- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
Onların gözünde aciz ve çaresizsiniz.o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
Her gün neden gidiyorsunuz?cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
ay adamı öldürürsünüz siz ya.. Ağzınıza vermiş lafı kadın, anne koca kadınsın bu zamana kadar hiç mi öpülmedin de hergün sarılıp neden minnet duyucam sana, hayırdır üstümden ego tatmini mi yapmaya çalışıyosunuz ana oğul diyemediniz mi? Az hazır cevap olun.Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
Allahımmm ölücem kamlumbağa gibi içime kaçasım geliyor şu an. Gül gibi mesleğin de var, bu insanlık dışı mahlukatları ne diye çekiyorsun? Güzel kardeşim tek başına da mis gibi yaşarsın, hem bundan çok daha iyi şartlarda yaşayacağın çok belli. Koca kişisi adam değil, anası da insan değil. Vicdansız kadın ana olcak bir de. Bu ara üslup bozukluğundan ban yiyip duruyorum ama tüm küfürlerim kocana ve ekürisine gelsin.devlet memurluğu nasıl bırakayım işimi
ne yazik kocacin seni sevmiyokocamı seviyorum çocuklarımın babası anasının içinden çıkanlar işe başlamadan önce hiç böyle bi kadın değildi
yok yaaa hadi konusma hadi gitme kocan sana annesi icin siddet uygulamaya cekinmiyor gitmede konusmada bak napiyorbenim iyi niyetimi anlayıp artık susmasını istiyorum yok kadın bugün ne laf soksam diye düşünüyordur kesin anasını nasıl yola getireceğim. çocuklarıma bakma işi 1 sene sonra bitince ben de onu bitireceğim o ayrı konuşmayarak gitmeyerek
Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
Hayır en olması gereken durum inanın cevap verseniz onu bu noktaya getiremezsinjz. Yani kadının içi kaynıyo ama karşıdan bi tepki gelmiyo inanılmaz sinir bozucu.ayrica çocuklarınıza bakıyorsa hiç cevap vermeyin o kendi kendine triplenmeye devam etsin ama bakıcı tutma imkânınız varsa tabiki bakıcıyi seçin kv de ben bu lafları daha fazla çekmek istemiyorum dersiniz eğer durumunuz yoksa sessiz mücadeleye devamHerkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?