Kv yüzsüzlüğü deli ediyor beni.

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
629
-60
30
Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve suyum geliyor. Sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında annem dolabıma yemekler yaptı koydu yanıma da görümcemi alıyorum sağolsun yardımcı oluyor. Getir götür yap işlerine bakıyor. Kaynanam ise bir kere bile aramadı sormadı 3 haftadır sadece 1 kere geldi yanımda durdu. Başkalarına yardıma gidiyormuş. Onun dışında ne aramadı ne de sormadı. Yalandan uyuyorsun diye aramıyorum diyip duruyor. Bugün de yemeği hazırladık görümcemle ben tarif ettim o yaptı. Az önce kaynanam görümcemi arayıp geleceğim ne yemek var dedi. Yaaa yanlış anlamayın ben getirdiğinde değilim ama insan 3 haftadır bir kere bile arayıp sormayıp şimdi kalkıp yemeğe gelmemesi deli etti beni. Siz olsanız ne yapardınız

Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve suyum geliyor. Sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında annem dolabıma yemekler yaptı koydu yanıma da görümcemi alıyorum sağolsun yardımcı oluyor. Getir götür yap işlerine bakıyor. Kaynanam ise bir kere bile aramadı sormadı 3 haftadır sadece 1 kere geldi yanımda durdu. Başkalarına yardıma gidiyormuş. Onun dışında ne aramadı ne de sormadı. Yalandan uyuyorsun diye aramıyorum diyip duruyor. Bugün de yemeği hazırladık görümcemle ben tarif ettim o yaptı. Az önce kaynanam görümcemi arayıp geleceğim ne yemek var dedi. Yaaa yanlış anlamayın ben getirdiğinde değilim ama insan 3 haftadır bir kere bile arayıp sormayıp şimdi kalkıp yemeğe gelmemesi deli etti beni. Siz olsanız ne yapardınız. Yanlış anlamayın yediğinde içtiğinde değilim ama insan nasıl da utanmadan gelecek yaaa. İnsan 3 haftadır aramadığı insana nasıl geliyor yaaa. İlla birşey getirirsin diye değil insan birşey yapamıyorsa arardı. Aramadığı insana utanmadan geliyor yaaa

Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve suyum geliyor. Sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında annem dolabıma yemekler yaptı koydu yanıma da görümcemi alıyorum sağolsun yardımcı oluyor. Getir götür yap işlerine bakıyor. Kaynanam ise bir kere bile aramadı sormadı 3 haftadır sadece 1 kere geldi yanımda durdu. Başkalarına yardıma gidiyormuş. Onun dışında ne aramadı ne de sormadı. Yalandan uyuyorsun diye aramıyorum diyip duruyor. Bugün de yemeği hazırladık görümcemle ben tarif ettim o yaptı. Az önce kaynanam görümcemi arayıp geleceğim ne yemek var dedi. Yaaa yanlış anlamayın ben getirdiğinde değilim ama insan 3 haftadır bir kere bile arayıp sormayıp şimdi kalkıp yemeğe gelmemesi deli etti beni. Siz olsanız ne yapardınız

Kaynak: Kaynanamın yüzsüzlüğü Beni Deli Ediyor, Siz Olsanız Ne Yapardınız?
Başka bir sitedeki konu linkini neden kaynak notuyla eklediniz ?

Konunuzu paylaşmışsınız zaten, diğer sitenin linkini bırakmanız tuhaf olmuş.

Kaynak: Kaynanamın yüzsüzlüğü Beni Deli Ediyor, Siz Olsanız Ne Yapardınız?
Aaa nahoş bir durum olmuş. Yemeği beğenmiyorsa da, yiyip gelir tatlıya çaya eşlik edebilirdi

Tamam da şunu anlamadım. Bu kadın neden böyle yapıyor? Öncesinde de karşılıklı bir şeyler olmalı. Ayrıca görümceyi "getir götür" işleri için kullaniyormussunuz zaten. Herkes hazır ola mi geçsin ben anlamadım 😁
Hayır tabiki de. Lafın gelişi getir götür dedim. Bulaşıkları bile makinaya koydurmuyoruz. Sadece yemek yediğimizde ısıtıyor yanımda duruyor. Evet kadının niye böyle yaptığını bende anlamıyorum ama aşırı sinir oluyorum

Kızıni yollamış ya ?

Hayır tabiki de. Lafın gelişi getir götür dedim. Bulaşıkları bile makinaya koydurmuyoruz. Sadece yemek yediğimizde ısıtıyor yanımda duruyor. Evet kadının niye böyle yaptığını bende anlamıyorum ama aşırı sinir oluyorum
[/QU
Ben kesinlikle kayınvalidenin durup dururken böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum. Öncesinde bence bir şeyler olmus.

Kızı ikamesi mi Allah aşkına? Ayrıca insan bir arayıp sormaz mı hadi armadı sormadı evime ne diye geliyor
Kızı sonuçta. Gözü arkada değil ,tabi ki tamamen haklı değil ama çocuğunuz bu kadar riskli bir durumdayken bunu düşünmek size ne gibi katkı sağlayacak ? Evinize de gelse kızı hizmet edecek.

Napsınlar hamilesın diye ailecek sana mı hizmet etsınler. Ne istıon anlamadım ki? Yalnız başına doğuruyor herkes . Sorabılır ne yemek var dıye yemek yapmadım dersın yada olan yemeği soylersın. Senın böle yapman normal mi?
Evet hamileyim diye bana hizmet etsinler... Yaaa cidden bunu mu anladınız yazdığımdan. İnsani bir durumdur bu bir telefonla sorulur bir şeye ihtiyacın var dese ben ondan dağ tepe istemem ki dua et yeter derim. Ama Kv sadece dışarıya iyilik yapan bir kadın. Amacım hizmet etsinler değil anladınız mı?

X