• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin hamileliğime karışması..

Hamileliğime karışması dediğiniz şeyler hep eften püften şeyler. Bu kadar bile idare edemeyecekseniz hoşgörülü olamayacaksanız kvniz adına üzüldüm. Doğur büyüt besle sonra dış kapının dış mandalı. Mesafe iyidir haklısınız

Neticede beni doğurup büyütmedi beslemedi :)
Ben kendisine saygısızlık etmedim bu zamana kadar,tahammül edemememin sebepleri de evliliğim nişanlığım dönemlerinde olan olaylardan sonra,haliyle tahammül sınırımı azalttım kv ye karşı.
Benim annem bile karışmıyorken kv nin karışmasına tahammülümün olmaması gayet normal:)

Haha sinirim bozuldu ya.. kardeş bende yaşadım bunları sürekli ve yoğun halde yaşayınca bunu insan çileden çıkıyo biliyorum.

Kaynanam aa çocuğun ayağının altını öpme yürüyemez. Gidenin arkasından güle güle deme hem sütüm gidermiş hem de beni öldürebilirlermiş ya da çocuğuma bi şey olabilirmiş. Gibi gibi dünya saçmalıklar. Ee insan aklını fikrini kullanmadı mı yazık ki yazık.. bunlar batıl inanmıyorum dedim. Bi ara hadi idare edeyim onun yanında dedim yookk olcak gibi değil. Zaten eziyetleri yetiyodu bi de hurafelerini çekemedim..

İnadına daha çok öperdim ayaklarından. Ya da diğer yapma etme söyleme dediklerini. Sinir olup o kapadı çenesini.

Oğlum 2.5 yaşında konuşmaya başladı. O ara da ona takmıştı bu çocuk niye konuşmuyo diye. Papağan ve muhabbet kuşunun afedersin b.klu suyunu içirince dili açışır içircem diye tutturdu.

İçirtmiyorum. Arada derede benden habersiz olur ya içercek olursun kıyameti koparırım hele bi de çocuk mikrop kaparsa hasta olursa çocuğu da göstermem sana dedim. Oğluma : napayım oğlum annen cahil hiçbi şey bildiği yok sen susmaya devam etceksin dedi. Az akıllı olun ya kafalarınız bomboş sana kalsa bu çocuğun yürümemesi de lazımdı ama 10 aylıkken başladı yürümeye dedim :))

Yani o cahillikler bitmiyo. Ben boza boza bıktım bence la havle çek bol bol sinir dayanmıyo çünkü..

Sağlıklı huzurlu doğumlar ve lohusalık diliyorum..

:eek: Ay yok artık daha neler! Saçmalamanın da sınırını aşmış resmen. Böyle şeyler söylenmez yahu sinir bozmak için yapıyor besbelli.

Jameya'cım bak şimdi.Ay çıkınca avucuna tuz alacaksın.Kaynananı da yanına alacaksın.Sonra aya bakarak "aya baktım kız gibi,erisin kaynanam tuz gibi" diyeceksin.Babamın babaannesi siğiller için yaparmış yokolurmuş siğiller.Belki senin kv'de de işe yarar:KK48:
Ahahahhahaha kaybolursa neden olmasın :)))
Güzel iş bu bigün yapmak lazım :halay:

Korkutmak gibi olmasın ama hamileyken böyleyse bebiş doğunca nasıl olur acaba
Sütünüde kaçırır Allah korusun
Doğumda yanında kalmasa bari:olamaz:

:bicak: Doğumda yanımda kalmayacak tabi ki,eşim hamile kaldığımdan beri annen doğumuna gelsin şimdiden konuş diyor :))
Annem gelicek kız kardeşlerim gelicek.

Yakında başlar adını xxx koyun demeye. Doğduktan sonra da onu yap bunu yap demeleri bitmeyecektir ne yazık ki.

İsime karar verdik eşimle. İnadına değil ama sık görüşmediğim için isim mevzusunu söylemedim. Aklıma gelmedi hiç. Eşim de işin yopunluğundan zaten çok görüşmüyor görüştüğünde çocuk mevzusu olmuyor ondan söylemedi sanırım. İsim konusunda fikir belirtmedi bugüne kadar hayret :)) şimdi fark ettim bunu :KK70:

Ayyy benim kv de yatar kalkar bebeğe su ver derdi her arayışında bunu söylemeden kapatmazdi bende yav he he der gecerdim:halay:sizi çok iyi anladim

Ahahhaa :dondurma: hepsi mı aynı olur. Geline karışmayı görev edinmişler resmen :))

