KV nin laf sokmaları bitmiyor

aslında en güzelini yapıyorsun.. çok şükür böyle bir sorunum yok, olsaydı çirkefleşmeden çok net haddini bildirip, görüşmezdim..

esin adam degil cik isten kendin bak cocuklarina.

yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım

Seni kırmak istemem ama hicbiriniz normal degilsiniz. Cocuklarına baktırmak için bu lafları bile isteye yiyorsun . Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorsun gibi. Yoksa kim burada kayinvalidesinin soylediklerine susar.

Az ötede geç dalgani,sabah sabah sinir hoplatma. Taş olsa catlar,fakat sen kendini banyoya kilitledin demek. Ok by kib.

Aynen muhatap olmamak la yaranmak arasında kalmış bu biraz fazla BN hicccc bu kadar yapazdm

bu adami birak o zaman. ne demek nasil birakim isimi. ilk okudugumda aman kv kendi kendine kudursun dursun dedimde ama kocan seni insan yerine koymuyor ki. para makinasisin sen demek ki gözlerinde. bu ne passiflik

eşin kes lan dedi sen kendni banyoya kitledin . . kv bişiy dio .. . kbakmayın ama eşinizde de sizde de iş yok.. bi acayip aile...

o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum

Cek kenara...seni parcalarimda evladina, evlatlarima sükret de! Hadsize bak.Kimin hakki var sizin sessizliginizi kullanmaya

kadın belli ki bakmak istemıyor sizin vazgecmenizi sağlamaya calısıyo.. kv bakmasını istemediğini söyleyın kreşe yazdıırn çocukları .. anlamıyorum ki sizi ben..

"Boşat" ne kadar nahoş kelimedir?
Yok mudur arkadaşım bir metro bileti paranız gidip dava açacak kadar?

Oooo kv ye gelene kadar önce eşinizin şu tavrına çare bulmalısınız siz

Ayy sabah sabah sinirim zıpladı, arkadaşım çocuklarını al kreşe ver halao kadına nasıl bırakıyorsun, hatta ben olsam ayrılırım böyle adamdan. Memursun birde işin gücün var.
İlk mesajlarımı geri alıyorum evet sen normal değilsin kendine bunları layık görüyorsun

evet bence tamda onlarin gözünde öylesin. yakinda cocuklarinin gözünde de öyle olacaksin.
onlarda seni saymicak deger vermicek cünkü rollmodelleri de deger vermiyor ve anne sesini cikarmiyor. rest cekme zamanin coktaaan gelmis gecmis. su üc secenekden birini derhal uygula
- cocuklarini al git annen baksin sen calis
- cocuklari krese ver kv ile asla görüsme
- isten ayril, ayrilmiyorsan ücretsiz izine cik

her ne olursa olsun o kocam dedigin insana 5 kurus verme ayligindan. kv yede verme

Tatlim benimki de aynı. Senede bir ay falan geliyor. O zamanda içinde ne varsa kusuyor. Cevap vermesem aslında cevap vermediğim için sinirinden patlayacak. Ama ben dayanamayıp cevap veriyorum. Bu sefer de istediğini vermiş oluyorum.
Cevap vermeyip pis pis sırıtmak en güzeli.

Fikrimi degistirdim. Bu söylediklerinle cidden gurursuz oluyorsun.
Bir şeyi blöf yapmak için söylersen tabi ki gözlerinde değerin olmaz.
Söylüyorsan yapacaksın. Şimdi çocuklarına güzel bir kreş buluyorsun.
Bir tane de gündelikçi tutuyorsun.
Maaşından da 5 kuruş eşine vermiyorsun.
Çocukların emin ellerde evinde ter temiz.
Işten gelince de bütün vaktini yavrularına ayır. Oyna gez dolaş...
Bunların derdini çekmek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…