Kv ve annem

Bana çok saçma geliyor böyle hareketler. Aramıyorsa yada tahrik edici şeyler yapıyorsa asla karşılık vermem. Çok zorluyorsa beni güzelce eşime söylerim annesiyle o konuşur ben yine muhatap olmam. Kışkırttın ne oldu yani lafı yedin oturdun.

Kızlar kızlar anneyle foto paylaşmaktan daha doğal ne olabilir ben orayı kaçırdım.

Konu sahibi siz niye herşeyi üzerinize alınıyorsunuz.

Nispet niyetiyle annenin durum yapıldığını sizde gördüm.

Bnm annemle fotom yeri gelir aylarca watsap pp de durur. Anenizin fotosunu kıskanan kv de ayrı bir olay yani bu kız anasını paylaşamaz mı.

Teşekkürler

Benim normalde sosyal medya hesabım yok. sadece oyun için kullandığım bir tane var.sadece uygulamadan ara sıra durum atıyorum.ben annemi kullanmış olmadım .sadece 6 aylik bir süreç ve ondan öncesi de olduğu annemin benim yanımda olduğunu gösterdim.hic bu zamana kadar böyle bir şeye ihtiyaç duymadim.

Dışardan öyle görünüyor bende farkındayım ama inanın o anlık bir şeydi .laf sokmak story atmak bunlar tarzım değil başta da detay vermiştim aslında böyle durumlarda görüşmemeyi tercih ediyorum.
ben bu hamleyi yaptım ama durduk yere de yapmadım ki

Bende böyle uğraşırım ssevmediklerimle he ben yüzüne de söylerim zaten gorusmediklerimin arasın da kv .

Ama siz
sinirlenmede hata yapmışsınız ben böyle durumlarda mutlu olurum demek ki mesaj yerine ulaşmış demek ki sinir olmuş kendince cevap verme çabalarına girmiş diye

niye sinirleneyim ki istediğiniz bu değil miydi.

hamileymissiniz de keyfini çıkarın.

oyle sahte sahte yalandan ilgili gibi olan insanlara kim olursa olsun net olun ben böyleyim ve çok mutluyum

E söyleseniz de ben size demedim diyecek. Bir şey kanıtlayamayacaksınızdır. Madem çok takıyorsunuz böyle şeylere durumlarınızı kvye gizleyin. Yüz vermeyin muhatap olmayın olsun bitsin.

E söyleseniz de ben size demedim diyecek. Bir şey kanıtlayamayacaksınızdır. Madem çok takıyorsunuz böyle şeylere durumlarınızı kvye gizleyin. Yüz vermeyin muhatap olmayın olsun bitsin.

Ah bir deseler keşkemmmmm

Aslında ben de severim yorumlarimda da belirtiyorum gülüp geçiyorum .ama anneme hiç alakası yokken böyle bir hakaret edilmesi açıkçası oturupta gülemedimsorun şu ki,bu olayı annemin bilmesi gerektiği mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…