- 28 Mart 2013
- 17
- 12
- 88
- Konu Sahibi casablancapink
öncelikle merhaba,4 yıllık evliyim,çoçuğum yok, benim eşim ailesine aşırı düşkün ve kv her şeye karışıyor ama eşim bu durumdan oldukça memnun.zaten o arayıp soruyor,en basit bir şey bile alınacak olsa eve onlara sormadan almıyor,kv onay vermezse anında fikri değişiyor...aramızda bir şey konuşalım güya bir karar verelim hemen gizlice arayıp anlatıyor onay istiyor..çok küçük bir örnek eve duş başlığı alınacak yapı markette bakınıyoruz gizlice dışarı çıkmış aramış alayım mı diye.mesela doktora gidecek tek gideceğim deyip annesiyle gidiyor,ben her şeyi anlatıyor diye kızdığım için artık kendi kendine her fırsatta annesine gidip oturuyor,öğlen arası mesela vakti var ben de çalışıyorum yanıma gel dediğim de eve gideceğim deyip daha sonra annesine gidiyor.biz ev alacaktık fakat kv istemediği için alamadık çünkü zamanında onların beğendiği evi istemedim diye.yani paramız varken alamıyoruz şuan.eşim de iyiliğimi istiyorlar ne var diyor.mesela eve bir şey alınacak babası alın derse bütçe uygun değil bakmadan hemen o hafta alınır.geçen grip oldum acile gidelim dedim dur bir ablamı arayayım nereye gidelim diye sorayım dedi...defalarca konuştum yanlış düşünüyorsun öyle değil değiştim değişeceğim diyor,ama her seferin de daha gizli yapmayı öğreniyor.her kavgamızı detaylarıyla anlatıyor onlara...ne yapacağım şaşırdım =((