Bencede ikiside Çok güzel isimleribrahim emin olsun o zaman,ne şiş yansın ne kebep
Emin çok güzel ve yüce bir isim bence de ama taşımasını bilene.Aaa niye öyle diyosun efendimizin (sav) lakabıdır Emin. Muhammed-ül Emin derlermiş hatta. Emin'in bence anlamı çok güzel.
Sevmiyorsan istemiyorsan tabi ki koyma ama. Sonuçta çocuk senin.
Bence kayınaileni karşına alıp anne - baba bu benim ilk çocuğum ben şöyle bir isme taaa genç kızken niyet etmiştim Allah bana nasip etti ben bu ismi koymalıyım deArtık isme karar verir öyle söylersin. Adamış gibi davranırsan kızamazlarda herhalde galiba
Emin adi sevilmezmi YaaaEmin adını da sevmiyorum ki.
kayınpederinizle hani şakalaşma olarak '' aman baba mehmet emin isminde iki tane tanıdıgım var işte hiç iyi değiller direk aklıma onlar geliyor'' falan gibilerinden konuşsanız olmaz mı ?
bence bunda bir şey yok
yaşlı oldukları için bence yaşlılar böyle şeyleri akıl edemıyorlar
onlar hala 30 sene öncesindedir büyükler konuşur söyler küçükler ses çıkarmaz yapar kafasındadırlar
kötü niyetli değillerdir belkide ama öyle işte
bence eşinizle de tartışmayın olmadı sizin ababnızın da adı olmasın ama istemiyorsanız Mehmet emin de olmasın
ho eşiniz abidik gubidik bi isim olmasın demiş ve sizin dediğiniz İbrahim ismi hiç de abidik gubidik degil
ama işte babanızın ismiymiş ya şimdi babacığına ayıp olacak
çok adaletsiz oluyorlar erkekler
Işte lakap bir isim degil gibi geliyor.Emin adi sevilmezmi Yaaapeygamber efendimizin lakabı
Aslında güzel bir isim ama böyle emrivaki yapınca insanın koyasi da gelmiyor. Bana da yaptılar aynısını ismail koy diye diretti kayinvalide koymucam dedim benim çocuğum ben karar veririm dedim. Ama eşimin dedesi kanser hastasiydi son evresinde adımı bebeğe koyacaklar mi gelin kabuk ettimi diye sormuş. Eşim söyledi dedesini de severdim Allah var. Gönlü hoş olsun diye arayıp senin adını vericez dede dedim. Yanına da sevdiğiniz bi ismi koyun kızım dedi. Çok mutlu olmuştu zaten ben doğum yapmadan da vefat etti. Uzun yazdım kusura bakmayin
Şu yaşlıların isim koyma merakı nedir ya.
kimlige diledigini yazdır 80 yasindaki insan kendi omrunce istedigi gibi seslensin
Yok öyle de bakmiyolar bence de kp yaşlılıkta insan cocuklaşır ya hani, o şekilde. Ondan anlamadan ısrar ediyor gibi geliyor. Ama bizde vicdan yapıyoruz eşim de kırmak istemediğinden zorda kalıyoruz.şu kaynana kayınpederler anneye, taşıyıcı anne gibi davranmaktan hangi yüzyılda vazgececekler acaba
Yok allahtan o tarz programlar izlemiyorlar. Olsa olsa Mustafa Döngeloğlu Nihat Hatipoğlu falan olurdu.Kendi adi olsa babasinin dedesinin adi olsa anlayacam da
Tv programindaki isim de ilk kez duydum yani
Bir kiz bir erkek ikizin olaydi herhalde seda sayan ve ugur arslan koyacaklardi
Sacmaligin daniskasi
Gelmisler yuz yasina hala toruna isim koyma derdindeler arkadasYok allahtan o tarz programlar izlemiyorlar. Olsa olsa Mustafa Döngeloğlu Nihat Hatipoğlu falan olurdu.
Illa koycaksiniz gibi tavırları yok ama işte alttan alta işliyo gibiler. Haksızlık ta etmek istemiyorum. Eve yeni geçtim çok kötüydüm. Eşime de hiç kiyamaz ama evi sakin süpürmesin sen supur demiş. Dün de biraz ağlamıştım. Benimle konuşmak istedi. Konusamadim. Bugün eşime Neva küstü mü bana geldi hosgeldine gelemedim diye demiş. Ki küsmem yaşlılar biz gideriz hep. Ince de düşünürler heveslerine yenildiler gibi geliyo,ne diyim.Adını koyyosa bi zahmet emziriversin kv
Kp de masraflarını ödesin anne babaya düşen isim görevini üstlendiklerine göre pekala bunları da yapabilirler
benim de tanıdıgım çok iyi bir insanmehmet emin güzel bir isimmiş bence
ama tabiki sen istemiyorsan koymak zorunda değilsin
karizmatik geliyor bana :)benim de tanıdıgım çok iyi bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?