Sonra patatese baktım ımın tınrım didim :KK70: patates te protein mi varmış Hahaha senin kv Prof olacak kadınmış :KK70:

Tabi canım :) kendisi öyle över ki kendini, ben aslında profesor olacak kadındım diye. Ama baktığın zaman pek birşey bilmiyor :))

bu versiyondan gorumce ve akrabalar var bende.esimin ailesi koyde yasiyor kucumsemiyorum ama bilmedikleri icin hala eski dusuncedeler.israrla sacma sapan batil inanclari bana soyleyip duruyorlar.her biri bi yerden bi seyler soyluyor.kilosundan tut nasi yurudugune kadar.bebegim 1.5 yasinda her gidisimizde yeni bi sacmalikla karsilasiyorum.ben biktim onlar bikmadi he he diyip kendi bildigimi okuyorum.en son gidisimizde neymis efendim bebege niye diz ustu etek giydiriyomusum uzun olmaliymis bu kadar sacmaliyorlar.sizde sabirli olun daha dogumdan sonrasi var o zaman patlarsiniz.

bu versiyondan gorumce ve akrabalar var bende.esimin ailesi koyde yasiyor kucumsemiyorum ama bilmedikleri icin hala eski dusuncedeler.israrla sacma sapan batil inanclari bana soyleyip duruyorlar.her biri bi yerden bi seyler soyluyor.kilosundan tut nasi yurudugune kadar.bebegim 1.5 yasinda her gidisimizde yeni bi sacmalikla karsilasiyorum.ben biktim onlar bikmadi he he diyip kendi bildigimi okuyorum.en son gidisimizde neymis efendim bebege niye diz ustu etek giydiriyomusum uzun olmaliymis bu kadar sacmaliyorlar.sizde sabirli olun daha dogumdan sonrasi var o zaman patlarsiniz.

Üüff ne kadar saçma sapan şeyler böyle. Baıl inançlarla hareket eden insanlara hiç tahammülüm yoktur. Tamam sabır da kimse kimseye karışamaz böyle konularda. Annelik özellikle hassas birşey ona karışılması hiç doğru değil. Millete bakarak çocuk doğurmadığımız gibi onları yetiştirmeyi de bize bırakmalılar. Dıdımın dıdısı karışıyor alakası olmayan insanlar. Senede bir görüştüğüm insan bile fikir sahibi oluyor hepsini bozucam yakında :))

Kvnin Ay'ı gördügünde yüzündeki mutlulugu görmek isterdim:KK73:
Neyse ben gidip biraz patates pişireyim:KK51:

belki dert değil ama artık kv nin saçmalıklarından bıkmış vaziyetteeyim.
Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))
Dert olmaz olur mu bu.. okurken içim daraldı. İyiki evli değilim diye şükrettim yeminle .. bu nedir ya

Okurken kvyi boğasım geldi. Nasıl katlanıyorsunuz? Niye katlanıyorsunuz?o_O
Bebek doğunca daha çok çekersiniz.
Uzak tutun evinizden, görüşmeyin.
Kadın hiç normal değil.
İleride çocuğum olursa hamilelik vs haberi vermeden doğurup ,bebek 5-6 aylık olunca haber vereyim diyorum ben hep. :KK48:Babamlara da eşimin ilesine de +10 saatlik uzaklığımız var.:KK55:
En temizi, mis.
Hamile-loğusa kadın kalabalık,şamata,aileden doğan huzursuzluk yaşamamalı.
Böyle yapsak olmuyor mu?:halay:

Kadın hiç normal değil.
İleride çocuğum olursa hamilelik vs haberi vermeden doğurup ,bebek 5-6 aylık olunca haber vereyim diyorum ben hep. :KK48:Babamlara da eşimin ilesine de +10 saatlik uzaklığımız var.:KK55:
En temizi, mis.
Her gece aya bakacaksan neden olmasin:KK37:

Kadın hiç normal değil.
En temizi, mis.

Yani çekmek demeyelim de,kadınla ayda 1 filan görüşüyorum o da vicdan yapmasam hiç görüşmem. Ama yalnız yaşıyor geleni gideni yok. Kızları uzak. Eşim çok gidip gelmiyor 3 haftada 1 ayda 1 filan o da bensiz gitmiyor. Evime deseniz nadir geliyor çağırılmazsa gelmez. O yüzden ayda bikaç saat gelmesine hayır demiyorum. Hamile olmasam hiç takmıyorum ama şimdi kulak kayıyor hamilelikle alakalı yorumda bulununca. Yoksa normalde konuşurken duymuyordum bile :) yaptıklarına rağmen görüşmesem haklıyım ama yine de vicdanım el vermiyor.

Back