Kv yok. Eşim Kaynım ve kp ile samimiyet kurmamı istiyor

Ne kadar zamanda bir olduğunu hala soylememissiniz?
Doğumdan sonra da haftada 1 gün geliyorlar sa sizde insaf edin biraz. Torunu olmuş adamın heyecanlidir, özlüyordur.
Kendi babanız çocuğunuzu ne sıklıkta görüyor?
Doğumdan sonra da haftada 1 gün geliyorlar sa sizde insaf edin biraz. Torunu olmuş adamın heyecanlidir, özlüyordur.
Babam bi hastaneye geldi o kadar kırkı çıkana kadar gelmedi bile eve. Evet hak vermeye calisiyorum. Ama hafta içi annem bende bana hizmet için . Annem gidiyor hemen arkasından kp geliyor ben ona hizmet ediyorum. Eşim resmen annemin gelmesini fırsat gördü.

Ayda iki kere gitseniz en azından esinizinde gönlü olur. 1 saatlik yol demissiniz, çoğumuz hamileyken ise gidip geliyoruz haftanın 5-6 günü ve 1 saat yol gidiyoruz.
Ayda 2 çok değil. 2-3 haftada bir size gelmeleri de çok degil.
Nasil ki biz evlenince ailelerimizden vazgeçmiyor, onlarla zaman geçirmek istiyorsak, durumu abartmadiklari sürece eşlerimiz içinde bu geçerli.
Ben de zaten doğuma kadar çalışmıştım doğururken bile yanimdalardi yemeğe almistim. Cumartesi yarım gün calisiyordum. Evde ayağımı uzatmak yerine iş çıkışı oraya geçiyordum. Ama insan sevmeyince katlanamiyor. Önceki yazılarımı okursanız (depresyondayken yazmıştım.) Belki hak verirdiniz. Bu arada olumlu yorumunuz için teşekkür ederim.

öyle diyorsunuz ama konu sahibinin diğer konularını biliyorum.en son kp bir kadınla olan cinsel münasebetini geline anlatınca ipler kopmuştu.dengesiz biri biraz.

Sizi götürmek istemedindeki amaç ne? Mesela yemek temizlik yapmanızı mı istiyor evde kadın olmadığı için?

öyle diyorsunuz ama konu sahibinin diğer konularını biliyorum.en son kp bir kadınla olan cinsel münasebetini geline anlatınca ipler kopmuştu.dengesiz biri biraz.
O zaman kusura bakmayın lütfen atasmummy atasmummy
Ben normal bir aile yapısından, normal baba/kayinpeder- kız ilişkisi düşünerek cevap yazdım.
Yine de ayda 2, bir siz gidin bir o gelsin, esinizi ikna edin, saatler süren oturmalar yerine daha çok görevinizi yerine getirmiş olun.

Merhabalar arkadaşlar. Hep herkes kv ile problem yaşar. Bizimki çok başka. 6 yıllık evliligim var. Ama eşimle aramızda hep bir duvar var. Sebebi ailesiyle ( kp ve kaynim) samimi olmak istemeyisim. Daha önceki yıllarda da sorunlarımdan bahsedip burada dert yanmıştım. Yıllar geçer problem değişmez. Evlerimiz baya da uzak. Ama eşim hep beni de götürmek istiyor oraya ben de önceki yıllarda hep gidiyordum. Yaranamadım. Hatta beni kp ile bırakıp maça giderdi. Artik gitmek istemiyorum bu konu ile ilgili çok kavga ettik. Ama değişen bir şey yok. Hala gitmek istemiyorum deyince kusuyor 2 hafta konuşmuyor. Bi de hamileyim karnım burnumda bir de çocuk. Buna rağmen ısrar ediyor. Bi de uzak yol ve bir oturunca kalkmak bilmiyor. Sizce normali ne benim durumumda. Ne kadar zamanda bir gitmeliyim. Benim gitmem şart mı? Yada onlar ne kadarda gelmeliler? Bana kalsa ben istemiyorum hiç bir koşulda. Rahat edemiyorum yanlarında hele bu vaziyette hiç değil. İlk cocukta doğumdan sonra her hafta sonu bizdeydi. Rahat edemiyorum kendi evimde. Ben içeride emzirme pozisyonu. Onlar kalkmak bilmez. Şimdi ikinci sahnede yine aynı pozisyonlar olacak. Allah kimseye huzursuzluk vermesin. Ama bunların yüzünden evimin tadı tuzu hiç yok
gıcık oluyorum şu dayatmacı erkeklerebeni ki de böyleydi allahtan yonta yonta geçti bu huyu amaaaan bu erkekleri de yont yont nereye kadarEn Büyük KK

