KV moduna mı giriyorum

Ek olarak şu var çocuklar büyümüş. Yani gelin kaynana derdine düşmek yerine hazır çocuk büyüdü biraz kendimize vakit ayıralım mı deseniz. Gezin tozun. Ben de lamanyadayım birçok spor faliyeti var katılın sosyalleşin. Bahçe vs varsa uğrasın. Yani gelin ağırlama hevesi çok ilginç

Allahtan dik durmuşsun, cici gelinliğe bürünüp kahvaltı hazırlama olayına girmemişsin, akıllı kadınsın vesselam , oğlu kahvaltı hazırlayınca zoruna gitmiş zaar..

Ben bir sey yapmadim aslinda. Yani ayni şeyi benim annem yapsa ben de mahcup olur eşime kendim kahvalti hazirlamak isterdim insan aç aç yol geliyor sabah acligi da ayri kotu

Oğlunun takıldığı kızı niye bukadar ciddiye aldın 25 yaşında genç takılsın dursun eve alma daha ? Sende musait olma senin oğlanın düşünceleri değişebilir bi erkeğin karakteri olgunlaşması 35 yaş ve üstü kadar sürebiliyor şuan gözleri toz pembe neden hemen ciddi ilişkiye yönlendiriyosunuz ki birbirlerini tanımak istiyolardır belki evlilik düşünmüyolar veya kızın ailesi sıcak bakmıyordur yani bunlar olabilecek şeyler

Teşekür ederim beni anladiğiniz için .

Neden sizce bağ oluşmadi ,yeterlice sevdiğimizi gösteremedik mi acaba .
Elbette hayatimizda çok zorluklarimiz oldu .
Topu eşime sadece atmak istemiyorum ama baba rolu erkek ćocuklarinda çok önemli

Evlat evlat olacak öncelikle..

Ailesine değer verse inanın herkes verecek.

Erkek çocuklar çok farklı, ne kadar emek verseniz de, zaman geçirseniz, anı biriktirseniz de yaşananları çabuk unutuyorlar..

Benim 1 numarayı zamanında resmen ağzımda taşıdım. Tayin zamanı Şehir şehir, köy köy gezdiğimde bir an olsun yanımdan ayırmadım. Çevremde herkes, kayınvalidem, annem çocuğu onlara bırakmamı öyle gitmemi istiyorlardı. Asla kabul etmedim. Sağlam temeller için bile değil evladım olduğu için yaptım her şeyi.

O zamanlar 3 - 6 yaş aralığındaydı. Geçenlerde soruyorum oğluş köye gittik, şunu yaptık ,gezerdik vs . Hepsini unutmuş, gülüyor.

Yani demem o ki aile ile yaşadıklarını çabuk unutuyorlar.
Biz kızlar öyle değiliz. Biz, dediğiniz gibi ailelerimiz, hata bile yapsa sır kocaların ailesini ekarte etmek için türlü filimlerle kendi ailelerimizi üstün tutuyoruz ve kocalar bununla mücadele edemiyor. Etmesi için çok seytan olması lazım:)

Ayrıca kim bilir konu sahibinin ne çok anısı var oğluyla ama zamani gelince bunları yaşamış

Evin işini gelin yapar kafasına girmiş demek ki. Ama ne kadar ayıp etmiş ya. İnsan utanır o davranışa. İnsanlar benim dediğim ve düşündüğüm olacak diye ne kadar absürtleşiyor.

Ben de senin gibi düşünüyorum.
Ama kv oğluyla bir durumu paylaştı diye bir daha asla görüşmem diyen, torununu göstermek istemeyen kişilerle dolu KK. Şaka gibi.
Anne-evlat ilişkisi ile karı-koca(Sevgili) ilişkisi ayrı şeyler. Genelde "Erkek dengeyi kuracak" diyoruz ama, kadınlar da bu ilişkilerdeki dengeyi gözden kaçırmamalı, anlamalı. Mesela eşimin anne-oğul ilişkisinin başladığı noktada ben bir adım geride durmayı bilmeliyim (Annesi oğluyla dertleşebilmeli, sitemini edebilmeli, ilişkilerine gardiyan değilim); aynı şekilde kv kişisi de karı-koca ilişkisinin başladığı noktada geri durmayı bilmeli. Böyle olursa tadından yenmiyor.

