Kv ve Kp yakınlarında ev tutmamızı istiyor

Kırmadan biraz zor gibi ama uygun bir dille nişanlınla x bir semti istediğinizi söylersin, uzak olun ne kendi ne nişanlının ailesine yakın bir yerde oturmayın, tatlı tatlı gidip gelmek gibisi yok, hele de madem ev alınacak, ha deyince ne satabilirsiniz ne semt değiştirebilirsiniz, herkes dünya iyisi olsa da evliliklerde herkesten uzak bir yerde yaşamak, ev içi sorunlarını yansıtmamak ya da ailelerle daha az sorun yaşamak adına idealdir.

Canım torun dedğim kişi keşke benim çocuğum olmuş olsa, ama değil ablasının eşi vefat etti torun dediği kişi nişanlımın yeğeni.
Gerekirse kirada otur, onlarin yakinina gitme verecekleri paraya tamah etme ne demek senin takilari oesinat yapip toruna ev almak. Boyle tipler kaşikla verir kepçeyle geri alır. 3-5 yardım etti diye herseyde söz sahibi olur.

Torun deyince sizin ilerde olacak çocuğa ev almayı kastettiklerini sanmıştım. Oyyyy oyyy hepsi birbirinden saçma. En güzelini yapmışsın , tek kuruş alma isteme , git hangi semtten hangi evi beğeniyorsan onu al. 3 senede değil 5 senede öde , ama kimseye minnetin olmasın. Beğenmiyorsan dubleksi alıcam mecbur demesi bile "al kendin otur o zaman, ben beğendiğim evi alırım" dememe yeterdi gibi geliyor.

evet geri kafalisiniz disardan bir kiz almak? ne itici bir cümle sizi aliyorlarmi hayir herhangi bir mantik göremedim kimse size ev almak zorunda degil. kendiniz calisin alin. haa aliyorsada burun kivirip burda laf etmiceksin istedigi semten alir tapusunuda üzerine alir ben cift görmüyorum siz bolca tek erkek cocugu diye yazmisiniz) üstelik üslübunuz cok itici

Bunu benim annemler yapmıştı evleneceğimiz zaman. Onlara yakın her yere bakıldı. Durmadan yok orası uzak ne gerek varlar falan. Eşimle gülüyorduk artık biz. Ama biz ikimiz de kararın onların kararı olmadığı konusunda nettik. Bence siz de net olun. Nişanlınız hem arkanızda hem size vekalet vermiş giderken, uzak bak demiş. Beraber bakalım da değil, bir siz gidin bakın. Ben beğendim, burayı almayı düşünüyorum bir de siz bakın deyin. Bir sürü sorun bulacaklardır, yok o öyle iyilerle falan geçiştirin. Emlakçı anlasın evet diyenin siz olacağınızı. Ama direk uzak istiyorum deyip kırmayın. Spesifik bir ev üzerinde burayı beğendim, uzak ama olsun, arabayla kaç dakikacık yol falan deyin.

Niye okadar stres ediyorsun ki .. Yakindaki evleri begenmedim, ev alacaksaz bir kere alcaz, begendigim olsun soyle..

Ev bakmaya beraber gitmeyin madem bu kadar stres oluyorsunuz nişanlınızın dönmesini bekleyin.

Yakınlardan bakmayı kabul etmeniz hata. Bence hiç alınacaklar, gocunacaklar diye lafınızı esirgemeyin. Ne demek dubleksi tutacağım başka yolu yok falan.

tek erkek cocuk olmak bütün mal varligi ona kalcak anlamina gelmiyor ablasi kiz kardesleribede hak düsüyor elbet. tek erkek olunca ne oluyormus niye ikide bunu yazmisiniz anlamadim
Bende bu tek erkek sozune hastayim.noluoyo tek erkek olunca butun mal varligi erkeginmi olacak erkek olinca noluyo onuda anlamis degilim zaten.kizkardesler evlattan sayilmiyor galiba.bizim de boyle bir gelinimiz var ama anyayi konyayi gordu ki bizim ailede erkek merkek ayrimi olmaz katiyyen.ikiside ayni kefeye koyulur.
Nisanlin parasini ailesine vermiyecekti onlardan da almayacakti kendi paranizla yaparsaniz kimse tek laf edemez.birde nisanlin neden uzakta oturmak istedigini kendi alilesine soylemiyorda sana tembihliyor.supriz yapcam diye herseye sen kosturup onuda rahata alistirma erkekleri gevsek birakirsan birdaha toparliyamassin.beraber ev bakilir esya alinir ne bu acele olan size oluyor farkinda degilmisiniz...

Söylediler mi bilmiyorum ama oldu bittiye getir . Itiraz edecekleri zaman lafı degiştir yada oğlunuzda boyle istiyor gibi afedersin ama lafın ağzına tık.

eger kayinvalideniz size karsi iyiyse yakinlarda olmaniz size kar saglar sahseb benim kaxinvalidemle aramda 300 metre var aramiz iyi ve bana cok faydasi oluyor zaman zaman bi arkadas oluo insana

Hanımefendi gerçekten sizinle uğraşamıycam nasıl anladığınız benim umrumda değil.

Kız almak deyimini ilk defa mı duyuyorsunuz?

Ayy o geri kafalılık mıydı kısss valla haberim yoktu beni de dışarıdan aldı eşim. Bak çok huzursuz oldum şimdi :)

bu sorunu sen değil nişanlın çözecek eger becerebilirse ,

annesine tlf açacak şuralardan ev bakın ben oraları begenıyorum falan başka yerden istemiyorum diyecek , onlarda seslerini kesecek yoksa daha çok uğraşırsın , yada nişanlını bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…