- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Bu bi politika mı yaniiiOglunun gözüne girmeye calismis senin halini hatrini sorarak.
Normalde çok takan bir insan değilim ama kv ile ilgili her problemi çok fazla taktım sorun ettim düşündüm neden böyle oldu bilmiyorumTakmaya bile değmez .
Tüm Kv Ler aynı sadece seninki değil
O sana nasıl davranıyorsa sende ona aynı Sekşlde Karşılık verNormalde çok takan bir insan değilim ama kv ile ilgili her problemi çok fazla taktım sorun ettim düşündüm neden böyle oldu bilmiyorum
Yani bence öyleBu bi politika mı yaniii
Ben en son bu konuyu öğrendim ve birdaha eşime hiç açmadım annesinin adını bile geçirmedim sohbetlerimizde bir yerde hiçbir şey yok gibi davranıyorum.Yani bence öyle
Sizde aynisi yapin esinizin yaninda
Bu isler malesef böyle.. sorun cikmazsa olmazBen en son bu konuyu öğrendim ve birdaha eşime hiç açmadım annesinin adını bile geçirmedim sohbetlerimizde bir yerde hiçbir şey yok gibi davranıyorum.
Babası ile konuşurken ben babasına selam söyledim annesi aldı telefonu sonra o da bana gönderdi işte şaşırdım ben de
Valla eşim anlatınca sorunlarımı kv ağlamış.umrunda bile olmadiginiz insanlari neden bu kadar umursuyorsunuzki???
ararsa ararsiniz gelirse gidersiniz merhaba merhaba yeter yani boyle yalanlara
burda diyorlar mesafe candir diye ayni seyi tavsiye eduyorum mesafe mesafe mesafeValla eşim anlatınca sorunlarımı kv ağlamış.
Üzüldüm ağlamasına da ama beni çok bunaltıyordu paravatsız konuşmalarıyla
Anladım. Peki bu durumda ne yapmam gerek sizceOğluşuna bak ben iyi bir kv yim diyor. Taktik uyguluyor kısa zamanda kötü siz olup eşiniz tarafından suçlanacaksınız.
Mesafeyi koydum zaten ama eşim rahat durmamış birdaha canımı sıkmasın diye gidip anlatmış.burda diyorlar mesafe candir diye ayni seyi tavsiye eduyorum mesafe mesafe mesafe
Aslında kötü bir insan değil kötü davranışı yok bana karşı ama sinir eden konuşmaları ve karışma huyu varKadın politik master yapmış kaynanalikta .maşallah iyi tiyatrocu. Bir oyunda iyi karakter kötü karakter olacaksa demiş iyi ben kötü o olsun. Sen yine başbaşa kalınca sana kötü davranır bence. Oğluna politik davranıyor.e erkeklerde analarinin asla fesat olduğunu kabul etmediği için benim annem iyi kadın sen muhattap olmuyorsun bak seni seviyor o konuyu buraya çekmeye çalışıyor yeme bu numaralari cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?