Taktik uygulamış oğluna, seni çok sevdiğini, kızı gibi gördüğünü, meseleleri uzatmadığını vs inandırmak istemiş.Siz dürüst olup içiniz dışınız bir şekilde davranınca da suçlu olarak görünmenizi sağlayacak, kendisi masum kedi yavrusu, siz hastalıklı, her şeyi yanlış anlayan, sürekli sorun çıkaran fesat insan olacaksınız.Eşiniz zamanla annesinin bir melek sizinse kötü düşüncelerle dolu, fesat sorunlu bir insan olduğunuza inanacak, bu imajı eşinize verdikten sonra hayatı çok rahatlaşacak, istediği her şeyi yapacak ama oğlu asla yaptıklarını görmeyecek, çünkü çoktan gözüne bir perde inmiş olacak.En güzeli bu ateşin içine kendinizi atmayın, olabildiğince mesafeli olun, saygısızlık yapmayın ama mesafeyi açın. Anneni çok seviyorum aslında ama diye başlayan cümleler kurun, tabi strateji yapabilecekseniz.Ben çok düz bir insanım bu konularda, hiç birini yapamadım, açıkçası yapmakta istemedim, bu saçmalıklarla uğraşmak için hayatın çok kısa olduğunu düşündüm, ama başım çok çok çok ağrıdı, sonunda düze çıktım ama bu yıllarımı aldı.