KV nin laf sokmaları bitmiyor

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
41
Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?

ben susamazdım..
yani illa bi cvp verirdim.. cocuklara bakıyorum diye laf sokmaya çalışıyosanz kbakmayın ama işlemiyo derdim laflarınz.. oğlunuz üzülüyor yapmayın derdim , size yakışmıyor. .
ama sizin yaptgnzda kötu değil umursamıyorsanz o size laf soktugunda suratına bakıp gülüp geçin bu daha da sinir eder ve bildiğinizi yapın ..

Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
Kesinlikle sizin saflığınız falan diyil , fakat şahsım adına ben bunlar karşısında susamam , siz umursamaz davranabiliyorsanız tebrik ederim

cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.

cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
Hayır neden siz aptal durumuna düşesiniz ki, o onun had bilmezliği.
Sadece şunu deyin, ben cevap vermesini de had bildirmesini de iyi bilirim ama senin psikolojin normal değil hasta olduğun için ciddiye almıyorum 😉

Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar

tabii ki aptal durumuna düşmüyorsun.. insan yerine koyup laflarına cvp vermiyrsun sadece :D bu da kendisini sinir ediyor ;)
gelsem ne olur ne yaparsın dediğinde ; ben sen değilim had bildirmesinde cvp vermesinide iyi bilirim ama belli ki sen iyi değilsin anne derdim iyileştiğinde konusurz derdim ...

Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar

Bizimle dalga mı geçiyorsun,gerçek misin 😕

Bu olayların ertesi günü hiç bir şey olmamış gibi annecim nasılsın çok yağmur yağıyor çocukları babası alacak diye konuşmaya devam ediyorum.

allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi bunu sizin için mi dedi ? ben o an söylerdim evet allah razı olsun bakıyorda her gun masallah bana öyle laflar sokuyorki aşkım sanki düşman gibi derdim baktgı kadarda lafını yapıştırıo merak etme derdim... Eşinize söyledinz mi? bence söyleyin tamam annen bakıyorda her gun bana böle böle söyluyor en iyisi bakmasın derdim bakıcı tutalım yada baska bişiy dusunelim derdim. .

cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo
beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
Üstüne gelecek tabi çıldır da olay çıkar diiue sonra da bak BN ona yardım ediyor um o bana neler yapıyor diye seni değersiz eleştirecek
İnsanların ve en önemlisi kocanın gözünde
Sus ve alttan sinsi sinsi gül çaktırmadan onu sende küçül düşürür ağız burun ey yaptığına sinir ettttt

Bu olayların ertesi günü hiç bir şey olmamış gibi annecim nasılsın çok yağmur yağıyor çocukları babası alacak diye konuşmaya devam ediyorum.
neden sizde böyle davranıyorsnzki anlamadım hem sizi o kadar laf söyleyecek ki tamam laflarına umursamamanz hoş ii de bu sekılde söylemenz gereksiz.. hiç bir şey olmamış gibi davranmayın.. hiç muhatap olmayın umursamayın. .

sadece kv bu kadar beni önemseyip her şeye sinir olduğu için kendimi iyi hissediyorum ama ben hiç çirkinleşmeden üst seviyede o da sinir küpü olmuş seviyesizce konuşmalar yerlerde

Back