• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv-kp yüzünden kavgalar

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Çocukluk aşkım beraber büyüdüğümüz adamla nişanlandık. 2.5 ay oldu hatta. Ama nişandan sonra onun ailesi yüzünden çok kavga ettik. Öncesinde ailesini tanıyordum ama nişanlanınca aslında hiç tanımadığımı fark ettim. Hata yapmak istemiyorum hep dikkatli ve akıllınca davranmaya çalışıyorum ama kayınvalidem ve kayınpederim beni çıldırtıyor.

Nişanlıma kesinlikle maddi olarak destek vermiyorlar. Ben onlardan bana ev araba almalarını beklemiyorum ama bana şuana kadar bir 5 lira para harcamadılar. Ne nişan alışverişinde ne de yaklaşan düğünümüze bir katkıları oldu. Benim ailem her şeye yetişmeye çalışıyor ki sadece babam çalışıyor ama hem kayınpederim hem kayınvalidem emekli ayrıca kayınpederim çalışıyor da. Destek vermedikleri gibi nişanlımdan destek bekliyorlar. Nişanlım çok daralıyor bunalıyor ve bizim aramız açılıyor. Kayınpederim sürekli başka insanları eleştiriyor kendi yaptıklarını hiç görmüyor.

Kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden. Biz ne zaman buluşsak annesi arıyor bir şeyler anlatıyor konuşuyor. Sinirleniyorum eve gidiceksin evde konuşun neden benleyken arıyor annen diyorum, nişanlım da kapatmaya çalıştıkça bana bir şeyler anlatıyor hep mi böyle olucak bilmiyorum diyor. O da bu durumdan şikayetçi.

Düğün tarihimiz belli. İşte benim en büyük korkum da nişanlım evlerine çok yakın yerde çalışıyor. İş çıkışı annem beni çağırır evde lafa tutar diyor ben biliyorum bu sefer yine tartışıcaz bu yüzden. Isınamıyorum kendimi geri çekiyorum annesinden ve babasından. Hata mı yapıyorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Tek istediğim nişanlımla aramızın bu yüzden açılmaması. Biz herşeyi hallaedebiliriz kendi meselemizi çözeriz ama onun ailesi yüzünden tartışmak istemiyorum. Nişanlımı bunaltmak kendimi germek istemiyorum.

Kayınvalidem kıskanıyor sanırım bizi. Mesela arabayla bi yere giderken nişanlımın benim yanımda oturmasını istemiyor. Arkada sıkışırmış! Koskocaman araba nişanlımda dev değil. O da annesine bir şey diyemiyor öylece kalakalıyorum. Dışarıda buluşunca arıyor nerdesiniz naptınız napıcaksınız benim annem aramıyor o arıyor. Oğlun nişandan sonra mı değerlendi anlamıyorum. Basit şeyler olabilir ama ben takılıyorum işte. Lütfen yardım edin hata yapmak istemiyorum

O ne demek eve çağırır lafa tutar. Aklı yok mu nişanlının, anne eve gitmem gerek eşim bekliyor ya da işim var daha sonra uğrarım diyemeyecek mi? Annesi ne zaman çağırsa koşa koşa oraya mı gidecek? Hiç uğraşılmaz, iyi düşün bence..
Annesi ne yaparsa yapsın oraya çekilecekse evlenme. Hep savunduğum şey sırf anne veya babası diye kişi konuşamıyorsa, cevap veremiyor hakkını ya da değer verdiğinin hakkını savunamıyorsa o insan uzak durmak gerekli.

O ne demek eve çağırır lafa tutar. Aklı yok mu nişanlının, anne eve gitmem gerek eşim bekliyor ya da işim var daha sonra uğrarım diyemeyecek mi? Annesi ne zaman çağırsa koşa koşa oraya mı gidecek? Hiç uğraşılmaz, iyi düşün bence..
Annesi ne yaparsa yapsın oraya çekilecekse evlenme. Hep savunduğum şey sırf anne veya babası diye kişi konuşamıyorsa, cevap veremiyor hakkını ya da değer verdiğinin hakkını savunamıyorsa o insan uzak durmak gerekli.

