Kv ve Görümce ikisi bir arada tadından yenmez:)

nrmnasln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
32
18
Selam kızlar. Ne olursa olsun şu hayatta beylik laflar etmemek gerekirmiş... Ben düşünürdüm ki; eskiden birlikte yaşarmış insanlar ya da kızlar küçük yaşta evlenir kavgalar bu yüzden çıkarMIŞ... 30 yaşımda evlendim ve ayrı yerlerde oturuyoruz. Küçük küçük olaylar hep yaşandı fakat bir şekilde üzerinde durmadım ya da duracaktım fakat eşim engel oldu. Benim küçük dediğim olaylar burada başlık oluyor fırtınalar kopuyor o ayrı:) Gel gelelim benim sıkıntıma. Kayın pederim Allah rahmet eylesin ben evlenmeden göçüp gitmiş geride hatırı sayılır mal bırakmış. Görümcem evlendi anında KV ev aldı hem de en güzelinden. Biz evlendik kiraya çıktık sorun şu ki oturduğumuz yer cidden kötü bir yerdi. Fakat görümce kişisi her İstanbul'a geldiğinde ayy ne güzel yer çok severim böyle yerlerde oturmayı alışveriş yapmayı derdi! 1 yıl geçti artık taşınalım buradan dedik.bu sırada görümce kişisi hamile kaldı kv bize dedi ki, hiç boşuna ev aramayın benim evime geçin kirada vermezsiniz ben çoğunlukla İzmir'de kalacağım.Tamam dedik içten içe sevindik neyse efendim aradan bir kaç ay geçti kv ses yok. Bizim kontrat vakti geldi çattı ee artık soralım ayıplığı kalmadı bu işin dedik ve sorduk.kv ben vazgeçtim evim orada açık kalacak ben burada kalacam size başka bir yerden ev kiralayalım!!çok üzüldüm fakat bir şey de denmiyor kendi evi kendi kararı.Aynı mah.başka bir ev bulduk kiraya çıktık.aradan zaman geçti gün aşırı ararım kv mi yoksa küser niye aramıyosunuz der.gel zaman git zaman bunlar istanbula geldi.1 ay boyunca her sabah gittim yanlarına hatta sık gittiğim için bi ara eşimle papaz olduk.Bir akşam görümce ve eşim saçma bir sebepten birbirlerine girdi.Öyle sıkıntılı bir tip ki defol git bu evden diye eşime çıkıştı.Eşim de sen beni babamın evinden nasıl kovarsın dedi kavga büyüdükçe büyüdü..kv dedi ki yürüyün gidin evinize..Tabi artık eşimi kimse tutamaz hem anneye hem ablaya fena kırıldı ve fena patladı.ertesi gün gitmiş yanlarına ben malları ayırmak istiyorum yeter artık demiş.Sen misin hakkını isteyen malları ayıran ne olaylar ne olaylar yer kalmadı yazamıyorum.kv kişisi demiş ki hadi kendini bu eve layık görüyosun o o... da mı layık gördün......Eşimde siz benim karıma laf söyleyemezsiniz vurmuş kapıyı çıkmış.Ben duyduklarıma inanamadım ve çok çok üzüldüm bu yüzden kurdeşen bile döktüm o lafı hazmedemedim.Bir gün kuyumcuya işim düştü gittim ve giderken kv.düğünde bana taktığı sözüm ona pırlanta seti götürdüm ne kadar acaba dedim kuyumcu dedi ki ablacım bu sahte!!!!Eşim şu an ailesiyle görüşmüyor.Derseniz ki neden hiç konuşmadın kv görümceyle eşle aram iyi olduğu için çok bulaşmadım yoksa fena doluyum.Ve 20 gün sonra bir düğün var mecburen yan yana gelicez neler olur inanın kestiremiyorum.İnsan gelinine bunu yapar mı? sırf kıskançlıktan ve para yüzünden oğluna bunu yapar mı? bunlara lazım bi çirkef gelin o zaman görürlerdi de eşimi çok seviyorum ayrıca bana gerek kalmadan beni savunduğu için sustum susuyorum.

Helal olsun size gerçekten. O lafı duyup nasıl sakin kalabildiniz ben istemsizce saldırırdım heralde :/ Düğünde de birbirinizi görmemezlikten gelin ayrı yerlere oturun ben olsam yüzlerine bakmam.

Senin gibi gelini bulmuş da değer bilmemisler bizim gelinler olacak ki bırak aileyi sülalenin tozunu attirirlar :KK48: Allah sabır versin sinirlerine hakim ol eden bulur dünyası nede olsa.

Kimsenin hakkı kimsede kalmaz öyle yada böyle çıkar acısı merak etmeyin.
Eşinizin de sizind tavrınızı çok beğendim.
Ama düğünde olurda birşey derlerse sessiz kalmayın. Bağırıp çağırmadan sessizce lafınızı söyleyin herkese.

Dedim ki eşime ben anlaşamıyor olabilirim fakat annendir ablandır sakinliğini koru.O anda ağzından kaçırdı.Sen onlar hakkında böyle söylüyorsun onlar böyle dedi...

Dedim ki eşime ben anlaşamıyor olabilirim fakat annendir ablandır sakinliğini koru.O anda ağzından kaçırdı.Sen onlar hakkında böyle söylüyorsun onlar böyle dedi...

