Gelini de yakın ama bakmıyor. Ki mecbur değil. 3 evladı varken neden gelin baksın ki?işte bu yüzden diyorum allahım ne veriyorsan hayırlısını ver evladın da gelinin de herşeyin hayırlısını ver
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir.
Çocukları kv’nize dönüşümlü bakabilirler.Selam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Bekar kaynım 30 yaşında, ben bakmam demiş.
Görümceler çalışıyoruz diye bakamayız demişler.
Büyük kayın mırın kırın etmiş.
Eşimin işyerinden izin alması imkansız çünkü çalışan sayısı yetersiz.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
Görümceyi ben arasam olur mu?
Tabi ki de görümceyi aramayin.Bi zahmet gel de sen bak ya da karisma der.7 evlat ve bi annenin bu durumu beni de cok üzdü.Evet gunumuzde herkes cok yogun,herkes calisiyor madem öyle o zaman bir bakıci tutup maasini esit odeyeceksiniz.Kv nizi sevmeseniz de empati kurun .Kadincagiz ameliyatini ötelerse durumu daha kötü olabilir.Iyice yataga baglabilir Allah korusun.O yuzden erken müdahale her daim iyidir .Selam hanımlar;
Kv de dizlerinden ameliyat olacakmış. Ama 7 evladı var. Kim bakacak diye tartışma çıktı kardeşler arasında.
Kv zaten üç evladıyla aynı mahallede oturuyor ama hepsi eşim izin alsın diye bekliyor. Ama biz başka şehirdeyiz.
Şartları zorlayıp 2-3 gün izin alsa da yetmez çünkü dizlerinden ameliyat olacağı için uzun bir bakım süreci olacak.
Büyük görümcem tekstilde, kocası ve oğlu çalışıyor. Yani o işten çıkıp annesine bakabilir. Eşime ara söyle diyorum, söylemiyor. Kv -ki hiç sevmem kendisini, görüşmeyiz- bu yüzden ameliyatı ertelemek zorunda, bilinmeyen zamana.
para toplayıp bakıcı tutun, herkes haklı kendince...baım yapılcak diye işten çıkması saçma, herkesin ona göre borcu harcı vardır...ayrıca akıl vermek sana düşmez gibi geldi bana...kardeşler kendi aralrında çözer..Selam hanımlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?