• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin sık sık çağırması

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar daha önceleri kv sürekli bizim evden cıkmadıgı ıcın esımle cok sorun yasamıs ve bır hafta evımden ayrı kalmıstım. Sonrasında rahatsız etmem dedı ve dedıgını yaptı ve kapımı çalmıyor ama bır farkla şimdide hergün dışarı çıktğımda beni çağırıyor. İşim var desemde güzellikle genede ısrarla kibarlıkla çağırıyor ve gıtmek durumunda kalıyorum oglumda kv ye alıskın ve oyun oynamak ıcın benden once gırıyor evıne bu durumu nasıl çözebilirim açık açık anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum mu demelıyım ? Daha önceki sıkıntımdan biliyor sürekli yan yana olmak ıstemedıgımı ama genede gelmek yerıne bu defa benı cagırıyor nerde görse aynı ne yapabılırım ? 4 yıllık evlıyım bır oglum var. İyilikle yaklasıyorum ama gene dıbımden ayrılmıyor. Gelmesını ıstemıyorum sureklı dıye sımdıdıe sureklı kendıne cagırıyor bu nasıl mantık anlamadım sızler ne yapardınız bu durumda ?

Merhaba hanımlar daha önceleri kv sürekli bizim evden cıkmadıgı ıcın esımle cok sorun yasamıs ve bır hafta evımden ayrı kalmıstım. Sonrasında rahatsız etmem dedı ve dedıgını yaptı ve kapımı çalmıyor ama bır farkla şimdide hergün dışarı çıktğımda beni çağırıyor. İşim var desemde güzellikle genede ısrarla kibarlıkla çağırıyor ve gıtmek durumunda kalıyorum oglumda kv ye alıskın ve oyun oynamak ıcın benden once gırıyor evıne bu durumu nasıl çözebilirim açık açık anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum mu demelıyım ? Daha önceki sıkıntımdan biliyor sürekli yan yana olmak ıstemedıgımı ama genede gelmek yerıne bu defa benı cagırıyor nerde görse aynı ne yapabılırım ? 4 yıllık evlıyım bır oglum var. İyilikle yaklasıyorum ama gene dıbımden ayrılmıyor. Gelmesını ıstemıyorum sureklı dıye sımdıdıe sureklı kendıne cagırıyor bu nasıl mantık anlamadım sızler ne yapardınız bu durumda ?
İş yapmanız için mi çağırıyor yoksa torununu görmek için mi?

Valla bu hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa, o da derdini açık açık söyleyeceksin. Hiç anlaması gerekiyor diye bekleme. Asla anlamıyorlar beklediklerimiz.

Kolundan zorla tutup çekmiyordur heralde..acaba sizmi kendinizi tam anlamıyla ifade edemiyorsunuz işim var temizlik ütü yemek yada alışveriş desenizde anlamıyormu acaba..konuşurken muhabbeti çok uzatmayın yumuşak değil kırıcı olmadan sert bi tonla belirtin

Açık açık söyleyin.
Sizi sürekli çağırdığında rahatsız olacağınızı bile bile çağırıyorsa açık açık konuşma gayet güzel yapılır.

Karsınızda sureklı evinize geldigi ıcın evinizi bıraktığınız bırı var ve simdı gelmiyor
Ama kibar sekilde cagırdıgı ıcın siz gidiyorsunuz?
Ben sızı anlamadım. İnsanlar kibar sekilde cagrılır zaten lutuf degıl bu
Siz gelemem ısım var diyip gıtmeyeceksınız Bukadar basit

Yalnız mı yaşıyor kayınvalideniz yalnızsa ve sizinle sohbet etmekten hoşlanıyorsa ondan sık, sık çağırıyordur ve tabi en önemlisi torununu görmek istediğindendir ön yargılı olmamak gerekir size fazla gelebilir ama 2 veya 3 günde bir gidip 1 saat otursanız çok birşey kaybetmezsiniz bir gün bizlerde yaşlanıcaz belkide yalnız kalıcaz bunu sorun haline getirmemek gerekir diye düşünüyorum bu bnm fikrim.

