• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve Can sıkıcı durum!!

merhaba kızlar.. kendi hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabından yazıyorum aklınıza ihtiyacım var..nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm ve kv ile problem yaşadık konu şu.. nişanım için straplez bir elbise Beğendim ve nişanlım istediğin şekilde giyebilirsin dedi kv ile alışverişe çıktık ve iki gün sonra nişanlım canım daha kapalı olsun nişan için elbisen.. o konuda daha dikkatli ol dedi.. bende konuşalım bunu dedim ama içten içe kızdım bayağı çünkü kv söyledi bunu Emin’im..neyse nişanlımın dediğini yaptım nişanımız oldu ve bitti ve nişanlıma sordum dedi evet annem söyledi senin yanlış anlamanı aranızın bozulmasını istemedim ondan söylemedim dedi.. bende dedim ki ben bunu zaten biliyorum annen arkadan sana söyleyeceğine benim yüzüne söyleseydi herşeyden önce o bir büyük ve ben onu kırmazdım.. nişanlımda annem eger ben söylersem yanlış anlaşılırım ailemiz muhafazakar o yüzden sen uyar diye söyledi aşkım kötü niyeti yoktu dedi.. fakat ben buna inanmıyorum samimi bir şekilde bana söyleseydi iyi niyet derdim fakat şu an öyle düşünmüyorum.. sorun şu ki en başta o itiraf etmeden nişanlıma çok kızdım 5 gün küs kaldık elbise alınana kadar çünkü onun fikirlerini başkasının yönetmesi sinir etti beni ve itiraf etmesini bekledim.. vee daha sinir bozucu olan kv benim üzülmemi istememiş iyiliğimi düşünmüş gibi yansıtmış nişanlıma çok sinsice degil mi? Allah aşkına nasıl başedicem bu kadınla
Başetmen gereken kişi kayınvaliden değil nişanlın. Prensip sahibi kişiler başkalarının sözüyle hareket etmez. Senin arzun annesininkinden daha önde olmalı. Kişiliği oturmamış bir erkek daha. Zaten gelininin kıyafet seçimine karışan bir anne den mucize evlat beklenmez. Yalnız bu bir işaret, bu durum böyle devam edecek haberin olsun. Yerinde olsam kişiliği oturmuş başka bir koca adayı bulurdum.

Olaya kim nerden bakarsa öyle görür. Sinsiliği yönünde çok ısrarcısınız ama ben öyle görmedim. Gelinler her zamanki gübi yanlış anlayacağı için oğluna demiş işte. Bu şekil bile yanlış anladınız. Muhafazakar aileyiz oğlum söylede azcık daha kapalı birşey alsın demek kötü birşey değil. Senin bu nişanlında hep açık açık şeyler bakıyor bize yakışır mı böylrsi git uyar derhal düzgün birşeyler baksın deseydi eğer haklısınız derdim

Baştan sizin nasıl giyindiğinizi görüp ona göre evleniyor nişanlında değilmi sonradan giyimine müdahale etmesi ettirmesi bence doğru değil.. Ben başörtülü biriyim kv bana düğününde açık gelinlik giy dese çok kızardım.. İnsanların bir birine saygısı olmadı gerekli..

Baştan senin giyiminin farkındadır kv ama şimdi nişan filan derken aman diyeyim ipleri eline almaya çalışıyor bence. Tatlı su kurnazı ol aynı onun taktiğini ona yap yani nişanlın kanalıyla sözünü geçir tabii çok sert yapmadan :) evlenince bu anne sözünden çıkmayan nişanlın seni zorlucak seviyorum evlencem dersen de adam etmen şart.

Simdi Turk toplumunda soyle bi tutum var kaynana gelin anlasmaz eltiler anlasmaz gorumce gelin anlasmaz falan filan inter milan noluyoruuuz yaaa belki iyi niyetiyle soyledi hayirdir yani hemen sinsi falan... Tamam su konuda haklisin karismasi yanlis ama gercekten kirilma diye diyordur... Nisan elbiseme annem acik sevmezsin sen biraz kapali mi olsa dedi kayinvalidem olsun annesi fazla acik degil dedi... Simdi ikiside farkli dusuncede oldugu icin kayinvalidem annemle zit olmak icin dedi kesin mi diyim? Bu nasil kafadir ya

Neden değiştiriyosun istediğin elbiseyi? Annesine ne ki senin elbisene karışıyor ne münasebet?

