• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve eş sorunu

casablancapink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
17
12
88
öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((

Canim senin esin daha aile olmayi ogrenememis. Bence tavrini artik net koy. Tabiiki bosanmaktan bahsetmiyorum. Bastan okurken yazini aklimdan benimde yasadigim dus basligi geldi. Baktim sende dus basligindan bahsediyorsun.

Benim esimde oyleydi. Eve ne alsa babasina gosterir onay almak isterdi. Birgun baktimki daha isten yeni gelmisim kp kv bize geldiler hemen. Baktim babasini dusakabine sokmus dusbasligini gosteriyor. Kp de demezmi kizim buralari niye ciflemiyosun. Dedimki henuz isten geldim ve ben bugun temizlik gunum zaten.

Yok yeri cizmissiniz yok duvari cizmissiniz onu oraya niye koydunuz. Bu niye burda. Vs vs bitmediler.

evliliğe hazır olmayan, henüz ayakları üzerinde durmaya cesaret edemeyen biri ile evlenmişsin... katlanacaksın. değişmez diyemem ama değişmesi için ki o da kendi isterse ancak, ciddi bir zamana ihtiyacı olacak. yumuşak geçişler gerekecek. maalesef senin sorumluluğunu bile alamıyor adam.

artık maalesef ciddi tavır koyman lazım.. yoksa bunun sonu yok. eğitecen kocanı artık

Kocamı sorumluluk alamayan,annesinin eteğinden ayrılamayan,ve en önemlisi beni ailesi olarak görmeyen bir adam olarak görmek çok zoruma gidiyor,uzun zamandır her işini kendi halleden bir kadın olarak eşimin bunu yapamıyor olması canımı sıkıyor,belki bazen haddinden büyük tepkiler vermeme bile neden oluyor, yaşı da küçük değil ki 36 yaşında bir adamdan bahsediyorum...

Kocamı sorumluluk alamayan,annesinin eteğinden ayrılamayan,ve en önemlisi beni ailesi olarak görmeyen bir adam olarak görmek çok zoruma gidiyor,uzun zamandır her işini kendi halleden bir kadın olarak eşimin bunu yapamıyor olması canımı sıkıyor,belki bazen haddinden büyük tepkiler vermeme bile neden oluyor, yaşı da küçük değil ki 36 yaşında bir adamdan bahsediyorum...

Acilen psikoloğa götürmeniz lazım kocanızı
Diğer türlü evliliğiniz uzun ömürlü olmaz ya da evlilik sürer ama siz hasta olursunuz.

öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((
offf işin cok zor arkadasım
benım eski eşim boyleydı
eşim izinli oldugu gunlerde annesını eve cagırır oturulardı
bırkere pazara gıdecektım, sen de gel dedım
ben arkadasımla bulusucam dedi
ben de arabamla pazara gıderken bı baktım arkadasım dediği annesıymıs

ben 4 yıl sabredebildim ve snr ayrıldım
inşallah senın eşin değişir

Canim senin esin daha aile olmayi ogrenememis. Bence tavrini artik net koy. Tabiiki bosanmaktan bahsetmiyorum. Bastan okurken yazini aklimdan benimde yasadigim dus basligi geldi. Baktim sende dus basligindan bahsediyorsun.

Benim esimde oyleydi. Eve ne alsa babasina gosterir onay almak isterdi. Birgun baktimki daha isten yeni gelmisim kp kv bize geldiler hemen. Baktim babasini dusakabine sokmus dusbasligini gosteriyor. Kp de demezmi kizim buralari niye ciflemiyosun. Dedimki henuz isten geldim ve ben bugun temizlik gunum zaten.

Yok yeri cizmissiniz yok duvari cizmissiniz onu oraya niye koydunuz. Bu niye burda. Vs vs bitmediler.
offf buayı neden ciflemiyor musun
millet ne acayip ya onlara neyse
benım annem babamı kessen geline böyle söz demezler

bize ne ki gelinin kirli temiz evinden

Kocanızın özgüven eksikliği mi va

Ailesinin onay vermediği bir şeyi yapması pek mümkün değil,bu özgüven eksikliği ise sanırım evet
offf işin cok zor arkadasım
benım eski eşim boyleydı
eşim izinli oldugu gunlerde annesını eve cagırır oturulardı
bırkere pazara gıdecektım, sen de gel dedım
ben arkadasımla bulusucam dedi
ben de arabamla pazara gıderken bı baktım arkadasım dediği annesıymıs

ben 4 yıl sabredebildim ve snr ayrıldım
inşallah senın eşin değişir

3 hafta yıllık iznin de ben çalışıyordum o dönem hergün annesine gitti oturmaya =(((

eee bu yaşa gelmiş adam duş başlığını bile anasına soruyorsa değişir mi

valla sert girin yarın anana babana bir şey olduğunda sudan çıkmış balığa dönersin şimdiden kendi kararını almayı öğren de

hata da yapsa onun kararı olsun

şuan destek alıyor fakat ne anlatıyor ne konuşuyor bilmiyorum,senin gelmeni istemiyorum diyor..

o zaman sorunu kabul etmiş gitmiş

psikolog en azından temelinde yatan sebebi bulur

muhtemelen küçükken kendi yaptığı şeyler saygı görmemiş kızılmış küçük görülmüş vs vs

o da her attığı adım için onay almaya başlamış

sizinle evlenirken de onay aldı mı

Yanlis anlamayin ama acaba bu konuda cok mu ustune gittiniz geri tepmis olmasin.Bir de ev alirken ailesi mi yardim edecekti ya da isi ailesinden biriyle ortak mi belki bu yuzden de soruyor olabilir.Yani maddi acidan bi bagliliginiz var mi demek istiyorum.Ama eger bunlardan biri degilse vakti zamaninda bu sekilde alismis demek ki kotu niyet yoktur bence.Sakin bu konuda ailesine de tavir almayin esiniz onlara soruyor gidiyor nihayetinde.Sonucta sizin kardesiniz oglunuz vs. size danissan gelse gitse bana sorma karina sor demezsiniz.Sevgiler :)

o zaman sorunu kabul etmiş gitmiş

psikolog en azından temelinde yatan sebebi bulur

muhtemelen küçükken kendi yaptığı şeyler saygı görmemiş kızılmış küçük görülmüş vs vs

o da her attığı adım için onay almaya başlamış

sizinle evlenirken de onay aldı mı

annesi ilk andan itibaren ilişkimizi biliyordu

Vallahi biri kendi ve eşinin hayatıyla alakalı sürekli bana danışsa ben de ona" bana sorup durma bu sizin hayatınız" derim
Eşinizde sizin hayatınızı etkileyen büyük bir problem var bence evliliğinizi iyice gözden geçirin
Ailesinin onay vermediği bir şeyi yapması pek mümkün değil,bu özgüven eksikliği ise sanırım evet

Eşin değişmiyosa kv kişisine yaklaş.
Arayı sıcak tut düşmanına yakın ol lafından yola çıkarak diyorum.
(Düşman lafını kimseye yakıştırmadım yanlış anlaşılmasın)

Back