- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
-
- Konu Sahibi simaytanem
Buyuk ihtimalle oyle olacak iste ozaman konusurum.Yanliz ikinci evi de ogrenince size yardim edeceklerini hic sanmiyorum.onlarda cok,biz niye yardim edelim diye camura yattacaklar bence...
Evet canim esim beni destekliyor.Sabret bence....
Eşin senden yana değil mi?
Haklisin aslinda ama ben kavga edersem durmam susmam. Esimi arada birakmak istemiyorum.canım cevap vermende ve kendini savunmanda bi abeslik yok.. haklıysan savunacaksın...sus pus olan ezilir...ezdirme kendini.. ama kavga etmekten korkuyorum demişsin, fakat cevap vermek bir nevi kavgaya hazır olmaktır... ya kavga etmemek için ses etmeden her söylediğini sineye çekeceksin, ya da cevap veriyorsan kavga çıkmasının da normal olduğunu kabulleneceksin.. iksinden biri.. ama tebrik ederim, hazır cevap olmak iyi bişey... bazen sus pus oluyoruz eziliyoruz.. bayılırım hazırcevaplılara.. boşver kavga çıkar diye üzülmeyi.. ezilmektense çatır çatır kavga etmek daha iyidir.. zaten bir olur iki olur, sonra kv den anlar senin huyunu.. fazla gelmez üstüne...seni deniyor bu sıralar..
Haklisin aslinda ama ben kavga edersem durmam susmam. Esimi arada birakmak istemiyorum.
boşver canım ya,he he de geç,annelerimiz biraz eski toprak olduğundan ne konuştuklarını bazen bilmiyorlar,belki içinde kötü birşey yoktur.Kizlar meraba, esimin isi nedeniyle 1 haftadir kvdeyiz. Zaten hic anlasamiyoruz,kendiside hic susmuyor aramizdaki bir iko muhabbeti anlatayim. Dun aramizdq soyle bir muhabbet oldu.Babam bana ev verdi gecenlerde ankaradn, onu kiraya verme.karri aldik dun esimi emlakci aramis kirci buldum istediginiz fiyata diye. Daha oncefe babaannem veft edince 1 ev kalmisti. Esim dedi kirci bulunmus ask istedigin paraya bende tamm hayatm dedim kv-babaannenim evini.hani hemem kiraya vermicektin dedi. Ben-Babannemim degil zaten babam yirt disina tasiniyormus tekrar gitmeden evin birini bize verdi. Kv-o hadi yine iyisinbi evin daha oldu. Ben- evet bi evimiz daha oldu Allaha sukur. Kv- Baban niye vermiski sana odulmu yoksadedi? Ben- neicin odul dedim? ( annemle bbam ben bebekken ayrilmislar annemi hic gormedim gecenlerde gorusmek istedi ben istemedim) Kv-annenle gorusmedin ya ondan dedi . Ben- Tabikide hayir ustelik oyle bile olsa sizi ilgilendirmrz ama merak ediyorsaniz soyleyeyim, okumak istiyorum uni sinavlarina hazirlaniyorum ihtiyacın olur dedi verdi. Bu konu boyle kapandi ama aramiz limoni simdi. Ilk geldiğimiz gunde soyle birsey oldu. V Ben- Valizimi bosaltacagim nereye yerlestireyim. Kv-valla siz gelince cok zor.oluyor yer bulamiyorum. Ben-Evimi bitseydi sizi rahatsiz etmezdim(onlarin ust katina ev yaptiroyoruz buraya geldikce kalmak icin. Kvlere para lazim.olunca parayi onlara verdik.evin ici yarim kaldi 2014 bitmeden yaptiririz dediler ama.daha olmadi.) Kv-aman 1 2 haftaligina geliyorsunuz idare ederiz dedi. Bu sirada esim kp. Yanimizda dedim ev nezamana biter esya bakacagim? Kv-belli olmaz bekleyin biraz dedi. Ben bisey demedim bunun ustune. Ama bunaldim 1 hafta daha burdayim üstelik kavga etmekten korkuyorum. Bi akil verin lütfen. .
afedersin ama, kayinvalidene karsi bu 'tetikte bekleme, lafi aninda yapistirma' halin nedir?Kizlar meraba, esimin isi nedeniyle 1 haftadir kvdeyiz. Zaten hic anlasamiyoruz,kendiside hic susmuyor aramizdaki bir iko muhabbeti anlatayim. Dun aramizdq soyle bir muhabbet oldu.Babam bana ev verdi gecenlerde ankaradn, onu kiraya verme.karri aldik dun esimi emlakci aramis kirci buldum istediginiz fiyata diye. Daha oncefe babaannem veft edince 1 ev kalmisti. Esim dedi kirci bulunmus ask istedigin paraya bende tamm hayatm dedim kv-babaannenim evini.hani hemem kiraya vermicektin dedi. Ben-Babannemim degil zaten babam yirt disina tasiniyormus tekrar gitmeden evin birini bize verdi. Kv-o hadi yine iyisinbi evin daha oldu. Ben- evet bi evimiz daha oldu Allaha sukur. Kv- Baban niye vermiski sana odulmu yoksadedi? Ben- neicin odul dedim? ( annemle bbam ben bebekken ayrilmislar annemi hic gormedim gecenlerde gorusmek istedi ben istemedim) Kv-annenle gorusmedin ya ondan dedi . Ben- Tabikide hayir ustelik oyle bile olsa sizi ilgilendirmrz ama merak ediyorsaniz soyleyeyim, okumak istiyorum uni sinavlarina hazirlaniyorum ihtiyacın olur dedi verdi. Bu konu boyle kapandi ama aramiz limoni simdi. Ilk geldiğimiz gunde soyle birsey oldu. V Ben- Valizimi bosaltacagim nereye yerlestireyim. Kv-valla siz gelince cok zor.oluyor yer bulamiyorum. Ben-Evimi bitseydi sizi rahatsiz etmezdim(onlarin ust katina ev yaptiroyoruz buraya geldikce kalmak icin. Kvlere para lazim.olunca parayi onlara verdik.evin ici yarim kaldi 2014 bitmeden yaptiririz dediler ama.daha olmadi.) Kv-aman 1 2 haftaligina geliyorsunuz idare ederiz dedi. Bu sirada esim kp. Yanimizda dedim ev nezamana biter esya bakacagim? Kv-belli olmaz bekleyin biraz dedi. Ben bisey demedim bunun ustune. Ama bunaldim 1 hafta daha burdayim üstelik kavga etmekten korkuyorum. Bi akil verin lütfen. .