Bende sinirleniyorum durumdan şikayetçiysen söyle söylüyorum anlamıyorlar diyor nişanlım. Mesela telefon açıyor biz dışardayız saçmasapan şeyler anlatıyor güne gittik kek yaptık gibi... Yanında sinirleniyorum o da öyle kapatıyor yoksa tamam anne evet anne dinliyor!!!

Cici kiz rolune girme yeter , simdiden mesafeni koy ..
Umarim nisanlindan lafini annesine babasina geciriyor yoksa gercekten isin cok zor bu kadinla!

Ilerdede annesi daha cok degerli olucak , her cagirdiginda annesine kosarsa ondan koca olmaz ..
Ki sen suan nisanlini daha iyi taniyosun , bunu az cok bilmen lazim ..

Canim benin senin sorunun k.v k.p degil onlar tipk normal senin sorunun mustakbel es adayin. Ne demek annem beni cagirir lafa tutar. Bu adam bundan korkuyorsa bil ki bu basina gelecek ve ben sana demistim bunun boyle olacagini diyede bir cevaap alacaksin. Adm resmen yer yapiyor. Ya arkadas ben evleniyorum. Bi rahat birakin ev koy kuracam diye ugrasiyorun destek olmuyorsunuz bari kostek olmayin moduna gecmedikten sonra ki boyle bi modu varsa gecer ancak sen sorunlar yasayacaksin. Isyeri aileye yakin haliyr sizin eb de isyerine yakin olacak ve kv kp le yakin olmus olacaksin. Vs vs ne derse desiiinnn is nisanlinda bitiyor

Herşey nişanlına bağlı canım.. Yüz vermese yapamazlar hiç bişi.. Siz dışardayken, geyik muhabbeti için aradığında Nişanlın eve gelince konuşuruz diyip kapatsa eve gidincede uyarsa, bir daha yapamaZ. En büyük sorun nişanlında....

Canim benin senin sorunun k.v k.p degil onlar tipk normal senin sorunun mustakbel es adayin. Ne demek annem beni cagirir lafa tutar. Bu adam bundan korkuyorsa bil ki bu basina gelecek ve ben sana demistim bunun boyle olacagini diyede bir cevaap alacaksin. Adm resmen yer yapiyor. Ya arkadas ben evleniyorum. Bi rahat birakin ev koy kuracam diye ugrasiyorun destek olmuyorsunuz bari kostek olmayin moduna gecmedikten sonra ki boyle bi modu varsa gecer ancak sen sorunlar yasayacaksin. Isyeri aileye yakin haliyr sizin eb de isyerine yakin olacak ve kv kp le yakin olmus olacaksin. Vs vs ne derse desiiinnn is nisanlinda bitiyor

Evet durumdan şikayetçi ailem böyle yapıyor destek olmuyor diyor ama onları da uyarmıyor. Söylüyorum napıyım ne diyim diyor ya daha yeni diye mi öyle yapıyor bilmiyorum birden sertte çıkamıyorum

Herşey nişanlına bağlı canım.. Yüz vermese yapamazlar hiç bişi.. Siz dışardayken, geyik muhabbeti için aradığında Nişanlın eve gelince konuşuruz diyip kapatsa eve gidincede uyarsa, bir daha yapamaZ. En büyük sorun nişanlında....

