- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
O ne demek eve çağırır lafa tutar. Aklı yok mu nişanlının, anne eve gitmem gerek eşim bekliyor ya da işim var daha sonra uğrarım diyemeyecek mi? Annesi ne zaman çağırsa koşa koşa oraya mı gidecek? Hiç uğraşılmaz, iyi düşün bence..
Annesi ne yaparsa yapsın oraya çekilecekse evlenme. Hep savunduğum şey sırf anne veya babası diye kişi konuşamıyorsa, cevap veremiyor hakkını ya da değer verdiğinin hakkını savunamıyorsa o insan uzak durmak gerekli.
Canim benin senin sorunun k.v k.p degil onlar tipk normal senin sorunun mustakbel es adayin. Ne demek annem beni cagirir lafa tutar. Bu adam bundan korkuyorsa bil ki bu basina gelecek ve ben sana demistim bunun boyle olacagini diyede bir cevaap alacaksin. Adm resmen yer yapiyor. Ya arkadas ben evleniyorum. Bi rahat birakin ev koy kuracam diye ugrasiyorun destek olmuyorsunuz bari kostek olmayin moduna gecmedikten sonra ki boyle bi modu varsa gecer ancak sen sorunlar yasayacaksin. Isyeri aileye yakin haliyr sizin eb de isyerine yakin olacak ve kv kp le yakin olmus olacaksin. Vs vs ne derse desiiinnn is nisanlinda bitiyor
Herşey nişanlına bağlı canım.. Yüz vermese yapamazlar hiç bişi.. Siz dışardayken, geyik muhabbeti için aradığında Nişanlın eve gelince konuşuruz diyip kapatsa eve gidincede uyarsa, bir daha yapamaZ. En büyük sorun nişanlında....
nişanlınız başka birinin buyruğu altına girmeye müsait görünüyor...
eeeee ne yapcaz?
bundan sonra annesinin buyruğundan alıp eş buyruğu altına girecek.
bu konuda hafiften çalışmaya başlayın, eskiden anasının sözünden çıkmazdı şimdi karısının desinler :)
Arayıp lafa mı tutuyo ya açmıycak ya teli kapatacak
Is çıkışı yok öyle anasına gitmek sen cilveli güleryüzlü olursan koşa koşa eve gelmek ister
zaten asla rest çekme, senin sert bir davranışın onu annesine daha yakın davranmasına neden olacaktır.Nişanlım sakin biridir ona da direk rest çekemiyorum ki kötü düşünmesin hakkımda annesiyle ilgili. İstediğim ona bu durumların yanlış olduğunu göstermek arada görüyor ama gösterene kadar anam ağlıyor((
İstediğimde o zaten yaa sanki biz mutlu olunca bizi kıskanıyor kv. gerçekten öyle düşünmeye başladım kötü düşünmek istemiyorum ama durum bu!
zaten asla rest çekme, senin sert bir davranışın onu annesine daha yakın davranmasına neden olacaktır.
asla annesini kötüleyecek bir şeyler de söyleme, bu durumda savunma içgüdüsünü uyandırırsın.
anası onu çok merak ettiği için mi arıyor, sen de et, sende ara, ama nişanlının egosunu okşayacak onu mutlu edecek onu çok düşündüğünü ve önemsediğini gösterecek davranışlarda bulun, yavaş yavaş anadan kopup sana bağlanacaktır :)
Hayir sakin kendini kandirma yeni diye degil. Aslinda yeni diye evet ama tam tersi. Yeni diye sesini cikarmiyor. Alisinca cikarmadigi sesi malesef oyle bir cikarir ki ama ailesine degil size. Umarim oyle olmaz ama gorunen koy de klavuz istemez.Evet durumdan şikayetçi ailem böyle yapıyor destek olmuyor diyor ama onları da uyarmıyor. Söylüyorum napıyım ne diyim diyor ya daha yeni diye mi öyle yapıyor bilmiyorum birden sertte çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?