kv patavatsizliklari benim cevaplarim, kavgaya az kaldi.

Sizin yarınız kadar ben olabilsem, sinir olup olup oturuyorum. Lafınızı esirgemiyorsunuz , maddi güç de sizde, esınız de destekliyor . Daha ne olsun, güç sizde artık She-man :KK66:

ben aşırı bır sey görmedım tavrınızda gayet ölçülü mesafelı cevap vermıssınız bence.. olması gerektıgı gıbı..

Şuan buna içten içe gülüyorum çünkü rakibin çok güçlü olduğunu sanıyor ama bir yere kadar az biraz sabır ve takma dinliyor muş gibi yap ama cevap verme yada dinleme de bir söyler iki söyler deli değil ya elbet susar sonunda

Canim bazen ezile ezile
Ogreniliyoe.
Bence sen ufaktan alistirma yap. Soyleyemedigin en basit seyden basla. Bir kere dedin mi gerisi gelir.
ben biraz sert mizaçlıyım, (dışı sert içi marshmallowlu tatlı gibi diyelim :) ) ne desem olmuyo, sussam o da içime dert oluyo, ben şu gülerek sevimli sevimli laf sokmayı öğrenmeliyim en iyisi, bi de insanlara , olaylara gülüp geçmeyi ve sonsuza kadar unutabilmeyi.

Valla bu konuyu daha önce de yazdınız gitmişsiniz ev ne zaman biter demişsiniz filan madem evlerin var ve evi onlr maddi durumdan dolayı bitiremiyorlar gidin kendi evlerinizden birinde oturun orada neden kalmak için ev yapılıyor ki zaten az gidiyorsunuz hem daha önceki konularda orada yaşayacağınızı söylemiştiniz onlar yaptırıyorsa ne zaman biter diye sormak anlamsız

Kavga da etmemeye calıs sadece boyle cevaplarını ver aman bide büyük kavga cıkarsa kesin haklı oldugunu düsündürücek bi yol bulur etrafındakiler icin

Kizlar meraba, esimin isi nedeniyle 1 haftadir kvdeyiz. Zaten hic anlasamiyoruz,kendiside hic susmuyor aramizdaki bir iko muhabbeti anlatayim. Dun aramizdq soyle bir muhabbet oldu.Babam bana ev verdi gecenlerde ankaradn, onu kiraya verme.karri aldik dun esimi emlakci aramis kirci buldum istediginiz fiyata diye. Daha oncefe babaannem veft edince 1 ev kalmisti. Esim dedi kirci bulunmus ask istedigin paraya bende tamm hayatm dedim kv-babaannenim evini.hani hemem kiraya vermicektin dedi. Ben-Babannemim degil zaten babam yirt disina tasiniyormus tekrar gitmeden evin birini bize verdi. Kv-o hadi yine iyisinbi evin daha oldu. Ben- evet bi evimiz daha oldu Allaha sukur. Kv- Baban niye vermiski sana odulmu yoksadedi? Ben- neicin odul dedim? ( annemle bbam ben bebekken ayrilmislar annemi hic gormedim gecenlerde gorusmek istedi ben istemedim) Kv-annenle gorusmedin ya ondan dedi . Ben- Tabikide hayir ustelik oyle bile olsa sizi ilgilendirmrz ama merak ediyorsaniz soyleyeyim, okumak istiyorum uni sinavlarina hazirlaniyorum ihtiyacın olur dedi verdi. Bu konu boyle kapandi ama aramiz limoni simdi. Ilk geldiğimiz gunde soyle birsey oldu. V Ben- Valizimi bosaltacagim nereye yerlestireyim. Kv-valla siz gelince cok zor.oluyor yer bulamiyorum. Ben-Evimi bitseydi sizi rahatsiz etmezdim(onlarin ust katina ev yaptiroyoruz buraya geldikce kalmak icin. Kvlere para lazim.olunca parayi onlara verdik.evin ici yarim kaldi 2014 bitmeden yaptiririz dediler ama.daha olmadi.) Kv-aman 1 2 haftaligina geliyorsunuz idare ederiz dedi. Bu sirada esim kp. Yanimizda dedim ev nezamana biter esya bakacagim? Kv-belli olmaz bekleyin biraz dedi. Ben bisey demedim bunun ustune. Ama bunaldim 1 hafta daha burdayim üstelik kavga etmekten korkuyorum. Bi akil verin lütfen. .

Kavga edersen sonra kendini acındırır oğlum karın bana böyle böyle dedi diye. Sabret ama laf sokuşturursa da altta kalıp ezdirme kendini. Birde annenle olan muhabbetini bilmelerine gerek yok. Anlatma veya eşin anlatmasın. Hatta eşine bile her şeyi anlatma çünkü ailelerine anlatabiliyorlar.

Valla bu konuyu daha önce de yazdınız gitmişsiniz ev ne zaman biter demişsiniz filan madem evlerin var ve evi onlr maddi durumdan dolayı bitiremiyorlar gidin kendi evlerinizden birine oturun orada neden kalmak için ev yapılıyor ki zaten az gidiyorsunuz hem daha önceki konularda orada yaşayacağınızı söylemiştiniz onlar yaptırıyorsa ne zaman biter diye sormak anlamsız
Ilk olarak evi onlar yaptirmiyor. Kendi paramizla biz yaptiriyoruz. Evin herseyi tamam ici yapilacak sadece. Ev icin ayirdigimiz paradan kvlere verdik ihtiyaclari oldugu icin onlarda biz evi yapariz 2014 bitmeden dediler.. ikincisi biz Afyonda yasiyoruz ve kendi evimizde oturuyoruz zaten. Ailemin bana verdigi evler ise Ankarada. Esimin isi dolayisiyla kvlerin oturdugu sehire gelip gidiyoruz. Kv ile anlasamadigim icinde ev yaptiriyoruz ki geldikce orda kalalim rahat edelim.

afedersin ama, kayinvalidene karsi bu 'tetikte bekleme, lafi aninda yapistirma' halin nedir?
ne kaynanalar var, millet saygisizlik olmasin diyerek alttan aliyor.. sana 'nasilsin' dese, 'sanane' diyecekmissin gibi bi halin var :KK51: ben oyle sezinliyorum, kusura bakma.. ne kaynanani tanirim ne seni.. esin destek oluyor sana bildigim kadariyla, kaynanan ile de aman aman cekismeleriniz yok, nedir bu harp hali, gulup gecsen ne olur mesela 'eve sigamadiniz' dediginde?
Buraya uye olduktan sonra yasadiklarimi yazdim genel olarak. Yeni evliyken cok ugrasti benimle hep bel alti vurdu. Açik acik meydan okudu hu evlilik bitecek dedi. Yani o benim icin tehlikeli biri. Buyuzden hep tetikteyim .

X