Kv yok. Eşim Kaynım ve kp ile samimiyet kurmamı istiyor

Ben kendimi düşünüyorum kp ile tek başıma napabilirim ne konuşabilirim.Hayatıma çok sonra dahil olan karşı cinsimle hangi ortak noktada buluşabilirim?Esinize anlam veremedim açıkçası kv olsa anlarım yine kadın kadına bisiler bulunabilir yapılacak ama kp ve kayınla yakin olsan ne yapıcaksın..Allah yardımcı olsun bacım anlam veremediğim icin bi çözümde yaratamadım...

Haklısın. Ne işin var hem uzak hem de kp ile evde niye yalnız kalacaksin. Senin ailen de durum nedir. Yani senin kocan Ailene gidip geliyor mu? Eger gelmiyorsa zaten bu konuyu aç. Sizinkilere ben gitmek istemiyorum gitmiyorum. Sen de bizimkilere gitmek istemiyorsun gitmiyosun. Bu kadar basit de konuyu kapat.

O senin ailene düzenli gidip geliyorsa, bundan sonra sen gelmek istemezseniz gelme ama benim kp yi ziyaret etmem için de daha fazla ısrar etme de
çocuğum olduğu için mecbur iş çıkışı beni almaya geliyor. Yukari cikar ama iki kelime etmez annemlerle. Uzaktan hosbulduk der o kadar. Yemeğini yer koltukta yatar uyuklar. Öyle yani eskiden ben babasıyla iyiyken o daha iyiydi bizimkilerle. Tavırları sinir bozucu. Kendi kabul etmese de kıyas yapıyor.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Hayırlı doğumlar inş.
Önceki konularını hatırlamıyordum ama bi arkadaş bahsedince hatırladım o an cinlerim tepeme geldi....

Konu her ne olursa olsun, bir bayanın kayınpederi ve kaynı bile olsa yabancı erkeklerle eşi yanında olmadan bir arada durmasına karşıyım. Geri kafalı olabilirim ama böyleyim.
Eşin en azından onların yanına bırakıp gitmeyi bırakmış ama insanın bi kere midesi bulanmaya başladımı dahasını alamıyor.

Ayrıca kendi evinde hiiiç yabancı olma, madem yeniden doğum yapacakmışsın, kp yanındaysa babacım odadan çıkarmısın bebeğimi emzircem de. Yani kendi evinde rahat et.

Bir arkadaşın dediği gibi taviz tavizi doğurur. Eşin surat asıcak diye kendi gönlünden geçmeyeni yapma. Sen onun evladını taşırken bile seni düşünmeyenin babasıyla erkek kardeşinimi düşüncen? Yaranacak mısın pekiii?

Bu sürekli sürekli eşin ailesine aman anlayışlı davran aman seeen iyi gelin ol mantığını hiiç kabul etmiyorum ben. İyi olmayana iyi olunmaz. Ben evde yokken evime gelip giden. Bana hele hele cinsi münasebetlerini anlatacaaaak aman Allah diyorum varya o adamı da onu savunan kocamı da tefe koyarım ben tefeee:KK62::KK62: öyle beter ederimki bak adam bir daha bana babam bile diyebiliyor mu

Allah kocanı ıslah etsin....

İşte evlilikte her şey karşılıklı maalesef o insanlar yüzünden o da benim aileme tavır aldı. Hem de hiç bir günahları yokken. Eskisi gibi değil. Bu evlilik hiç bana göre değilmiş bunu anladım.

Ben kendimi düşünüyorum kp ile tek başıma napabilirim ne konuşabilirim.Hayatıma çok sonra dahil olan karşı cinsimle hangi ortak noktada buluşabilirim?Esinize anlam veremedim açıkçası kv olsa anlarım yine kadın kadına bisiler bulunabilir yapılacak ama kp ve kayınla yakin olsan ne yapıcaksın..Allah yardımcı olsun bacım anlam veremediğim icin bi çözümde yaratamadım...
Allah razı olsun. Çözümü yok maalesef. Ya bu deveyi gudeceksin misali.. Bi ortak noktaya gerek yok adam bi lafa baslayinca o cümlenin sonu eşim gelene kadar gelmiyor zaten.

Eşine restini çek....iyi valla bir çocukla hamile bir kadını babasına zorluyor daha rahat gezmek için.Gitme sen boşver rahat deyilsen.Insan hamileyken kendi evinde rahat edemiyor şekilden şekle giriyor

"neden ağlıyorsunuz" diye soruyorum, "evlatlarım uzakken nasıl ağlamam" diyor. Ha bu arada küçük oğlu alt katında yaşıyor, biz de arabayla 40 dakika mesafedeyiz :KK70:
kadın baya bi uzaktaymış yazık:KK45:ya benimde 2 tane oğlum var böyle bi insana dönüşmem inşallah korkuyorum :KK17:

Hem çocuğun var hem de karnın burnunda ve eşin anlayışsız.Niye bu kadar bencillik yaptığını sordun mu,cahil bir tavrı var.
Allah yardımcın olsun.

Katılıyorum bu yazıya.Aslında yanılıyorsunuz zaten, sizin sorununuz kv kp'den çok eşiniz.Eğer eşiniz olması gerektiği gibi biri olsaydı evde bu gerginlik yaşanmazdı, hem size de hak vermeyi biliceği için hemde karnınızdaki bebeğin hatrınada olsa gerginlik yaratmaması gerektiğini biliceği için.Bunun dışında ben sizi haklı buluyorum fakat hiç gitmeme fikride ne yazıkki çok kırıcı.Buda eşinizi haklı çıkarır zamanla.Siz kendinizi onun yerine koyun, ne olursa olsun sizin ailenizle görüşmek istemeyen açık açık gidip görüşmek istemediğini söyleyen eşe tavrınız ne olurdu? Muhakkak karşınızdaki hamile bi bayan olsa daha anlayışlı olurdunuz orası kesinde, genel olarak soruyorum yani.Bu yüzden kestirip atmanızda pek doğru gelmedi bana.İyi veya kötü, sonucta onlar eşinizin anne babası..

Eşine restini çek....iyi valla bir çocukla hamile bir kadını babasına zorluyor daha rahat gezmek için.Gitme sen boşver rahat deyilsen.Insan hamileyken kendi evinde rahat edemiyor şekilden şekle giriyor
Evet ben de öyle yapiyorum gitmiyorum ama aramız hep kötü hep kötü böyle de çaresizlik ne zor

Back
X