- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.168
- 798
- Konu Sahibi Gebere Jackson
Ev almak için acele etmiyor musunuz? Bu durumda tapu kimin olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUZUM ANlıyorum seni ama ya ayrı ev diye kendin diyceksin yada nişanlın diycek başka şans yok kiCanım oda askerde diye ona yansıtmak istemiyorum, üzülür bu sefer ben hiç dayanamam
Alınacak ev kimin üzerine alınacak???? Ev evlenmeden alınmasın benceKısaca özet geçeyim.
Torunun şehir dışın da evi var 140bin anca eder.
Bu evi satıp, bizim evin üstüne katmak istiyorlar.
Ben kendi evimin kredisini bitiriyorum, dönüyorum bu çocuğun şehir dışındaki evinin yerine İstanbul gibi pahalı bir şehirden benim takıları peşinat verip güzel bir ev alıyorum onu da ödüyorum.
Keşke imkanımız olsa da o çocuğa yardım edebilsek, ben 20 sene borç ödeyemem, ha diyelim geberdim ben ya bize bişey oldu yetimin hakkıyla mı gidicem
Arkadasım hiç girme bu işe nişanlınla sonradan papaz olacağına şimdi ol, sen bu stresi yaşarken aman o üzülmesin falan diye düşünme senin yetmediğin yerde o ailesine söz gecirsinKp çekiyor krediyi, ne güzel ev satılmıycaktı nişanlım askere gitti Kv tekrar bu konuyu hortlattı
Ya lütfen konuyu saptırmayın, ben zaten çalışıyorum nişanlım gelene kadar ödeyecekleri 5 ay ki, bizim söylediğimiz arabanın parasından bir kısım ayırın ordan ödersiniz kendiniz borca girmeyin.
Ama bir evin tek erkeği bu zamana kadar alıcaz yapıcaz diyorlardı.
Benim ailem nişandan toplanan takıya dahi dokunmadı düğünden sonra bize araba alacaklar diye.
Kimseden yardım beklentim yok tekrar söylüyorum, ama bunca zaman alırız dediler nişanlım parayı eve verdi biriktirdiler hani nerde ?
tek erkekle ne alakasi var bunun? benim esimde tel erkek yinede yakinlarinda oturmuyorum. kendi evinizi kendiniz alin alamiyorsanda kiraya gitYok tek erkek çocuk canım
tek erkek cocuk olmak bütün mal varligi ona kalcak anlamina gelmiyor ablasi kiz kardesleribede hak düsüyor elbet. tek erkek olunca ne oluyormus niye ikide bunu yazmisiniz anlamadimYok tek erkek çocuk canım
masallah senin takina bile göz koymuslar.aklin varda evlenmeKısaca özet geçeyim.
Torunun şehir dışın da evi var 140bin anca eder.
Bu evi satıp, bizim evin üstüne katmak istiyorlar.
Ben kendi evimin kredisini bitiriyorum, dönüyorum bu çocuğun şehir dışındaki evinin yerine İstanbul gibi pahalı bir şehirden benim takıları peşinat verip güzel bir ev alıyorum onu da ödüyorum.
Keşke imkanımız olsa da o çocuğa yardım edebilsek, ben 20 sene borç ödeyemem, ha diyelim geberdim ben ya bize bişey oldu yetimin hakkıyla mı gidicem
Ay burada bittim iste.yemin ediyorum boyle bir cumleden sonra kiyameti koparirdim.ne munasebet benim takilarimla kizinin cocuguna ev almak.ilerde kendi cocuguma alirim evi takilarimla.sakin ama sakin ev alirken bir kurus yardim kabul etmeyin onlardan.gec alin kirada oturun ama nisanlinizla birlikte alin evi.cunku ileride verdikleri o bir kurus olur trilyon.evi onlar almis olur sen onlarin evinde oturuyor olursun ufacik bir surtusme olsa aranizda birde bizim aldigimiz evde oturuyor nankor derler vs.. Olur da olur yani.aynisi basima geldi cunku.evliligimizin ilj ayinda alisma devresi simdi hatirlamiyorum bile esimle kavga ettik bosancam senden dedim.kaynanam bana 1 hafta icinde o wvi terket dedi(onlarin aldigi evde oturuyorduk)10 yillik evliyim tum olumsuz yasananlari unuttum.o lafi hala unutmam.o laftan sonra gittim ev tuttum kendime o sinirle aldim altinlarimi birde o altinlarla bir guzel o evi dayadim dosedim esime ben ananin evine hayatta girmwm daha dedim .1 gun icinde yaptim bunlari sinirden.altinlarimda oyle gitti.esim mecburen kabul etti.bir de ayrica esimle ev baktik tekrar ev tuttuk (cunku benim tuttugum ev kucucuktu)o gun aldigim esyalari yari fiyatina anca satabildik falan filan ama hicbirinden pisman degilim varsin giden altinlarim olsun.cunku hicbiri benden boyle birsey beklemiyordu onlar nereye gitcem ben falan dememi beklediler ya da susup oturmami.oh iyi uaptimCanım torun dedğim kişi keşke benim çocuğum olmuş olsa, ama değil ablasının eşi vefat etti torun dediği kişi nişanlımın yeğeni.
