merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim kv ile aramız çok iyiydi kv evlerimiz arasında 5 dk mesafe var haftada bir ben giderdim o gelirdi neyse yaklaşık 2 yıl önce bir ay boyunca gelmedi hiç arayıp sormadı da bende aramadım bi gün çocuklar babaanneyi özledik deyince gidelim dedim neyse gittik asık bi suratla kapıyı açtı daha içeri girmeden ne var niye geldin yetmedi mi yaptıkların büyü yapıp bizi delirtiyorsun kocamdan ayırmaya çalışıyorsun dedi şok olmuştum kp de evdeydi kv içeri aldı sen ona bakma kızım delirmiş dedi bizi alıp eve getirdi eşimede anlattım oda çok şaşırdı beklemediğimiz bişeydi aradan bi hafta geçti bu sefer eltimi aramış kp mafyalar kaçırdı demiş görümceye anlattım bunları benden yaşça büyük kendisi abla dedim bunlar normal deyil bi psikiyatriste görünmesi lazım diye konuştuk kp ile beraber götürmüşler şizofren teşhisi koymuşlar ilaç vs tedavi yazmışlar 2 yıldır görüşmüyoruz beni kovduğu için çok kırılmıştım çocuklarda küçük oldukları halde hala anne babaannem niye bize bağırdı diye soruyorlar küçük kızım 1 yaşında dün kızıma 2 paket bez ıslak mendil diyer iki oğlumda birer bluz çorap bi kaç gıda ürünü almış yollamış bizle barışmaya mi çalışıyor görüşmeli miyim eşim görüş annem kötü bi insan deyil diyor anneme anlattım kızım kadın hastaymış diyor ama çok kırıldım sizce ne yapmalıyım