• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv

Bence durumu buyutme kadin sana yemege gelme dememis biraz daha erken gelip yardim edebilirsin demis.bunu annen de diyebilirdi o zaman tepkin ne olurdu gelmicem etmicem yemicem mi olurdu olmazdi.arada cuma gunu arayip hatir sormakta sorun degil olabilir birsey.surekli de gitmiyormussun yemege hergun olsa haklisin derdim.
Yemek derken anlamadım ?

Amaannn sende ne kafana takıyorsun. Yeni evlisin herhalde bunları takıp başını ağrıttığına göre. Eşinle problemin yoksa gerisi hiç mühim değil. Hem anlaşamamak çok normal bazen annemizle bile kavga etmiyor muyuz ?
Evet öyle zamanla öğrenicem sanırım kafama takmamayı

Benim kvdem de çok beterdi. İlk yıllarımı yedi bitirdi. Şehirlerarası bile otursak oradan karisirdi.

Birgün ben istesem oğluma derim ki karın beni hic aramıyor bak demiyorum ama. Ki diyordu bunu biliyorum.

Neyse bixim evimizde annemlere çok yakındı. 10 dakikalık mesafede arabayla.

Annem rahmetli olduktan sonra demişti kvdem bu lafı. Ben de benim annem kalp krizi geçirip vefat ettiğinde 1 senedir annemi görmemişti oglun, mezarda kefenle gordu dedim. Ben ona niye anneme gitmiyorsun bile dememisken, sen oğluna diyemezsin beni aramıyor diye. Desen de umrumda olmaz dedim.

O an dumur oldu, aaa niye böyle yaptı ki bık bıktım bıkladı.

Keza eşim annemi, annem de eşimi çok severdi. Ama misafirligi sevmiyor eşim. Kendi teyzesine bile gitmek istemiyor.
Öncelikle başınız sağolsun.
Gerçekten çok iyi demişsiniz
Yani aramak zorunda değiliz ki benim arama alışkanlığım yok eşim de çok iyi biliyor
Bu kvlerin arama takıntısı nedir anlam veremiyorum

En azından öyle bir lafı edecek kadar sinirlendiysem bir süre konuşmazdım. Zaten ben birkaç gün önce aradığımda tavır yapmıştı sonra eşim bana annesine herşeyi anlattığını söyleyince tavrının sebebini anladım. Devam ettirir diye düşündüm.
Eşin söyledi kim söyleyecek ona demiş direk
Bende anladım esinizin dediğini. Size ileten kişi iyi yapmamış derken onu kastettim. Bazen annemiz bile sinir anında sivri şeyler soyleyebiliyor. Sizde hic kayinvalideniz hakkında sert sözler soylemediniz mi? Ama sakinleşince geçiyor. Yani bana, kayinvalidenize diyorsunuz ama siz de pek az değilsiniz gibi. Neyyse

Bende anladım esinizin dediğini. Size ileten kişi iyi yapmamış derken onu kastettim. Bazen annemiz bile sinir anında sivri şeyler soyleyebiliyor. Sizde hic kayinvalideniz hakkında sert sözler soylemediniz mi? Ama sakinleşince geçiyor. Yani bana, kayinvalidenize diyorsunuz ama siz de pek az değilsiniz gibi. Neyyse
Evet az değilim pek

Back