merhaba kızlar.. kendi hesabım olmadığı için arkadaşımın hesabından yazıyorum aklınıza ihtiyacım var..nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm ve kv ile problem yaşadık konu şu.. nişanım için straplez bir elbise Beğendim ve nişanlım istediğin şekilde giyebilirsin dedi kv ile alışverişe çıktık ve iki gün sonra nişanlım canım daha kapalı olsun nişan için elbisen.. o konuda daha dikkatli ol dedi.. bende konuşalım bunu dedim ama içten içe kızdım bayağı çünkü kv söyledi bunu Emin’im..neyse nişanlımın dediğini yaptım nişanımız oldu ve bitti ve nişanlıma sordum dedi evet annem söyledi senin yanlış anlamanı aranızın bozulmasını istemedim ondan söylemedim dedi.. bende dedim ki ben bunu zaten biliyorum annen arkadan sana söyleyeceğine benim yüzüne söyleseydi herşeyden önce o bir büyük ve ben onu kırmazdım.. nişanlımda annem eger ben söylersem yanlış anlaşılırım ailemiz muhafazakar o yüzden sen uyar diye söyledi aşkım kötü niyeti yoktu dedi.. fakat ben buna inanmıyorum samimi bir şekilde bana söyleseydi iyi niyet derdim fakat şu an öyle düşünmüyorum.. sorun şu ki en başta o itiraf etmeden nişanlıma çok kızdım 5 gün küs kaldık elbise alınana kadar çünkü onun fikirlerini başkasının yönetmesi sinir etti beni ve itiraf etmesini bekledim.. vee daha sinir bozucu olan kv benim üzülmemi istememiş iyiliğimi düşünmüş gibi yansıtmış nişanlıma çok sinsice degil mi? Allah aşkına nasıl başedicem bu kadınla
niye nişan olmadan değil de nişandan sonra konuştun ki.fikirler uymuyorsa nişanlanmazdın.

Altı üstü bir elbiseye biraz daha kapalı olabilir demiş ve bu isteğini direkt sizinle yüzyüze tersleşmek yerine oğluyla iletmiş, sırf kayınvalideye gıcık olmak için gıcık olmak bu olsa gerek.

Bazilari "senin giyimini görüp istediler" diyorda,ama durumlar öyle degil ki. Normal kiyafet ve strapless kiyafetleri ayni degil. Mesela burdada cok görüyoruz. Normalde basi acik ama normal giyinen kizlar dügünde straplessleri giyerler. Bir taraftan memeler yukardan gözüküyor. El öperken daha da hersey ortada. Kiyafet dogru oturmuyorsa devamli yukari cekmeler. Bazilarin üst tarafi acayip acik. Belki de kv öyle olmasindan korktu. Hemende fesatlik diye niye düsünüyorsunuz. Bencede biraz girdigi aileye bakilmali. Isterken sizde dinine bagli oldugu bir ailenin oldugubu az cok biliyordunuz sanirim. Bana göre kim ne isterse onu giysin,ama ben

ben kv kızmadım çünkü kv karışmayı sever buna dur diyecek kişi nişanlınızdı. annesine karışma deseydi onu kırmayacak şekilde sorun olmazdı. şimdi annesinin dediği olduğu için kv karışmaya devam edecek. nişanlınız ne zaman dur derse o zaman rahat edersinix

Yazını okurken gecmise döndüm. Ama benimki tam tersi bir durum.

Ben de straplez gibi ama tek omzu dantel askili bir gelinlik aldım. Ustunede mini bı cepken.

Foto çekilirken cepkensiz ama dugunde cepkenli giyinmek istedim.

Fakat kv dem devamli çıkar çıkar diye yirtti kendini. Bende dedim ki babamlar, amcamlar, dedemler var ve ben böyle kendimi rahat hissedemem. En son anneme dedim anne bu inadına mi yapıyor, istemiyorum alla alla.

Neyse sonuç benim dediğim gibi oldu. Karışamaz bana, hele ki giyim kusamda.

Sen şimdilik birsey deme. Nisan gecmis zaten. Yok yere arayı bozma. Bir daha karışırsa o zaman konuşursun.

Ya bu kıyafet mevzuları bana çok abartılıyor geliyor nedense altı üstü kıyafet, türbana filan girmemi istemedikleri sürece bana ter türlü şey uyar mesela :KK70:. İsterlerse boğazlı kazak giydirsinler yeter ki huzurumuz olsun.

Back