KV moduna mı giriyorum

Yanliş anlaşilmişim ,taniştirilmadik diye triplere girmiyorum sadece bizi kiz ailesini ağirladiklari gibi hiç davet etmediklerinden bahsediyorum .
Kiz ailesiyle hem yemek davetleri hemde tatil var .
Kız şimdiden sizle samimi olmak istememiştir, kendi ailesi ile de oğlunuzun isteği ve rızası doğrultusunda ailesiyle tanıştırmış ve samimiyet kurmuştur, genelde kızlar erkek arkadaşı ile yüzük takmadan görüşmek istemiyor haklı olarak ...

Yerim Noel bayramlarını.. Ailelerin tanışmasını o kadar da önemsediklerini düşünmüyorum.

Onlar bizim gibi bakmıyorlar ilişkilere..

Burda konu sahibi artık oğluyla vakit geçirmek istiyor. Eminim kız ve ailesi oglanla her vakitlerini birlikte geçiriyorlardır.

Ama erkek, ailesiyle vakit geçirmeyi teklif bile edemez.

Oğullarında da hata var kendi ailesi ile de vakit geçirseydi konu sahibi o geceyi önemsemezdi..

Kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamak, gerçekten çok ayıp etmiş, belli ki kayınvalide sana bilenmiş baya , bu konudaki gelin sana benziyor , kayınvalide de konuyu açan

Senin kaynana gerçekten numunelik ha hakkını vermek lazım.

ya çıkın bu kafadan. kız zaten adamin anasiyla danasiyla cok muhatap olmak isteseydi nikah kiyar evlenirdi. bunu yapmamis. ortada yüzük yok, erkek tarafından teklif yok. tamam okey. ama neden bu halde erkegin ailesi icin ekstra düşünsün fedakarlik yapsin kj?
hic mantikli degil. siz gelincilik oynamak istemissiniz ama o gelininiz degil, oglunuzun sevgilisi. istese evinize bile gelmez çünkü sadece sevgili. kaynanalik yapmak istiyorsaniz oglunuzu sıkıştırın evlilik teklif etsin. kiz da kabul ederse tamam - ailesini asgari duzeyde saymak zorunda. ama su an sadece sevgililer. kizin umru bile degilsiniz, boşuna kuruntu yapmayın.
ayrica teklif etmissiniz aileler tanissin diye, nazikce gecistirmis. tekrar tekrar sormanin ne alemi var? alt tarafi sevgililikte ailelerin tanismasina ne gerek var? yasadiginiz ulkenin kültürünü bilmiyor degilim, benim sevgilim de orali buraya göç etti. Gayet tanidigim yillarca ayni evde yasayan ciftler var. oyle iki aile tanissin bilmemne moduna girmiyor kimse coluk cocuk bile yapsalar.
siz istiyorsunuz ki almanyada gavur gibi özgür yasayalim ama türk gibi gelenegimizi, örfümüzü adetimjzi de bilelim. ama bu mümkün degil. madem örf adet peşindesiniz oglunuzun iki yıldır nikahsız kadinla ayni yatakta isi ne? madem örfü adeti sallamislar size de normal gelmis bugünkü "beni de saysinlar" telaşıniz ne?
asimile olmussunuz ama tam da olamamissiniz. kalmissiniz ortada

Kıza daha önce bi kaç kez teklif etmiş ama bu durumu istemediği net bi durum yani. Oğlu kendisiyle vakit geçirmek istemiyorsa anne oğul ilişkilerini sorgulamalı. Her durumda hemen kıza suç atılıyor nedense.
Konu sahibi noel de çağırmış istememişler. Kv triplerine girene kadar oğluyla bağ kurmayı denesin. Nedense sevgili eş olunca akıllara geliyor oğlunun ilgilenmediği

haklisiniz uzucu bir durum. ozellikle kiz kizin ailesi ve oglunuz beraber vakit gecirecekse. ama bu kizin sucu degil oglunuzun sucu bence. genelde kaynanalar kiz yuzunden oglum gelmiyor diyor ama oglunuzun dusunmesi gerekiyor. bence onunla konusun

Senin kaynana gerçekten numunelik ha hakkını vermek lazım.

