Kv ve annem

Kayınvalide de gelinimle annesi dalavereci yazmamış ki
Belki komşusuna niyet edip yazdı kadın
Her dalavereci denince niye üstüne alınsın ki insan?
"Dalavereciler ile ikiyüzlüler birbirine ancak bu kadar benzer" burada anne kiz benzerligi uzerinden gonderme yapmis .
oteki sadece annesini paylasmis .
ben olsam ustume alinmaz annemle fotograflarimi paylasmaya devam ederdim
ikinciye sokacak laf bulamazdi
konu sahibi laf sokamamis annesini fotografini paylasmi , bunda ustune alinacak ne var ?
ama konubsahibini takdir ettim iyi kudurtmus

Dalavereciler ve ikiyüzlüler niye anne kız benzerliği oluyor ki?
Annemle kendimi düşününce aklıma dalaverecilerle ikiyüzlüler gelmiyor benim

İki taraf da isim vermeden oynadığı için ikisi için de sana dememiştim demek çok kolay işte
Buraya konu açan da konu sahibi olduğu için kim daha çok dertlenmiş emin olamadım bu konuda

ham efendi kinu sahibi gicikligina degil 2 hafta sonra oylesine annesini paylassaydi yada 1 sene sonra gene ayni sey olacakti .
konu sahibi kayinvalidenin annesine gicik oldugunu bildigi icin paylasmis .
yani soyle dusunun siz benim anneme gicik oluyorsunuz ve ben watsaptan durimdan annemin fotografini paylasiuorum .
bunun icin bana laf sokmaniza gerek var mi ?
watsao benim ana benim , annemle fotografimi paylasmamdan dogal ne var ?

bunun icin bana laf sokmaniza gerek var mi ?
watsao benim ana benim , annemle fotografimi paylasmamdan dogal ne var ?
Gıcık olayım diye bi şey paylaşınca gıcık olup geri laf attığım için buna alınmanız saçma olmaz mı asıl?
Niyet ettiği şey amacına ulaşmış sonuçta
Karşılığı beklediğinde daha saygısızca gelmiş sadece
O da artık laf sokmalı yola girince göze alınması gereken bi risk

Konu sahibi tesadüfi veya sadece canı istediği için paylaşmış olsaydı tamamen haklıydı zaten
Ama niyeti iyi olmayınca sonucunu sorgulamak bana pek mantıklı gelmiyor
Boşuna istediğini söyleyen istemediğini işitir dememişler

tamam da bilerek paylastigini biz biliyoruz kv bilmiyor ki
bide insan bilerek ve bilmeyerek annesinin fotografini paylasti diye niye gelinine hicik olur ki
ilk tasi kv atmis bosuna kaynanayi savunmayin .
normal bir insan biri annesini paylasti diye gicik olmaz .
bakin kinu sahibi annesine gicikligina bile paylassa ne alaka yani ben kimsenin anasini gorunce gicik olmuyorum .
saglikli ici fesat olmayan bir insan gekini annesini paylasti diye gicik olmaz .
sorgulamamiz gereken kv buna gicik olacak kadar neden fesat oldugu

Anlamış işte kv kendisine nispet yapıldığını. Konu sahibi istiyor ki ben kimseyi kaale almayım, laf sokayım falan ama kv bana ses çıkarmasın... kv bu beklentiyi boşa çıkarmış olay bundan ibaret

Bu kaynanalar neden böyle ya?
Bence olanları annenle paylaş, hatta doğum sürecinde de kaynanan gelmesin ne işi var ki?

Bu kaynanalar neden böyle ya?
Bence olanları annenle paylaş, hatta doğum sürecinde de kaynanan gelmesin ne işi var ki?
Ne işi varki derken onunda oğlunun çocuğu oluyor farkında mısınız acaba ? Her iki tarafında annesinin eşit hakkı var bebeği görmekte. Biraz empati yapın oğlunuzun çocuğu doğsa o zaman sizin ne işiniz var mı olacak

Kadın hamile ve kv yapmış olduğu davranış hoş mu sizce? Kadını üzüyor, strese sokuyor.
Bu şekilde davranan bir insan torununu görmese de olur.