Aynen uyar dedim bende yaa kapatıyorum anlamıyor diyo off bilmiyorummm

Klasik kaynana yani farklı bi durum yok..
Benimki de nişanlıyken her buluşmamızda 5 defa arardı :) haliyle sinir olurdum.
Karamsar olmak istemem ama evlenince de böyle devam edecek kaynanan..
Sen sen ol mesafeni koru, eşinle asla bu yüzden kavga etme..
Aşkını sevgini eşine göster..
Maddi konuları da boşver.. bi şey yapmamaları daha iyi yoksa sonra yüzünüze vururlar..

nişanlınız başka birinin buyruğu altına girmeye müsait görünüyor...
eeeee ne yapcaz?
bundan sonra annesinin buyruğundan alıp eş buyruğu altına girecek.
bu konuda hafiften çalışmaya başlayın, eskiden anasının sözünden çıkmazdı şimdi karısının desinler :)

nişanlınız başka birinin buyruğu altına girmeye müsait görünüyor...
eeeee ne yapcaz?
bundan sonra annesinin buyruğundan alıp eş buyruğu altına girecek.
bu konuda hafiften çalışmaya başlayın, eskiden anasının sözünden çıkmazdı şimdi karısının desinler :)

Nişanlım sakin biridir ona da direk rest çekemiyorum ki kötü düşünmesin hakkımda annesiyle ilgili. İstediğim ona bu durumların yanlış olduğunu göstermek arada görüyor ama gösterene kadar anam ağlıyor :(((

Arayıp lafa mı tutuyo ya açmıycak ya teli kapatacak
Is çıkışı yok öyle anasına gitmek sen cilveli güleryüzlü olursan koşa koşa eve gelmek ister

İstediğimde o zaten yaa sanki biz mutlu olunca bizi kıskanıyor kv. gerçekten öyle düşünmeye başladım kötü düşünmek istemiyorum ama durum bu! :(

Nişanlım sakin biridir ona da direk rest çekemiyorum ki kötü düşünmesin hakkımda annesiyle ilgili. İstediğim ona bu durumların yanlış olduğunu göstermek arada görüyor ama gösterene kadar anam ağlıyor :KK43:((
zaten asla rest çekme, senin sert bir davranışın onu annesine daha yakın davranmasına neden olacaktır.
asla annesini kötüleyecek bir şeyler de söyleme, bu durumda savunma içgüdüsünü uyandırırsın.
anası onu çok merak ettiği için mi arıyor, sen de et, sende ara, ama nişanlının egosunu okşayacak onu mutlu edecek onu çok düşündüğünü ve önemsediğini gösterecek davranışlarda bulun, yavaş yavaş anadan kopup sana bağlanacaktır :)

İstediğimde o zaten yaa sanki biz mutlu olunca bizi kıskanıyor kv. gerçekten öyle düşünmeye başladım kötü düşünmek istemiyorum ama durum bu! :KK43:

Çok normal kıskanır
Ama sende bağırıp çağırma canımm bugün telleri kapatalım kimse canımızı sıkmasın de
Al sesini kapat at çantana Eve giderken ver
3 arar 5 arar vazgeçer artık

zaten asla rest çekme, senin sert bir davranışın onu annesine daha yakın davranmasına neden olacaktır.
asla annesini kötüleyecek bir şeyler de söyleme, bu durumda savunma içgüdüsünü uyandırırsın.
anası onu çok merak ettiği için mi arıyor, sen de et, sende ara, ama nişanlının egosunu okşayacak onu mutlu edecek onu çok düşündüğünü ve önemsediğini gösterecek davranışlarda bulun, yavaş yavaş anadan kopup sana bağlanacaktır :)

evet ben sinirlendikçe laf ettikçe o hemen savunuyo koruyo onu fark ettim ama sakin sakin konuşunca bana hak veriyo beni dinliyo. sevgiliyken arayıp sormazdı nişanlandık değerlendi oğlu

Evet durumdan şikayetçi ailem böyle yapıyor destek olmuyor diyor ama onları da uyarmıyor. Söylüyorum napıyım ne diyim diyor ya daha yeni diye mi öyle yapıyor bilmiyorum birden sertte çıkamıyorum
Hayir sakin kendini kandirma yeni diye degil. Aslinda yeni diye evet ama tam tersi. Yeni diye sesini cikarmiyor. Alisinca cikarmadigi sesi malesef oyle bir cikarir ki ama ailesine degil size. Umarim oyle olmaz ama gorunen koy de klavuz istemez.

Back