Iyide siz zaten bayramlarda gitmek istiyorum sadece diyosunuz.olurmu öyle şey bencillik bu sevilsede sevilmesede mecbur görüşülecek esin hatri torunlarin hatri var sık ta goturmuyormus.benim babam benim kızi cok ozluyo dayisida öyle ayib olmasa hergun gelcem gormeye diyoo saka bi yana en az haftada bir goruyorlar bi biz gidiyoz bi onlar geliyoo her hafta olmasada on gunde 15 gunde bir gidin obur seferede onlar gelsin esinle bosuna huzurunu kacirma.

Iyide siz zaten bayramlarda gitmek istiyorum sadece diyosunuz.olurmu öyle şey bencillik bu sevilsede sevilmesede mecbur görüşülecek esin hatri torunlarin hatri var sık ta goturmuyormus.benim babam benim kızi cok ozluyo dayisida öyle ayib olmasa hergun gelcem gormeye diyoo saka bi yana en az haftada bir goruyorlar bi biz gidiyoz bi onlar geliyoo her hafta olmasada on gunde 15 gunde bir gidin obur seferede onlar gelsin esinle bosuna huzurunu kacirma.
kp dengesiz galiba kadınlarla olan münasebetini gelinine anlatıyomuş

Sizi götürmek istemedindeki amaç ne? Mesela yemek temizlik yapmanızı mı istiyor evde kadın olmadığı için?
Çocuk olmadan ki maksadını bir türlü çözemedim. Şimdi de çocuğu görmeleri lazım diyor. Babaya da veremem aklım kalır.

Babam bi hastaneye geldi o kadar kırkı çıkana kadar gelmedi bile eve. Evet hak vermeye calisiyorum. Ama hafta içi annem bende bana hizmet için . Annem gidiyor hemen arkasından kp geliyor ben ona hizmet ediyorum. Eşim resmen annemin gelmesini fırsat gördü.
Bu daha garip ama, aynı şehirde 40 gün neden torununu görmeye gelmedi ki babanız?

Siz sevmiyorum diye bağları tamamen koparmaya çalışıyorsunuz sanırım.
2-3 haftada bir gitmelisiniz diye düşünüyorum.
Onlara -abartmıyorlarsa- kota koymak hoş olmaz.
Ama geldiklerinde hizmetini çoğunlukla eşiniz yapsın.

Kendi ailenden bahsetmissin yanlız. Eşinin ailesi ne sıklıkla geliyor?

Bu daha garip ama, aynı şehirde 40 gün neden torununu görmeye gelmedi ki babanız?

Siz sevmiyorum diye bağları tamamen koparmaya çalışıyorsunuz sanırım.
2-3 haftada bir gitmelisiniz diye düşünüyorum.
Onlara -abartmıyorlarsa- kota koymak hoş olmaz.
Ama geldiklerinde hizmetini çoğunlukla eşiniz yapsın.
Babam öyledir. Ev-kahve döngüsü. doğru demiyorum. Ama evinde daha rahat ediyor. Ya uzak yol eşim gidince kalkmak bilmiyor . Kalkalım mi dersem iyice tersliyor. Dese ki 1 saat oturup geliriz sesimi çıkarmam. İdare ederim. Eve varisimiz gece 1-2 yi buluyor. Onlar da gelince 11 buçukta önce kalkmazlar

Doğru diyorsun da kadın yok evde içim almiyor muhabbeti çekilmiyor çünkü. bu dediğini yapabilsem hiç bir problem kalmayacak. Yine düzenli gitsek yine eşim orda maça başlar aynı kısır döngü. Ben yine mutfakta, parklarda kp ile birlikte

Back
X