Kadın hamile ve kv yapmış olduğu davranış hoş mu sizce? Kadını üzüyor, strese sokuyor.
Kadın kendi çocuğunu düşünmemiş ki zorla kaşınmış Kv de kaşımış bende oldukça iyi olmuş . Kv kesin birinden yardım almıştır çünkü baya iyi laf sokmuş

Bir insan zor zamanlarında yanında annesi varsa ister nispet olsun diye isterse de öylesine durum paylaşabilir çünkü hesap kendi hesabı.Hic kimsenin de sırf bu durumu gördü diye dalavereci ikiyüzlü diye konuşması o kisinin annesine de laf etmesi doğru değil. Nispetlik durum görmek istemeyen rehberden siler bu kadar basit

Kadın kendi çocuğunu düşünmemiş ki zorla kaşınmış Kv de kaşımış bende oldukça iyi olmuş . Kv kesin birinden yardım almıştır çünkü baya iyi laf sokmuş
Zorla kaşınmak ne alaka ? Bir insan zor zamanlarında yanında annesi varsa ister nispet olsun diye isterse de öylesine durum paylaşabilir bu kimi ilgilendiriyor ki. Kimse de sırf bu durumu gördü diye dalavereci ikiyüzlü diye konuşamaz o kisinin annesine de laf etmesi doğru değil. Nispetlik durum görmek istemeyen rehberden siler bu kadar basit. Kayınvalide iyi laf filan da sokmamış kendine mesafe konulabilmesi için karşı tarafa çok da süper koz vermiş.

Aynı şekilde kayınvalidesinin lafını görmek istemeyen de kayınvalidesinin numarasını silebilir

Bana göre iki taraf da aradığını bulmuş valla
İki taraftan birine üzülemedim o yüzden

Bakış açınız çok yanlış. Kadın hamileyse sonrasında üzüleceği şeyi yapmayacak. Hem ilk o başlatmış şimdi de burada akıl arıyor. 6 ay boyunca kv aramamış diye söyleniyor ama kv oğluyla görüşmüş, gelin hanımın annesi damadını kaç kere arıyor acaba? Ama dur hamile olan kocası değil diyecekseniz de demeyin hem araya mesafe koyup, görüşmek istemeyip hem de ilgi alaka beklemeyecek kimse. Ve hep derim yine diyorum, Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın...

Böyle kaynanaya engel atmak hak bence. Siz bayramda aramışsınız o açmamış. Şimdi gelmiş hamile halinizle size laf sokmuş. Ben olsam mesafemi koyarım sebebini de eşime söylerim. Eger bir sey yokmus gibi davranırsanız söyledigi sözleri kabul ettiginiz anlamına gelir. Madem sizi dalavereci ikiyüzlü olarak görüyor mümkünse doğum sonrası da kalabalık yapıp lohusa halinizle canınızı sıkmasın. Can çıkar huy çıkmaz demişler.yıllardır böyleyse düzelmez

KV durduk yere laf atmamış ki, önce konu sahibesi bulaşmış Konu sahibesi madem stres, kavga dövüş laf sokma istemiyor o zaman kaçınacak kendi başlatmayacak.

Çok alaka tabiki . Kv kendi kendine durduk yere mi o lafları yazmış yoooo . Konu sahibi kendi ağzı ile kabul ediyor gıcıklığına yazdığını . Kadında gerizekalı olmadığına göre anlayıp karşılık vermiş. Zaten aylardır görüşmüyorlarmış ki ne mesafesi ? Konu sahibi kendi kendine kaşınmış debelenmiş olan ortada işte . Hııı ayrıca da Kv de belki etlisine görümcesine yazmıştır konu sahibine yazdığı nereden belli ?

Kv sözde mesafeli ama torunu doğunca gelip gitmek isteyecek.gelmemesi icin yeterli bir mesafe

Kv sözde mesafeli ama torunu doğunca gelip gitmek isteyecek.gelmemesi icin yeterli bir mesafe
Torununu görmemesi için kadının namusuna filan laf söylemesi lazım . Bende Kv sevmem ama daha geçen cuma bizdeydiler 4 gün birlikte geçirdik torununu görmeye hakkı var ne yaparsanız yapın bunu değiştiremezsiniz . Ayrıca daha yaşanmamış bir olay içinde şimdiden düşünmek saçmalığın ta kendisi . Nereden biliyorsunuz sürekli gelip gitmek isteyeceğini ? Bazı insanlar öyle gelip gitmek vs istemiyorlar çevremde bir dolu böyle Kv var . Doğmamış bebeğe don biçmek anlamsız . Şu da var konu sahibinin şuan yaptığı şey çamurlu suya beyaz spor ayakkabıları ile giriyor sonra da aaaa ayakkabılarım çamura bulandı diye ağlıyor anlatabildim mi ? Kendi kendine macera aramış doğumdan önce canı sıkılıyor belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…