- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
öyle diyorsunuz ama konu sahibinin diğer konularını biliyorum.en son kp bir kadınla olan cinsel münasebetini geline anlatınca ipler kopmuştu.dengesiz biri biraz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle diyorsunuz ama konu sahibinin diğer konularını biliyorum.en son kp bir kadınla olan cinsel münasebetini geline anlatınca ipler kopmuştu.dengesiz biri biraz.
eski konularında vardır.anahtarı almış kaynı ve kp eve istedikleri saatte girip çıkıyorlardı.birde üstüne eşinin maça bırakıp gittiği bir gün kayınpeder dengesizlik yapıp cinsel münasebetini anlatınca konu sahibi ipleri koparmıştı.nasıl yani?
eski konularında vardır.anahtarı almış kaynı ve kp eve istedikleri saatte girip çıkıyorlardı.birde üstüne eşinin maça bırakıp gittiği bir gün kayınpeder dengesizlik yapıp cinsel münasebetini anlatınca konu sahibi ipleri koparmıştı.
Merhabalar arkadaşlar. Hep herkes kv ile problem yaşar. Bizimki çok başka. 6 yıllık evliligim var. Ama eşimle aramızda hep bir duvar var. Sebebi ailesiyle ( kp ve kaynim) samimi olmak istemeyisim. Daha önceki yıllarda da sorunlarımdan bahsedip burada dert yanmıştım. Yıllar geçer problem değişmez. Evlerimiz baya da uzak. Ama eşim hep beni de götürmek istiyor oraya ben de önceki yıllarda hep gidiyordum. Yaranamadım. Hatta beni kp ile bırakıp maça giderdi. Artik gitmek istemiyorum bu konu ile ilgili çok kavga ettik. Ama değişen bir şey yok. Hala gitmek istemiyorum deyince kusuyor 2 hafta konuşmuyor. Bi de hamileyim karnım burnumda bir de çocuk. Buna rağmen ısrar ediyor. Bi de uzak yol ve bir oturunca kalkmak bilmiyor. Sizce normali ne benim durumumda. Ne kadar zamanda bir gitmeliyim. Benim gitmem şart mı? Yada onlar ne kadarda gelmeliler? Bana kalsa ben istemiyorum hiç bir koşulda. Rahat edemiyorum yanlarında hele bu vaziyette hiç değil. İlk cocukta doğumdan sonra her hafta sonu bizdeydi. Rahat edemiyorum kendi evimde. Ben içeride emzirme pozisyonu. Onlar kalkmak bilmez. Şimdi ikinci sahnede yine aynı pozisyonlar olacak. Allah kimseye huzursuzluk vermesin. Ama bunların yüzünden evimin tadı tuzu hiç yok
Evet bende koptu ipler o yüzden tahammül edemiyorum hiç bir şeyine adamın. Eşim de her koşulda ailesinin yanindan olduğu icineski konularında vardır.anahtarı almış kaynı ve kp eve istedikleri saatte girip çıkıyorlardı.birde üstüne eşinin maça bırakıp gittiği bir gün kayınpeder dengesizlik yapıp cinsel münasebetini anlatınca konu sahibi ipleri koparmıştı.
Annem ve eşimin başbasa vakit geçirmesi saçma değil mi? Ben seviyeden yanayım . O da o adamda yokAllah korusunda senın Baban vefat etse , Annen sıze gelmek ıstese Esının annen ıle vakıt gecırmesını ıstemez mısın?
Ben de aynı düşüncedeyim. Yüz verirsem iş gelip kalmalara gidiyor. Önceleri öyleydi. Keşke evlenseler de belki bu baskidan kurtulurumBir kere yaşanmış bir şeyler varsa bunun ruh dünyasında tamiri imkansız gibi bir şey. Kocalar bu kısmı anlamak yerine eşlerinden bu konuda anlayış beklerler. Yani bir çeşit kendi mutlulukları için kadınlar mutsuz olsun çok önemli bir ayrıntı değildir bu kısım erkek milleti için.
Bu konuda son derece katı bir çizgim var. Kuramsal şeyler teoriler için geçerlidir. Eğer sen gitmek istemiyorsan gitmezsin, eşin gider. Bu konuda o nasıl sana ceza kesiyor ve 2 hafta konuşmuyorsa inat güzel bir şey değil ama senin onun mutlu olması için onun dediğini yapman seni yıpratır.
