Kv ve Görümcelerin Torun-yeğen baskısı :/ LÜTFENN YARDIM

bukrem62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
318
470
53
Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?

Eşiniz dese daha uygun olur gibi.
İlla birşey diyeceksenizde anne veya x biz nezaman istersek ozaman olur nasipse şuan düşünmüyoruz.
Anlıyorum sizi torun istiyorsunuz fakat şuanda biz istemiyoruz.Uygun bir zamanlama değil bizim için.

Aman yarabbim bunlar evrimin son halkasını tamamlayamamış. Hadi üreyin artık, çoğalın, performansınızı gösterin!

Allah bunlar gibileri çocuk isteyip de çocuk sahibi olmakta zorlananlardan korusun.
Ben de diyorum belki olmayacak nerden belli diye yooookkk kabul ederler mi onu etmezler..ama eger oyle bisey olursa sorun umarim eşimde cikar da o zaman gorurum ben onlari

Ayyy yemin ederim aynı durumdayız . Gerçi biz daha temmuzda evlendik . Tayinimiz güneydoğuda bir şehirde ve herkesten uzaktayız . Yazın eşim sürekli göreve gitti evimizin kredi borcu 2019 aralıkta bitiyor ve puan oturduğumuz eve de kira ödüyoruz hiç birşey yapmasak ayda 3500 tl giderimiz var. Kv sürekli torun derdinde Afrin operasyonuna görev çıktı eşim gidecek 2 gün kalmış kv hala çocuk derdindeydi . Neyse diyorum susuyorum hayırlısı diyorum bunlar yüzünden büyük konuşuyorum Allah korusun isteyince olmayacak bu sefer yemin ederim

Annem de uyariyor beni hep istemiyorum deme diye ya isteyecem de tiksindirmeseler insani gunahkar ediyorlar

6 yıldır bu dert bende de var. Kime ne doğurmucaaammm
Kv konuşmadığım halde benım çocuk yapmamam ona dert olmuş.
Eşimin teyzelerıne , dayılarına ..
Ne zaman bir araya gelsek çocuk yokmu dıyolar.
Sosyal medyadaki paylaşımlarımı yanlış yerlere çekıyorlar.
Hafif göbeğim var . Fotolarda falan belli olursa hemen hamilemiisn diye mesajlar geliyo .

Hamile kalsakta millet rahatlasa

Ben Her konuşan kişiye kısmettt diyrum hemen laf değişitiryorum .
Başşka yapcak bişey yok .
Hatta söylentıler varmış bizim çocuğumuz olmuyormuş

Bana da neler diyolar yok tedaviye baslamamiz lazimmis gobegim dusmus cektirirsem olurmuskismet deyince de kismet de yapmazsan olmaz kismet deyip durma diyo kaynana hazretleri

Eşin de biraz önünü alsın canım bunların
Daha düşünmüyoruz diyip kesip atsa böyle sormaya cesaret edemezler

bukrem62 Hee bide Allah isteseydi olurdu diyorum .
Çaydanlığın altını açmassan çay demlenmez diyolar

Şunu deseydiniz keşke,biz kedimiyiz de mart ayında çiftleşelim ..

Her genc kizin basina geliyor :) cok merakliysa gorumce versin anasina torun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…