- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
İnanamadım mantık nedir yaa hep bi mağdur hep bi ağlak üff çok sıkıldım vallaeşimi arar bazen eşim açar efendim diye
kvde den ses yok
Eşim anne orda mısın der
burnunu çeker kv
eşim anne ne oldu der
kv konusmaıycam yavrum der eşimin suratına kapar
Konusamayacaksan ne arıyorsun be kadın
Uyuz ya nefret edıyorum kendısınden
kendine bu kadar bakan dikkat eden hayatını yaayan bir kadın tanımadım ama kendini bu kadar ezik muhtaç göstermeyi başaran bir kadın da tanımadım
hep mağdur hep küççük emrah
Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Ay ağzına sağlık hiç bu açıdan bakmamıştım resmen aydınlandımVallahi anlamıyorum. Kadının anne babası gelince damat ne yapıyor. Sohbet ederse ne ala. Hatta gidip yatabilir bile kimse problem etmez adam evinde rahat etsin denir. Zten bir kere mutfağa girip tüm o işleri yapsa hemen rest çeker hiç acımaz.Peki neden erkek ailelerine bu kadar hizmet ediliyor. Onun anne babası o yapsın. Eşinin ailesi için hayatta yapmaz bari kendi ana babasına baksın.
Madem siz yemek yapıyorsunuz o zaman bulaşığı eşiniz halledecek. Ayıp ya. Merhametsizliğin de bir sınırı olur bu nedir. Madalya mı takacaklar sanki. Benim de eşimin ailesi gelecek iki gün sonra. Eşimle temizlik yaptık. Onlar gelince hizmette edecek. Onlarda kabahat yo. Bence kabahatinden büyüğü sizde ve eşinizde
Cagir oglunu yapsin.Bu ne düşüncesizlik.Ay bunlafim ya .Kizi olsa kiyamaz ama nede olsa gelinsin umrunda mi. Ogluna soyle aksam o yemek yapsinYa bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Yapmasan da küsüyorlar. Kv kişisi bir keresinde iyi geceler demediğim için küsmüştü. Halbuki demiştim. İçten dememişim soruyormuşum ne yersiniz diye de sanki yarım ağızla gibiymiş. Böyle uyduruk sebeplerden küsmüşlerdi
aynen.Valla en güzelini yapmışsınız.
Bende doğumdan sonra gelene gidene uzun bir süre hazır aldım,elimin altında hazır birşeyler bulundurdum. Hatta kızım çok ağlardı misafir gelince. Aldıklarımi masaya koyup,çayı demleyip odada kızımı uyutmaya gittigim cok olmuştur. Arkadaş,akraba kimse gelen çayinı koyup tabağıni doldurup yemiştir yani.
Hiçte cekinmem. Bende gitsem aynı durumdaki arkadaşıma hizmet beklemem zaten.
Yemek yapmamaya niyetli ise sabah kahvaltısı bile akşam beşte olur. Ya KVlerin yemek yapmamak gibi enteresan bir dirençleri var kendi kızlarının evi olsa yaparlar ama gelin olunca bir değişik bakıyorlar olaya. Birde mesela bir işin ucundan tutunca çok karışıyorlar. Siz şimdi yemek yapmıyorlar diyorsunuz ya yapınca daha büyük sorun bir gelmişsin mutfağın düzeni değişmişİlahi nirra :) güldürdün beni çok mantıklı aslında :) bende diyorum beklemeyin diye yeni acıktık diyor. Akşam 5 te öğlen yemeği olur mu ?
Kızz.. işin çok zor valla. kv yemek yapmaya üşendiğinden yeni acıktık diyomuşlar her akşam meyve tatlı da yemeyi versinler anlayışsız insanlar , misafirlik 3 günden sonra sıkıyor insanı mecburen katlanmaya devam ...Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Not: Her gece uyumadan önce kadınlar klubünü okuyarak uyurum. Acayip zevkli oluyor. Onu bile yapamaz oldum yatağa girer girmez sızıyorum
Çocukla zor yani bu işler ki ben tek çocukla zorlandım,seni tahmin bile edemiyorum iki çocukla cidden zor. Sağlikla büyüsünler.aynen.
büyük kıskanır, yapışır anneye.
küçük ya memede, ya ayakta, ya altı kirlenir.
neyse ki geçti o günler.
İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına.
Ay ağzına sağlık hiç bu açıdan bakmamıştım resmen aydınlandım
ben üçledim.Çocukla zor yani bu işler ki ben tek çocukla zorlandım,seni tahmin bile edemiyorum iki çocukla cidden zor. Sağlikla büyüsünler.
Sağolasın canım inşallah,bakalım iki çocukla benim halim ne olacak.
Yapmayın zor yemekler memnun olmayan kalksın kendisi yapsın. Çalışmasanız neysede biraz anlayış yahuMerhaba kızlar.
Kocan ne yapıyor bu arada sen mutfaktayken? İki sefer oğlunu sok mutfağa bak nasıl her şeyi öldürüyor.Ya bide sarma dolma bizim yöresel yemek ekşili köfte öyle yemekler bekliyor. Gece 11 e kadar ekşili köfte yuvarladık :) elimde sinir sıkışması var diyor ki ben öldüremem köftesini sen yoğur. Bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?