Kv ve annem

Konu sahibi zor bir gebelik geçirdiğini ve annesinin yaşadığı şehre gitmek istediğini söylemiş ve kv gitmemesini söylemiş ve bunu üzerine konu sahibi annesinin yanında gidince kv tribe giriyor bayramda telefonu açmıyor. Bu durumda konu sahibimiz üzüleceğimi bir şey mi yapıyor. Annesiyle olmak istemiştir ve kv annesine gittiğini için tribe giriyorsa ve konu sahibimiz annesinin yanında olduğu için bir paylaşım yapıyorsa suçlu mu? Kv tribe girmeseydi o paylaşıma maruz kalmayacaktı.

Paylaşım falan bunlar küçük ayrıntılar, bakın ben konuyu sabahtan beri okuyorum konu sahibine yorum yapmadım, ben sizin kayınvalidenin bebeği görmemesiyle ilgili cümlenize takıldım. Namus gibi hassas bir konuda iftira vs olmadıkça saçma sapan o bana şunu dedi, yok efendim yan baktı gibi meselelerden araya soğukluk katıp da torun göstermemezlik yapılmaz. Baba da duvar kovuğundan çıkmıyor değil mi? Saygılı bir şekilde mesafeni koyarsın hayatına bakarsın.

Benim Kv ile görümcem arkamdan dedikodumu yaptılar çocuğum yemek yiyormuş aslında ben aç bırakıyor yedirmiyormuşum . Bu durumda benimde Kv ile görüşmemem torununu ona göstermem lazım o zaman

Benim Kv ile görümcem arkamdan dedikodumu yaptılar çocuğum yemek yiyormuş aslında ben aç bırakıyor yedirmiyormuşum . Bu durumda benimde Kv ile görüşmemem torununu ona göstermem lazım o zaman
İnsanlar konuşur, insanlar sinir bozar ama sağduyulu olmak lazım, neyin bedeli ne olmalı? Bunu doğru ölçmek lazım. Sonuç olarak çocuklar silah olarak kullanılmamalı. Kendi savaşını kendin ver, kendi doğrularınla kazan. Çocuğu önüne siper etmeyeceksin ama herkes de yerini bilecek. Sözlerim size değil, yanlış anlamayın, genel konuşuyorum

Bence çok doğru katılıyorum . Olay şu bende o zaman yaşadığım o andaki olayı ( ki bizim olayımız aşırı büyümüştü ) bahane etseydim tamam Kv hiç bir şey hissetmiyorum ya görüşmüyorum sizinle deseydim ne olacaktı 9 aylık çocukla babaanne dede hala hangi şartta görüşecekti mesela imkansız yani böyle şeyler . Olay çok açık konu sahibi ilk başta haklı annene git gitme olayında . Onun yerinde olsam Kv dönüp derim ki ben yetişkin bir insanım ne yapıp yapmayacağımı size sormayacağım bitti derdim . Bayramda aradım açmadı tamam bitti 2. Duvarı da ör bir adım daha geride kalsın. Ama zorla kaşınıp çocuk gibi durum atıp kadını üzerine kışkırtmanın anlamı ne ki ? Bence her iki olayda birbirinden kalitesiz tencere kapak misali

Anlamış işte kv kendisine nispet yapıldığını. Konu sahibi istiyor ki ben kimseyi kaale almayım, laf sokayım falan ama kv bana ses çıkarmasın... kv bu beklentiyi boşa çıkarmış olay bundan ibaret
yahu sen annenin fotografini paylassan kv de niye nispet yapmis olasin ki ? tabi kv fesatsa boyle nispet olara algilar .
ama dedigim gibi kinu sahibi o kv deyi cig cig yer akilli biri .
oyuzden polemige gerek yok

yahu sen annenin fotografini paylassan kv de niye nispet yapmis olasin ki ? tabi kv fesatsa boyle nispet olara algilar .
ama dedigim gibi kinu sahibi o kv deyi cig cig yer akilli biri .
oyuzden polemige gerek yok

Kv de fesatsa mı? Yapmayın Allah aşkına gelinin verdigi pası gole çevirmiş hepsi bu, sizin bakış açınıza göre o zaman konu sahibi de fesat ki kayinvalideye nispet yapiyor.

Kv de fesatsa mı? Yapmayın Allah aşkına gelinin verdigi pası gole çevirmiş hepsi bu, sizin bakış açınıza göre o zaman konu sahibi de fesat ki kayinvalideye nispet yapiyor.
anlamadiginiz sey su kv neden gelinin annesiyle fotograf paylasmasini nispet olarak algiliyor ??!?!?!
bir insanın annesiyle fotograf paylasmasindan dogal ne var ki ?

anlamadiginiz sey su kv neden gelinin annesiyle fotograf paylasmasini nispet olarak algiliyor ??!?!?!
bir insanın annesiyle fotograf paylasmasindan dogal ne var ki ?

