KV moduna mı giriyorum

Yanlış anlamayın ama açlarmı diye sorup sormamanızı çok umursayacaklarını sanmam.
anladiğim kadariyla kendi ayakları uzerinde durabilen insanlar bir lokantaya gidip karınlarını gayet doyurabilirler yada evlerinde yemeklerini yiyebilirler.Çocuklariniz sizin evinize sizi lokanta olarak gördükleri için gelmiyorlar ki.
İlgilenmem demek istediyseniz,yerinizde olsam benimde vaktim olmazdı görüşmeye.
Aklıma bir şey daha geldi bakış açınız nasil bilmiyorum ama alkol vs kullaniyorlar siz kullanmiyor ve buna karşı iseniz yaninizda kutlamalarını vs rahat yapamiyor olabilirler bu yüzden.

hristiyanlikla yeni yıl kutlamayı nasıl bagdastirdiniz?
Yeni yıla sadece hristiyanlar girecek biz 2024 yılındamı kalacagiz?
Noeli zaten kutluyorlarmış ( Muslumanlarsa noelde yanlarinda olmanin bir anlami yok ) yılbaşında da hep birlikte olacaklarmış.

bence öyle şeyler yapmayın ne kadar kırılsanızda oğlunuz o sizin cahillik etmiş olabilir. Konuşursunuz aranızda halletmeye çalışın. Böyle yaparak kendinizi daha çok üzersiniz

Ha işte dediğimi noeli biz kutlamiyoruz yılbaşında da beraber olalim dedim
Yorumlari okuduktan sonra onda da vazgeçtim
Aman eşimle çay içeriz ayaklarımı uzatir tv bakariz

Yorumları okumadımı belirttim. Yıl başını siz kutlayabilirsiniz, ben şahsen kutlamıyorum. İnancınıza göre değişir diye de belirttim. Amacınız farklıdır, sizin bilirsiniz. Yargılamam… kimsenin kimseyi yargılamak da haddi değil.

Bu yıl başı meselesi hristiyanlara özgü, gelin de hristiyan sanırım. O tarafta kutlamak istemesi gayet doğal geldi bana. Ağaç süslerler, hindi yerler. Zaten gelin de oğluda 2 günde bir kvalide adayına uğruyorlarmış.

Problem kızın ailesi değil. Oğlun...Kızın ailesi sizin davetinize rağmen bir türlü müsait olamıyorsa oğlunuza soracaksınız? Oğlum davete neden icabet edilmiyor? Görüyorum ki senin de bu konu pek umrunda değil. Bu şekilde aile bağı kurulamaz. Kafandaki düşünce ne?
Yani şimdiden böyle ise evlenince oğlunuzu unutun derim.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Hayırlı evlatlar versin.

Noel şeklinde kutlamak istedigi dönemi ailesiyle geçirmek istemisi doğal zaten. Çunku onlar 25 aralık noel gününde İsa nın doğumunu kutlarlar bizim gelenek olarakda o bayramda ne yaptıkları hakkinda bir bilgimiz yok sonuçta ama madem bir şeyleri kutluyorlar yeni yılın gelişinide konu sahibesiyle kutlayabilirlerdi.
Biz böyle diyoruz da belkide o kız içinde bizim yeni yıl kutlamamızın bir anlamı olmuyor onun icin gelme geregi duymuyordur.

Hristiyanlarin eleştirdiği özellikle türkiyede yilbaşini ayni onlarin noelli kutlanmasi .
Biz,çok gurbetci ,ağaç süslemeyiz extra hediyeler almak
Oysaki türkiyeyi görüyorum ,tv, her yer ayni noel gibi süslenmiş işiklandirilmiş ağaç dikilmiş, insanlar gec kalmiş noelle yetişe bilmek gibi hediye koşturmasinda .

Belki bizimki monoton olabilir, ama amaç güzel vakit geçirmek ,yemek ,sohbet ve belki bir oyun eğlence .

Zaten 2 günde 1 uğruyolarmış tatilede gitmeyiverin. Böyle kıskanç davranırsanız oğlunuzu kaybedersiniz. Ayrıca bir şey yapmıyormuşsunuz işte sıkıcı sıkıcı sizle tv mi izleyecekler, belki sohbetizde sarmıyo saygıdan uğrayıp gönlünü ediyorlar.

