman der ben kimseyle kavga etmedim bu yaşıma kadar etmem de
Ben de kavga edecek değilim
Gereksiz muhabbetlerini takmam aslında problem benim patavatsız konuşmalardan nefret ediyorum

İşte bu lafı etmişse neden sonradan gidip hesap soruyor? Cahilliğine ver diye şey olamaz. Yeni evli insanın evinde kimse kalmaz. Hayır kalma amacını anlamadım ki ben!
Bunun hesabını sormadı zaten bana karışmaması gerektiğini söyledi ben sadece size olayları genel olarak anlattım siz oraya takıldınız

Galiba kaynanalar cıldırdı hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Arasan bir dert aramasan bir dert. Bütçe ayırma mevzusunda haklı insanlar dügünde masraf oluyor hesaplı kitaplı gitmek isteyebilirler onda sorun yok. Ama malesef gelinleri köle hizmetci bakıcı gibi görüyorlar bende buna sinir oluyorum. Bendeki de öyle politik öyle içten pazarlıklı daha bir defa eşime kötüleştiğini görmedim ama tek başına yakalarsa lafı sokar günlük konuşmada hep gelinin sevgisini bitirmemesini saygı göstermesini ister dile getirir. Ama karşılıklı olduğunu unutur. Kadınlarda kaynana damarı dügğn sonrası çıkıyor herhalde. Ben artık hasta diye düşünüyorum akıl sağlığını sorgulamıyorum. En büyük ders ise bir daha asla eşime şikayet etmemek olacak. Çünkü ben kötü oluyorum. Artık aramıyorumda. İşlerimi bahane ediyorum zamanım YOk diyorum sizde öyle taktik uygulayın. Fazla iyiliğe gelmiyorlar. Allah bildiği gibi yapsın bu insanları yarın öbür gün gerçekten düşseler insanın bakmaya isteği kalmıyor. Merhameti bitiriyorlar

Kesinlikle ben de eşime şikayet ederek yanlış yaptığımı anladım.
Bundan sonra asla gıkımı çıkarmıycam sevgili annesi hakkında
Beni zaten şimdiden soğuttu o bakma konusunda
Gerçekten öyle güzel alttan alttan laf sokuyor ki hatta bazen birşey diyor eşimin kızacağı o zamanlarda bak kocana söyleme böyle dediğimi kızar yoksa bana diyor :))

Bu bi politika mı yaniii
Politika kötü birşey değildir. Kadın tabii ki politika yürütecek bir ömür boyu yüz yüze bakacaksınız birbirinizi gönülden sevmeseniz de bir düzeyde ilişki tutturmanız lazım. Siz de politika yapın ama kötü anlamda demiyorum. Sonuçta bu eşiniz kimi daha çok sevip hak verecek yarışması değil ikinizi de başka başka seviyor adam. Karşılıklı saygıyı bozmadan bazı yerlerde yaşlı diye onu alttan alarak tabi prensiplerinizden taviz vermeyen diyorum. Sonra da telefonu ve kapıyı kapattınız mı bitti gitti. Bunu başınıza ağrılar girecek kadar düşünmenize gerek yok bence

Galiba hepsinde taktik aynı bende de bu durum var. Çok değişikler gerçekten. Bu gidişle bizde onlar gibi olacağız

Belki de büyüklük yapıp ilk adımı atmıştır neden hemen art niyet ariyorsunuz. Bakın siz diyorsunuz ben olsam sormam diye. E siz bir ailesiniz ilelebet konuşmayacak mısınız? Size kalsa evet konusmayacaksiniz. Fakat kayinvalideniz en başından beri size karşı iyiymiş zaten. Şimdi de uzatmamaya çalışıyor bence. Karşılık verin mesafeli bir şekilde siz de onu sorun, yanına gidin, görüşün. Bir anlaşmazlık oldu diye iletişim kesilir mi hiç? Hem bide; size kim söyledi kayınvalidenizin, "biz iyi davrandık diye böyle oldu kötü davransaydik kıymetli olurduk" dediğini? Böyle durumlarda karşı tarafın dediği anlık sivri lafları diğerine ileten de hatalıdır onu da belirteyim.

Benim kvdem de çok beterdi. İlk yıllarımı yedi bitirdi. Şehirlerarası bile otursak oradan karisirdi.

Birgün ben istesem oğluma derim ki karın beni hic aramıyor bak demiyorum ama. Ki diyordu bunu biliyorum.

Neyse bixim evimizde annemlere çok yakındı. 10 dakikalık mesafede arabayla.

Annem rahmetli olduktan sonra demişti kvdem bu lafı. Ben de benim annem kalp krizi geçirip vefat ettiğinde 1 senedir annemi görmemişti oglun, mezarda kefenle gordu dedim. Ben ona niye anneme gitmiyorsun bile dememisken, sen oğluna diyemezsin beni aramıyor diye. Desen de umrumda olmaz dedim.

O an dumur oldu, aaa niye böyle yaptı ki bık bıktım bıkladı.

Keza eşim annemi, annem de eşimi çok severdi. Ama misafirligi sevmiyor eşim. Kendi teyzesine bile gitmek istemiyor.

Ne yani 10 dk lik mesafede esin bir yildir anneni hic mi gormedi kv ler damat ya da esler arasi gidip gelmeler misafirlik degil ki buyuk bir aile sonucta.hic mi sagliklari nasil napiyorlar diye merak etmez insan.

Ne yani 10 dk lik mesafede esin bir yildir anneni hic mi gormedi kv ler damat ya da esler arasi gidip gelmeler misafirlik degil ki buyuk bir aile sonucta.hic mi sagliklari nasil napiyorlar diye merak etmez insan.
Gel de eş milletine anlat! Ben zorlamadim keza annemi de çok severdi. Kefeniyle mezara koydu. Basinda çok agladi. Ama sevmiyordu gidip gelmeleri.

Amaannn sende ne kafana takıyorsun. Yeni evlisin herhalde bunları takıp başını ağrıttığına göre. Eşinle problemin yoksa gerisi hiç mühim değil. Hem anlaşamamak çok normal bazen annemizle bile kavga etmiyor muyuz ?

Bence durumu buyutme kadin sana yemege gelme dememis biraz daha erken gelip yardim edebilirsin demis.bunu annen de diyebilirdi o zaman tepkin ne olurdu gelmicem etmicem yemicem mi olurdu olmazdi.arada cuma gunu arayip hatir sormakta sorun degil olabilir birsey.surekli de gitmiyormussun yemege hergun olsa haklisin derdim.

En azından öyle bir lafı edecek kadar sinirlendiysem bir süre konuşmazdım. Zaten ben birkaç gün önce aradığımda tavır yapmıştı sonra eşim bana annesine herşeyi anlattığını söyleyince tavrının sebebini anladım. Devam ettirir diye düşündüm.
Eşin söyledi kim söyleyecek ona demiş direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…