Neden böyle bir baskı var ki. Herkes kendi ailesini mutlu etsin tamamdır. Bir de hamilesin yani. Sakın taviz verme.
Ben de aynı düşüncedeyim. Yüz verirsem iş gelip kalmalara gidiyor. Önceleri öyleydi. Keşke evlenseler de belki bu baskidan kurtulurum
Ben gitmek istemiyorum diye bu hamilelikte bile bir duyarsız davranıyor anlatamam. Nasil hastayım grip oldum. Bir nasıl oldun diye arayıp sormuyar. Ben ateşler içinde kaldım hiç umursamadı bile. Ama gitseydim davranışları çok farkli olurdu.Evlenseler emin ol yüzüne bile bakmazlar. Karıları kıymetleri olur. Sen kendini yediğinle kalırsın.
O yüzden sen nasıl mutlu olursan öyle yaşa.
Eşin seni 1 anlıyorsa sen onu 2 anlama.
Çünkü gerçekten değmiyor. Taviz tavizi çekiyor.
bu kadar acımasızca eleştirmeden önce keşke bi önceki yazdıklarımı da kontrol etseydin. Belki halime acırdın.Eskı konularını bilmiyorum ama şu yazdıgına bakacak olursak ; kv yok dıye kp ile kaynına kendınce meseafe koymak nedir? Sapıklar mı yani bunu mu ima ediyorsun?
Hamile olman gıdıp gelmene engel degıl bence işini yaparsın hatta eşinde yardım eder. Gecer içeri uzanırsın.
Fazlasıyla bencilsin gibi geldi bana.
Yani bu kocalar varsa anaları da var babalarıda var kardesi var. Yazıktır ya.
Merhabalar arkadaşlar. Hep herkes kv ile problem yaşar. Bizimki çok başka. 6 yıllık evliligim var. Ama eşimle aramızda hep bir duvar var. Sebebi ailesiyle ( kp ve kaynim) samimi olmak istemeyisim. Daha önceki yıllarda da sorunlarımdan bahsedip burada dert yanmıştım. Yıllar geçer problem değişmez. Evlerimiz baya da uzak. Ama eşim hep beni de götürmek istiyor oraya ben de önceki yıllarda hep gidiyordum. Yaranamadım. Hatta beni kp ile bırakıp maça giderdi. Artik gitmek istemiyorum bu konu ile ilgili çok kavga ettik. Ama değişen bir şey yok. Hala gitmek istemiyorum deyince kusuyor 2 hafta konuşmuyor. Bi de hamileyim karnım burnumda bir de çocuk. Buna rağmen ısrar ediyor. Bi de uzak yol ve bir oturunca kalkmak bilmiyor. Sizce normali ne benim durumumda. Ne kadar zamanda bir gitmeliyim. Benim gitmem şart mı? Yada onlar ne kadarda gelmeliler? Bana kalsa ben istemiyorum hiç bir koşulda. Rahat edemiyorum yanlarında hele bu vaziyette hiç değil. İlk cocukta doğumdan sonra her hafta sonu bizdeydi. Rahat edemiyorum kendi evimde. Ben içeride emzirme pozisyonu. Onlar kalkmak bilmez. Şimdi ikinci sahnede yine aynı pozisyonlar olacak. Allah kimseye huzursuzluk vermesin. Ama bunların yüzünden evimin tadı tuzu hiç yok
Hem sormuşsun hemde yazdıklarımı begenmıyosun. Daha açıklayıcı yazsaydın daha iyi bilgilndrmiş olurdun. Ha acınacak kadar durum kötüyse ve ınandıgın bi durumsa neyi soruyosun ki. Dogru gerekn neyse ınandıgın neyse tabiki onu yapacaksın.bu kadar acımasızca eleştirmeden önce keşke bi önceki yazdıklarımı da kontrol etseydin. Belki halime acırdın.
evet ben kaçıyorum. Aksi halde eşim onların yanında emzirme mi istiyordu. Emzirme önlüğünü bosuna mi aldık diyordu.
Babam bi hastaneye geldi o kadar kırkı çıkana kadar gelmedi bile eve. Evet hak vermeye calisiyorum. Ama hafta içi annem bende bana hizmet için . Annem gidiyor hemen arkasından kp geliyor ben ona hizmet ediyorum. Eşim resmen annemin gelmesini fırsat gördü.