Hmm ...olabilir yani .
Sizler napiyorsunuz yilbaşi ?
Sikıci olmak istemem burdanbgenclerden fikir alayim

Hmm ...olabilir yani .
Sizler napiyorsunuz yilbaşi ?
Sikıci olmak istemem burdanbgenclerden fikir alayim
Biz normalde dışarıda eğlence mekanına gideriz ama bu sene evde olacağız eşim nöbetçi o gün, sonrasına kısa bi tatil ayarladım. Biz noel yada yılbaşı diye değil tamamen resmi tatilleri değerlendirmek için kutlarız. Kafa dağıtmaya değişikliğe bahane oluyor yani kısaca. Ayrıca mesela benim kvler de kutlamaz evde tv çay geçirir, üstlerde yazmıştım bende sevgilimle 1 sene aynı evde yaşadım kendi kuzenlerimle görüştük tatiller yaptık ama eşimin tarafıyla yapmadık çünkü aile binasında kuzenler falan komple yüz göz olmak istemedim.
Kayınvalidem anadolu kadınıdır, eğlence dejenere şeyleri hiç bilmez sıfır diyebilirim aynı zamanda tertemiz kalplidir bir kez kıskandığını yada gönül koyduğunu bilmem. Onun bu yumuşak tavrı gençsiniz kafanız kimle uyarsa gezin tozun yuvanızda mutlu olundur. Onlar başka şehirde benim aileme yakınız ama sevgiliyken olan mesafe şuan bi soğukluğa sebep olmadı. Onu hayatında ilk kez sinemaya ben götürdüm, boğazda bir kahve bile içmemiş alasına götürdüm bir çok yapmadığı şeyi yaptı, yürüyemiyorum dedi zorla ameliyattan ettirdim kafasına girdim(korkuyordu).
Bize her zaman derki en azından sizinkilere yakınsınız aklım kalmıyor bi alo deseniz nasıl gelecez. Bu o kadar annevari bi endişe ki.
Yani aranıza kalbinize kıskançlık tohumu sokmayın. İnsan sevildiğini hissettiği gibi diğer duygularıda hissediyor.

Benim de bir oğlum var, henüz küçük. 9 yıllık da evliyim. Eşim bir süre yurtdisinda kaldı ve kayinvalidem oğlumla bana destek olmak için yanımıza geldi. Bir süre beraber kaldık vs. Aramız genel olarak oldukça iyidir, severim, sayarım.

Dün akşam kendi ailemi aradım, halini hatırını sordum. Sonra da eşime hatırlattım, sen de anneni ara istersen diye. Bana sen ara benim annemi de diyor. Aramadım tabi ki. Zaten ben o yokken kendi iletişimimi sağlıyorum gayet de.
Neyse aradı annesini, hazır ben Türkiyeye gelmişken sen de bize gel istersen görüşmüş oluruz demedi bu sefer de
Onu da benim hatırlatmam gerekiyor.
Annesini sever sayar ama düşünemiyor mu böyle şeyleri, önemsemiyor mu, üşeniyor mu anlamıyorum.
Yani belki sorsanız kayinvalideye gelin, kayinvalideye işi düşünce çağırıyor ama ogluni görmek için çağırmıyor denebilir ama alakası yok. Kendi çocuğunun düşüncesizliği tamamen.
Yani demek istediğim şey erkeklerimiz ilişki yönetmeyi bilmiyor. Evlendiklerinde evlatlık görevlerini eşlere devretmeye, kayinvalideler de oğullarının yapması gerekeni gelinden beklemeye çok meyilliler. Ama kimse kimsenin ailesine evlatlık yapmakla yükümlü değil.
Evlatlarımızı ilişki yönetebilecek şekilde yetiştirmeye çalışmak, örnek olmaya çalışmak durumundayız.
Kızın ailesi ile tanışmak için asla ısrar etmeyin. Oğlunuzu özlüyorsanız daha çok vakit geçirmek istediğinizi oğlunuza güzel bir dille söyleyin. Sizin evinizde veya onların evinde olması da çok önemli değil bence.

eşimle öğrencilik yıllarımızda aynı evde yaşadık annesiyle evlilik teklifi aldıktan sonra dışarıda kahvaltıya gittik öyle tanıştım. Sonra da aile tanışmasında aynı evde olduk. öncesinde bir iki yokladı beni sevgilim ama istemedim. Keşke onu tanımadığım güzel günlere dönsem ama eşimin anne babası ayrıydı ve eşim babasıyla büyümüştü. Babasıyla tanıştım. eşim benim ailemle daha yakındı sevgiliyken. Şimdi de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…