Kv ve kp bebegime isim seçti :/

Emin çok güzel ve yüce bir isim bence de ama taşımasını bilene.

Bende öyle düşünüyorum kızmıyorum ama gereksiz bi olay dönüyo boş yere. Eşim aynı şey olmadığını kabul etti. Birsey demedi. Sadece onlara Hayır diyeceği için birden parladı.

Bizde iki isim de seçildi ki seçilmese de sevebilecegim isimler değiller. Böyle bişeye zorlanilmak insani hamile hamile stres yapıyor.

Kendi adi olsa babasinin dedesinin adi olsa anlayacam da
Tv programindaki isim de ilk kez duydum yani
Bir kiz bir erkek ikizin olaydi herhalde seda sayan ve ugur arslan koyacaklardi
Sacmaligin daniskasi

şu kaynana kayınpederler anneye, taşıyıcı anne gibi davranmaktan hangi yüzyılda vazgececekler acaba
Yok öyle de bakmiyolar bence de kp yaşlılıkta insan cocuklaşır ya hani, o şekilde. Ondan anlamadan ısrar ediyor gibi geliyor. Ama bizde vicdan yapıyoruz eşim de kırmak istemediğinden zorda kalıyoruz.

Kendi adi olsa babasinin dedesinin adi olsa anlayacam da
Tv programindaki isim de ilk kez duydum yani
Bir kiz bir erkek ikizin olaydi herhalde seda sayan ve ugur arslan koyacaklardi
Sacmaligin daniskasi
Yok allahtan o tarz programlar izlemiyorlar. Olsa olsa Mustafa Döngeloğlu Nihat Hatipoğlu falan olurdu.

Adını koyyosa bi zahmet emziriversin kv
Kp de masraflarını ödesin anne babaya düşen isim görevini üstlendiklerine göre pekala bunları da yapabilirler

Adını koyyosa bi zahmet emziriversin kv
Kp de masraflarını ödesin anne babaya düşen isim görevini üstlendiklerine göre pekala bunları da yapabilirler
Illa koycaksiniz gibi tavırları yok ama işte alttan alta işliyo gibiler. Haksızlık ta etmek istemiyorum. Eve yeni geçtim çok kötüydüm. Eşime de hiç kiyamaz ama evi sakin süpürmesin sen supur demiş. Dün de biraz ağlamıştım. Benimle konuşmak istedi. Konusamadim. Bugün eşime Neva küstü mü bana geldi hosgeldine gelemedim diye demiş. Ki küsmem yaşlılar biz gideriz hep. Ince de düşünürler heveslerine yenildiler gibi geliyo,ne diyim.

Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Eşiniz onlarla birlikte mi iş yapıyor veya onlardan maddi destek mi görüyor?
Siz çalışıyor musunuz?
Bu haddini bilmezlik genelde bu sebeplerden geliyor. Çalışmadığınizda size baktıklarını ve istediklerini yaptirabileceklerini düşünüyorlar

Hahahahah bizimde olmustu aynisi kv kocasinin ismini istedi. Sesimi cikarmadim kulagina o isim ve benim istedigim beraber okundu.. Kimlik cikacagi zaman esimi sıkıstirdim koseye sakin yazdirma yoksa bende babamin adini yazdirirm yanina dedim.. Yemedi tabi.. Onlar oyle seslendi bi kac yil kimlikte farkli olunca herkes farkli bilince onlarda soylemiyor artik. Kayniminda bi oglu oldu onada ayni ismi koydurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…