ev almakta çok acele etmişsiniz.Kızlar çok yorgunum artık, bitkinim..
Nişanlım askere gitti 8 ay sonra düğünümüz var, o gelene kadar ev ve eşyaların hazır olması gerekiyor, hem ona sürpriz yapıcam hemde o dönemde sıkışmak istemiyorum.
Kv ve Kp ile ev bakıyoruz 15 gündür falan.
Sürekli yakınlarından ev bakmamı istiyorlar.
Dün bir yere gittik onların çapraz sokağı ev dubleks ama beş para etmez, fiyatı uygundu.
Boya yap gir 0 tadilat dedi x abi 'Boyaya bile gerek yok dedi' Kp
'Yeni gelin giricek eve boya da yapılsın bi zahmet dedim
Başka bir yere gittik 2 odası kör odaydı ben beğenmedim dedim.
'Beğenmediysen o dubleksi alıcam yapıcak bişey yok dedi Kp
Emlakçı benim ailemin aile dostu, anladı orda bozulduğumu. İleride bir yer daha var oraya bakalım dedi.
'Olmaz orası uzak dedi bu defa da!
Oraya baktık,eski bina kredi az çıkar dedi x abi. Beğenmediğim halde beğendim dedim, dayatma yapmasınlar ev için.
Vereceğimiz peşinat nişanlımın kendine aldığı araba, bir kuruş emekleri yok. Daha bizim ev alınmadan, bide toruna ev alıcam diyor kv. Kimseden yardım beklentim yok, ama gürledilerse, yağmayı bilecekler.
Alırız yaparız ederiz, ee nerde ev eşya o zaman ?
Bunların mahalle örümcek ağ gibi hep birbiriyle akraba beni de o ağa katmak istiyorlar, ama asla kabul edemem.
Zaten çalışıyor olucam, o kadar misafir temposunda dinlenemem bile.
Nişanlım giderken tembihledi, evi uzaktan bak uzaktan bak diye.
Bugün civar semtlerden birinden ev baktım, beğendim aradım kv yi ev buldum güzel yere benziyor akşam bakalım x yerde dedim.
Neee x yer miiii dedi.
Evet buralar daha iyi dedim sesi değişti.
Ya kızlar ben kv ve kpyi çokseviyorum, kötü olmak istemiyorum.
Ama benim evim benim hayallerim..
Zaten bir yanım yarım bakıyorum, tek başıma yetişmeye çalışıyorum.
İşten çık emlakçı emlakçı gez.
Onları kırmadan, kimseyi gücendirmeden bu işin içinden nasıl çkarım?
Ben çalışıyorum diye belirtmeyi gerekli görmedim iletişim kopukluğu olmuş aramzıda her neyse, ben işin içinden çıkamıyorum nişanlım izne gelmeyecek, kalan bir buçuk ayda tüm her şeyin yetişeceğini sanmıyorum ama başka şansım da yok gibi. İstemediğim bir eve tüm yatırımı hibe etmek yerine beklemek daha mantıklıkonuyu saptırmıyorum dikkat ederseniz ilk konuyu açış cümlenizde kendinizin ödeyeceğinden bahsetmediniz. O zaman en iyisi açık açık konuşmak. ben bu semtten istiyorum bitti diyeceksiniz. yoksa önünü alamazsınız
He hanımefendi ben gerikafalı erkek çocuğu ön de tutan yobaz biriyim he.tek erkek cocuk olmak bütün mal varligi ona kalcak anlamina gelmiyor ablasi kiz kardesleribede hak düsüyor elbet. tek erkek olunca ne oluyormus niye ikide bunu yazmisiniz anlamadim