- 8 Mart 2015
- 25.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 598
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
Yanlış anlamayın da size gelen destek azalacağı için endişeye düşmüşsünüz gibi görünüyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynının kendi durumu evlenmeye yetmezken nasıl bir kız onun parası için evleniyor diye düşünüyorsun??? gören de holding sahibi iş adamı falan sanacak. adam kendi düğününü yapamayacak durumda. sen kendini düşünüp bencillik ediyorsun. ben de eşimi 3 aydır tanıyorken evlendim ve sen 3 sene bekledin diye herkes beklemek zorunda değil. 1.5 senedir maddi durumunuzu toparlayamamışsınız toparlayamayacaksınız da bu gidişle çünkü hazırı yemek varken emek vermek zor geliyor size. kp bana para göndermez diye kaynının evlenmesini istemeyerek çok büyük bencillik yapıyorsunuz bence biri bunu sizi kırmadan anlatmalıMeraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
sizdeki cesarete hayran kaldımMeraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
hakaret mi?
bak hakaret işte burda var. resmen aşağılamakEvet hem adet öyle hemde esim hasta yanigi var.ikiside ayni sey beynini bi yokla bi daha oku
Beynini yokla ve bi daha oku kelimesi haraket degildir normal bi cümle yazdım ben orayabak hakaret işte burda var. resmen aşağılamak
Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
Beynini yokla ve bi daha oku kelimesi haraket degildir normal bi cümle yazdım ben oraya
Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.
zaten düğünü benm maasimla yapilacak
Şimdi anlayamadımm.
Kız kaynınızla parası için evleniyor , kaynınızın durumu iyi ama kayınpederiniz destek olmazsa evlenemez , düğünü zaten sizin maaşınızla yapılacak..
Bunların hepsinin bir arada olması bana çok mantıksız ve çelişkili geldii ..