Bu ara kızlar bu ilk konum.Başka anlatacaklarım vardı meğer beni en çok üzen olay buymuş. Direkt bu konuyu açtım.1 yıldır bebek istiyoruz maalesf olmuyor.Doktor önemli bir sorun yok dedi morfolojiyle alakalı sıkıntımız var .Ben biliyorum ki stresten olmuyor.Size de bazen oluyor mu sanki karşımda bu iki şahıs var ve ben onlarla konuşurken buluyorum kendimi

Çok sakinsin! Kv bana o.... dese o sahte seti yedirirdim heralde ona. Ay çok sinirlendim!
Bir de eşin mahkemeye verirse malları böldürebilir diye biliyorum ben.

Helal olsun size gerçekten. O lafı duyup nasıl sakin kalabildiniz ben istemsizce saldırırdım heralde :/ Düğünde de birbirinizi görmemezlikten gelin ayrı yerlere oturun ben olsam yüzlerine bakmam.
Üzülnekte haklisin cunku hak etmedigin laflar kulagina gelmis. Sen kendini biliyorsun ve verdigin emeklere üzülüyorsun. Ana ogul barisir sen hic karisma. Her lafi der onlar yaptigin yapmadigin. Bu yaz esim de bana dokuldu anam boyle boyle diyor hakkinda diye. Deain dedim. Sen beni biliyorsun degil mi dedim. Sorun yok dedim kapattım. Onlara kizlariyla mutluluk dile ve uzaklaş. Ben oyle yaptim. Agzindan cikan her cumlenin basi 'el kizi' olunca tumden irtibati kopardım. Ben uzulmuyorum fakat esim uzuldugu icin uzuluyorum.

Arkadasa yazacakken seni alintilamisim:)

Bu ara kızlar bu ilk konum.Başka anlatacaklarım vardı meğer beni en çok üzen olay buymuş. Direkt bu konuyu açtım.1 yıldır bebek istiyoruz maalesf olmuyor.Doktor önemli bir sorun yok dedi morfolojiyle alakalı sıkıntımız var .Ben biliyorum ki stresten olmuyor.Size de bazen oluyor mu sanki karşımda bu iki şahıs var ve ben onlarla konuşurken buluyorum kendimi
Rabbim hayırli evlatlar nasip etsin insallah. Hayirlisiyla gelsin. Stres her seyi olumsuz etkileyen baş sebep. Hiçbir seyi icine atma

Geçenlerde görümce kişisi mesaj attı eşime bilmem nerdeki dükkanı al biz hak istemiyoruz diye.Hiç ceevap bile vermedi eşim çünkü bu konuda gerçekten adaletten yana.Ben kimseden fazla mal istemiyorum hakkım olanı istiyorum o dükkanda ikisinin de payı var diye.Bu arada evlerden birinin kirasını alıyoruz eşiminde güzel bir işi var derdi para değil aslına bakarsanız .Çok zoruna gitti adam yerine koymuyorlar beni her şeyi kafalarına göre yapıyorlar sonra da sen tek erkeksin diyorlarDI.

Geçenlerde görümce kişisi mesaj attı eşime bilmem nerdeki dükkanı al biz hak istemiyoruz diye.Hiç ceevap bile vermedi eşim çünkü bu konuda gerçekten adaletten yana.Ben kimseden fazla mal istemiyorum hakkım olanı istiyorum o dükkanda ikisinin de payı var diye.Bu arada evlerden birinin kirasını alıyoruz eşiminde güzel bir işi var derdi para değil aslına bakarsanız .Çok zoruna gitti adam yerine koymuyorlar beni her şeyi kafalarına göre yapıyorlar sonra da sen tek erkeksin diyorlarDI.
Sanki bizim aileyi anlatmissin
Ama bizimkiler vereyim demez, ustune isterler birde :)))

Takı olayını konuşmadığımız dönemde öğrendim.Kuyumcuya diyorum ki bakın ciddi misiniz? Abla 5 lira vereyim dedi.O zaman anladım ki bunlar beni baştan beri istememiş.Skandal resmen skandal eşime söyledim annesi adına özür diledi.Seninle ne ilgisi var hayatım bu insanlar beni baştan istememiş belli ki ve senden çekindikleri için ses etmemişler dedim.Kendi malları kendi sorunları ben eşim üzüldüğü için üzülüyorum beni ilgilendiren bir o laf bir de bu takı olayı.. Kendilerini değersizleştirdiler buraya yazmak çok iyi geldi kızlar

Şimdi sen o takiyi sakla. Zamani gelince o seti görümcenin kizina/ gelinine takarsin.
Miras, para konusuna sakin karışma. Senlik bir durum değil.
O***** lafinida kendine sakla. Gün gelir devran döner. Ayni lafi yedirtirsin. KV damat beye yaranmak icin mali mülkü dökmüş kizina. Sen sessizce bekle. Zaten yaranamaz. Sizin kapiniza düşer birgün.

Şimdi sen o takiyi sakla. Zamani gelince o seti görümcenin kizina/ gelinine takarsin.
O***** lafinida kendine sakla. Gün gelir devran döner. Ayni lafi yedirtirsin. KV damat beye yaranmak icin mali mülkü dökmüş kizina. Sen sessizce bekle. Zaten yaranamaz. Sizin kapiniza düşer birgün.

Aynen öyle yapmayı planlıyorum.Şu an ne desem boş olacak zira konuşmuyoruz elbet vakti zamanı gelir geri veririm diyorum ama beklemek de zor yani:KK66: söylediği lafa gelince; nasıl cevap verilir ki böyle bi lafa en fazla nasıl söylersiniz denir gerisi gelmez nasıl gelsin ki karşında 65 yaşında insan var...

X