Ben konu sahibine benzettim bak bu yemek yapmama tepkisi ayni tepki. benim kv normalde misafire acayip sofra kurar ama bana uyuzluk olsun diye kajvaltiya gelin diyip bos eve cagirmisti bir kac defa.

Ama gelecekten bildiryorum şikayet etmek, yemek yapmamak gibi seyler hic biseyi istedigi şekle getirmeyecek oğlunu daha fazla uzaklaştiracak.

Kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamak, gerçekten çok ayıp etmiş, belli ki kayınvalide sana bilenmiş baya , bu konudaki gelin sana benziyor , kayınvalide de konuyu açan

Evet bana gicikligindan yoksa kimseye oyle bir sey yapmaz ama mutfaga her seferinde eşim girip tek basina kahvalti hazirlayinca oyle yapmayi birakti

Aynen birlikte yaşamalarına saygı duyacak kadar medeni iş kv olmaya gelince hemen Türk adetleri

Ben de senin gibi düşünüyorum.
Ama kv oğluyla bir durumu paylaştı diye bir daha asla görüşmem diyen, torununu göstermek istemeyen kişilerle dolu KK. Şaka gibi.

Bir oğlum var ve empati yaparak yorum yapaxağım. Ne olursa olsun oğlumun sevgiliykw sevgilisinin ailesiyle tanışmaya talep etmezdim yarın bir gün ne olacağı belli değil ortada resmi bir şeyler yokken saçma geliyor bana açıkça. Ama diğer konularda size hak veriyorum kızın sürekli kendini ailesiyle bir arada etkinlik yapması tatile gitmesi sizi dışlaması. Ben de olsam ben de bozulurdum ama bunu konuşacağınız kişi oğluşunuz. Bir de galiba sizi de çağırmıyorlarmış birebir olarak buna ben acayip bozulurdum. Ben iki taraf arasında da adaletli olmayı esas alıyorum. Eğer arka planda farklı bir durum Olmadıysa yaptıkları gerçekten çok ayıp ama kız yabancı olduğu için onların kültüründe normal mi onu bilemiyorum. Açıkçası burada tek konuşacağınız kişi oğlunuz onu da tek çağırıp konuşun. Bu arada oğlunuzla tek vakit geçiriyor musunuz yoksa size geldiği her zaman kız arkadaşınla mı geliyor

Evet çok saçma ya kurbanıda polonyalı kayın ailesiyle kessin damat öyleyse
Oğlu gidiyorsa konu sahibi istemiyorsa oğlu ile konuşacak. Ama kızın ailesine kurulmuş. Kurbanda siz oglunuzun sevgilisinin ailesine gider misiniz mesela . Onlarda Noel akşamı çok önemli. Evlerini süslüyorlar genç yaşlı tüm aile toplanıyor vs . Saçma yani noelde gelmelerini beklemek.

Oğlum neden benimle vakit geçirmiyor derdine düşmek yerine kaynanacılık oynamak saçma geliyor banada. Kız sadece sevgiliyken neden kayın aile işe uğraşsın plan yapsın

Evet bana gicikligindan yoksa kimseye oyle bir sey yapmaz ama mutfaga her seferinde eşim girip tek basina kahvalti hazirlayinca oyle yapmayi birakti
Allahtan dik durmuşsun, cici gelinliğe bürünüp kahvaltı hazırlama olayına girmemişsin, akıllı kadınsın vesselam , oğlu kahvaltı hazırlayınca zoruna gitmiş zaar..

Bu kafasan çıkmazsanız size torun bile sevdirmezler. Ne demek adaletli olun bilmem ne valla herkes istediği ile istediği kadar görüşür. Evlat mosınoz siz de size adil davransonlar diğer aile ile. Bu triplerle kaçarlar sizden bakış acınızı değiştirin

Yanliş anlaşilmişim ,taniştirilmadik diye triplere girmiyorum sadece bizi kiz ailesini ağirladiklari gibi hiç davet etmediklerinden bahsediyorum .
Kiz ailesiyle hem yemek davetleri hemde tatil var .
E siz de kızı tatile davet edin. Kızın ailesini neden davet ediyorsunuz aile ne alaka. Kaldıki kız istemezse yine gelmez. Oğlunuzu da bu şekilde darlıyor olabilir misiniz diğer aile daha rahat diye oraya gitmeyi seviyor olabilir. Çocuklarımız bizim malımız eşyamız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…