Gelinini tanidigi için olabilir mi acaba ? Ya da gelini fotografa nispet yaparcasına bir yazı yazdıysa, bakın 6 yıllık evliyim , kv demin a harfinden ne demek istegini anlayabilecek zekadayim . Ayni şekilde kv dem de benim ne demek istedigimi anlar

kinu sahibi fotografa iyiki varsın yazmis .
gercekten insanin annesiyle fotogtaf paylasmasi niye nispet olarak algilanir ki ?
anlamakta gucluk cekiyorum .
boyle bir kayinvalidem olsa cart diye yirtardim
o storyiyi ona yedirirdim

gercekten insanin annesiyle fotogtaf paylasmasi niye nispet olarak algilanir ki ?

Ne diyeyim , Allah herkese kendi gibi bir gelin nasip etsin.
Iyi geceler

Etrafımdan duyduğum kadarı ile çocuğunuzu doğurduktan sonra bu dönemlerinizi çok arayacakmışsınız. Bol bol uyuyun. Vitaminli, taze yiyecekler tüketin. Aromatik yağlarla kendinize masaj yapın gevşeyin. Annenize çocukluğunuzu sorun anlatsın dinleyin. Biliyorum hormonlarınız çok hassas fakat taşıdığınız bebeğinizin de her şeyi hissedebildigini unutmayın. Telepatik bağınız var şuan onunla aranızda. İnsan kavun kadar bebeği kötü hissetsin ister mi hiç? Eminim sizde istemezsiniz.
Yaşlılar bir garipler bizim bütün sülale +50 yaş grubu sosyal medyada ve whatsappta birbirlerine sabahtan akşama kadar laf sokuyor.Baksan çoğu birbiri ile kardeş. Gereksiz ve çirkin bir olay. Yüzüne soyleyemedigini ordan yazan korkaktır,acizdir.
Annenize söylediniz mi bilmiyorum ama söylememeniz en iyisi olacaktır. Doğum zamanı karşı karşıya geldiklerinde de mesafeli olun.

Ben şunu anlamadım insan annesiyle foto atıp iyiki varsın yazamaz mı bunun nesine alınmışta laf sokmuş kv ? Kıskanıp trip atıyorsa valla hiç umrumda olmaz bende gözüne gözüne sokarım kendini ne sanıyor beni doğuran bu yaşa getiren emek veren annem mi daha değerli yoksa kv mi tabiki annem daha değerli. Ayrıca konu sahibi aradığında açmayan da kendisi, annesinin yanına gitti diye trip atan da kendisi. Keza paylaşımı çok terbiyesizce. Nasıl olur da konu sahibine ve annesine böyle çirkin ithamlarda bulunabilir. Çok itici bir kadın bence ya. Konu sahibi sende bilerek paylaştım diyorsun nispet için… boşver değmez

Son düzenleme:

iyi de o zaman kim bakmis, kim begenmis, kim karsilik vermis umurunda olmaz ki insanin.

boyle konulari okuyunca, acaba bana da gonderme yapan olmus mudur bu zamana kadar diye merak ediyorum,
belki de biri bana gondermeli mesaj atmistir da ben de gidip onu begenmisimdir hatta, zira aklimin ucundan gecmez uzerime alinmak (eger ben de o tarz paylasimlar yapmamissam)

ben de kayinvalideye mi ogretsem acaba, hayatimiza heyecan girer

Böyle sosyal medyalı ..beğendili ..engelleli laf sokma mı olur ayol!! Şöyle kafanı eğeceksin 45 derece açıyla..lafını söyleyip yandan yandan seyredeceksin kv yüz halini

Böyle sosyal medyalı ..beğendili ..engelleli laf sokma mı olur ayol!! Şöyle kafanı eğeceksin 45 derece açıyla..lafını söyleyip yandan yandan seyredeceksin kv yüz halini
Hahahaha

Yorumlar çok garip.

Nispet ya da değil o konu sahibinin içindeki his ama gerçekte olan kadın annesiyle fotoğraf atmış bundan daha doğal ne var ? Burda mesela konı sahibinin hakaret içermeyen imalı laf sokmadan sadece annesiyle fotoğraf paylasması mı yoksa kayınvalidesinin fotografta onu ilgilendiren bir şey olmamasına rağmen hakaret etmesi mi ?

Gerçekten Kk konu açmadan önce 10000 kez düşünmek lazım yorumlar akıl almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…