merhaba kızlar.. kendi hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabından yazıyorum aklınıza ihtiyacım var..nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm ve kv ile problem yaşadık konu şu.. nişanım için straplez bir elbise Beğendim ve nişanlım istediğin şekilde giyebilirsin dedi kv ile alışverişe çıktık ve iki gün sonra nişanlım canım daha kapalı olsun nişan için elbisen.. o konuda daha dikkatli ol dedi.. bende konuşalım bunu dedim ama içten içe kızdım bayağı çünkü kv söyledi bunu Emin’im..neyse nişanlımın dediğini yaptım nişanımız oldu ve bitti ve nişanlıma sordum dedi evet annem söyledi senin yanlış anlamanı aranızın bozulmasını istemedim ondan söylemedim dedi.. bende dedim ki ben bunu zaten biliyorum annen arkadan sana söyleyeceğine benim yüzüne söyleseydi herşeyden önce o bir büyük ve ben onu kırmazdım.. nişanlımda annem eger ben söylersem yanlış anlaşılırım ailemiz muhafazakar o yüzden sen uyar diye söyledi aşkım kötü niyeti yoktu dedi.. fakat ben buna inanmıyorum samimi bir şekilde bana söyleseydi iyi niyet derdim fakat şu an öyle düşünmüyorum.. sorun şu ki en başta o itiraf etmeden nişanlıma çok kızdım 5 gün küs kaldık elbise alınana kadar çünkü onun fikirlerini başkasının yönetmesi sinir etti beni ve itiraf etmesini bekledim.. vee daha sinir bozucu olan kv benim üzülmemi istememiş iyiliğimi düşünmüş gibi yansıtmış nişanlıma çok sinsice degil mi? Allah aşkına nasıl başedicem bu kadınla