bu konular burada dursa
buraya konu açanlar
20 30 yıl artık her neyse sonra
açtığımız bu konuları okusak
biz kv olunca
bakalım tepkimiz ne olacak
bilmek çok isterdim
Karşılıklı sevgi saygı bozulmamışsa yalnız kalmak istemek anormal bir durum değil. Kvlerin sürekli gelinle birlikte olmak istemeleri bana da fazla işgüzarca geliyor. Samimiyet her an beraber olalım demek değil insan kendi anne babasından bile bazen uzak kalmak isteyebiliyor. Sınır bilmek güzel şey

Hanımlar aynı binada oturdugumuz ıcın bakkala gıtsem görüyor ve çağırıyor. Bu durumdan hiç hoşnut değilim gelemem desemde ısrarla çağırıyor ve yapum gereği biraz yumuşak yüzlüyüm çok ısrar edınce gidiyorum ama hiç mutlu değilim. Daha nasıl istemedıgımı belırtmelıyım gelemem demek yetmıyor muda ısrarla çağırıyor. Eve çıkacak olsak dışarıdan gelırken hemen kapıyı açıyor buyrun gelın dıyor sanki ona gıdıyoruz evımıze gırmemıze fırsat vermıyor oglumla ne denır bu durumda ?

Hanımlar aynı binada oturdugumuz ıcın bakkala gıtsem görüyor ve çağırıyor. Bu durumdan hiç hoşnut değilim gelemem desemde ısrarla çağırıyor ve yapum gereği biraz yumuşak yüzlüyüm çok ısrar edınce gidiyorum ama hiç mutlu değilim. Daha nasıl istemedıgımı belırtmelıyım gelemem demek yetmıyor muda ısrarla çağırıyor. Eve çıkacak olsak dışarıdan gelırken hemen kapıyı açıyor buyrun gelın dıyor sanki ona gıdıyoruz evımıze gırmemıze fırsat vermıyor oglumla ne denır bu durumda ?
Gelemeyiz deyin açıklama yapmadan direk eve geçin. Daha dün geldik deyin mesela biraz net ifade edin. Yoksa olmaz

Bence torununu ve oğlunu görmek istiyor siz sadece bir araçsınız. Siz gelince onlar mecburen gelecek bunu biliyor ve hep sizi çağırıyor.

Gelemeyiz deyin açıklama yapmadan direk eve geçin. Daha dün geldik deyin mesela biraz net ifade edin. Yoksa olmaz
Bunu çok beğendim işte sorun bende birazda ben kendımı net ıfade edemıyorum galıba sankı her cagırdıgında gıtmek zorundaymısım gıbı gıdıyorum ıstemeye ıstemeye nasıl ıfade edebılırım o an aklıma gelmıyor

Karşılıklı sevgi saygı bozulmamışsa yalnız kalmak istemek anormal bir durum değil. Kvlerin sürekli gelinle birlikte olmak istemeleri bana da fazla işgüzarca geliyor. Samimiyet her an beraber olalım demek değil insan kendi anne babasından bile bazen uzak kalmak isteyebiliyor. Sınır bilmek güzel şey
Sorun burda zaten ben bır kac gunde bır gorusme taraftarıyım karaı taraf hergun hergun ve saatlerceee gorusmek ıstıyor

Çağırırsa çağırsın işim var deyin gitmeyin. Sık görüşürseniz yine eski sorunlarınız tekrarlar. Ha sizin ev ha onun evi ne farkeder ki? Torunu görmekse niyeti kendisi haftada 1-2 gün tek başına baksın.

Çocuğunuz kaç yaşında, kayınvalidenizle bir yarım saat bırakabileceğiniz bir yaşta mı? Eğer öyleyse, markete vs çıkarken onaa bırakıp dönüşte alırsanız sizin oturmanız için ısrar etmez bence. Ben gelemem anne, torununu da gördün şimdi de ve gitmemiz gerekiyor deyip kestirip atarsınız böylece.

Back