Çocuklu olanlarda ise ektiklerini biçecekleri bir gelecek şekilleniyor, farkında değiller. Bugün en basit şeyde torun görmeyi kvye yasaklayan gelinler bilsinler ki çocuk bu dinamiği, olması gereken, normal olarak bilecek ve yarın öbür gün benzerlerini, kendi annelerine yaşatacak-yaşatılmasına izin verecek.

İki tarafa da esit davranilmali esit zaman ayirilmali tabiki bence haklisiniz bu konuda. Ama su da bi gercekki yabi en azindan bizde boyle genelleme yapmiyim.. ben de esimin ailesinden cok kendi ailemle vakit geciriyorum. Yani adam kadina duskunse, kadin ne istiosa oyle oluo genelde. Ben olsam oglumla da konusmam acikcasi cunku soyledikten sonra yapilanin bir anlami yok.. trip atsaniz yine siz suclu cikarsiniz. Ben olsam oluruna birakirdim heralde. Ayy benim de oglum var daha cok kucuk anasinifina gidiyor henuz ama ilerde basima geliceklerden cok korkuyorum

Çanim korkamayin ,korktuğumuz başimiza geliyor

Burda çoğu kişi yazmiş : niye oğlunun sevgilisiyle vakit gecirmek istiyorsun ,niye onlari ağirlamak istiyorsun.
Şimdi almanyada yaşiyoruz ve oğlum önce sevgilisi olduğunu bile söylemedi .
Rahat edemeyiz istemeyiz diye düşünmüş.
Ve almanlarda gayet normal sevgililer aileleriyle
Vakit gecirirler .
Yani davet ve geziler yapilir .
Biz buna uymazsak asil ters cevirmiş oluruz ,onu istememiş oluruz .
Gerçekçi olmak gerekirse iki güne bir uğrarlar
Kizda gelir hep

Almanyada iki gunde bi sevgilisinin annesine mi gidiyomuş herkes "gercekci olursak"

Iki günde bir nasil geliniyor ya iki gunde bir her iki aileye de gitmeye kalksalar bu insanlar evde ne zaman duracaklar kendi evilerini kapatip direkt iki aileyi de alip buyuk bir eve yerleşseler daha zahmetsiz olur.
Kendi cocugu geliyor deseniz hadi neyse...

Evleri iki cadde arkada "iki günde" deyim olarak görün .
Öyle saatlerce kalmiyorlar ,anca bir saat kahve tamam.

Baskalarindan mi bahsediyorsunuz kendi oglunuzdan mi? Bu kadar sık evinize geliyorlarsa ve hala kizin 1 saat uzakliktaki ailesiyle planlari tatili sizi rahatsiz ediyorsa bayaaa bayaaa kaynana durumundasiniz. O kadar zirt pirt size geliyorlarsa o kizi öpün basiniza koyun ben evliyken dahi bu kadar kaynana görmeye gitmedim gitmem 1 saat dahi olsa.
Boşuna ortalik karistirmayin. Herkeste 2 gunde bir gelmez Almanyada da.

Belki biraz kıskandım kiz ailesiyle yemek daveti tatil var diye .
Bende ağırlanmak istiyorum

Yani 2 günde bi şöyle kapıdan bile uğrasalar bence gayet de sık görüşüyor oluyorsunuz. Kızın ailesi uzaktaymis, müsaade etseniz de arada bir de onlarla tatile çıksınlar yani çok mu gerçekten? Size de uzak olup birkaç ayda bir görürseniz sizinle de farklı bir planlama yaparlardı demek ki. Konuya başlama şekliniz ve ilerlediği şekle bakarak evet gerçekten kaynanalik ediyorsunuz diye düşünüyorum şu an.

Çoktan girmişsin

Yorumları okumadım . İlk yorumunuza göre; inancınıza bağlı olarak değişir. Hristiyansanız birlikte kutlamak istemeniz mantıklı. Konuşabilirsiniz. Ama Müslümansanız sizinle kutlamak istememeleri konusunda haklılar. Dininiz değil sonuçta. Ramazanda kurbanda birlikte vakit geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…