- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 38
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
evden kovabilirsin.Merhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
işte tam o sırada evet iyi değilim yorgunum yapamam demek çok zor olmamalı. öğlen yemeği için senin gelmni bekliyolarsa akşam yemeğini ne zaman yiyosunuzGörüyor. Yazık ona da bişey diyemiyorum akşam bi ara esranın durumu hiç iyi görünmüyor anne yarın mı yapsan dedi. Kv hanım diyor ki oturduğumuz yerde yaparız ne var ki :) şaka gibi kadın
En beğendiğim yorumevden kovabilirsin.
Malesef 8 de geliyor eve oğluşları çok kıymetli oluyor ya bizimkisi gökten inmiş o derece kıymetli yiyen gidiyor oturma odasına. Esra yıkasın pişirsinBu kv ve kpin oğlu napıyo bu arada evde.
yapmaMerhaba kızlar.
Eşimle beraber farklı bir şehirde yaşıyoruz. İşle ilgili sorun ve sıkıntıların yoğun olduğu bir dönem yaşıyorum. Çalıştığım yer çok yoğun ve personel sıkıntısından dolayı yalnız çalışıyorum. Öyle ki bazen tuvalete bike gidemiyorum
Sıkıntımıza gelecek olursak şubat tatili diye kv kp bize geldiler yatılı. Tatil boyunca da burdalar. İşten o kadar yorgun geliyorum ki akşam 5 oluyor eve gitmem. Normalde olsa makarna çorba vs idare ederiz ama misafir var ve dötr dörtlük ağırlanmak istiyorlar. Akşam 5 e kadar bekliyorlar öğlen yemeği için ben gelince hazırlamamı bekliyorlar akşam yemeği zaten bende bulaşıktı çaydı derken mutfaktan çıkamıyorum. Ertesi günün yemeğini yaptırıyor sonra. Ama öyle basit yemekler değil uğraştırıcı zor yemekler. Kafam attı atacak mutfaktan çıkmam gece 11 i buluyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Ben gelene kadar yapabilir bişeyler ama yapmıyor. Meyvesiydi tatlısıydı çereziydi vallahi deliricem artık acil yardım !! Ne yapabilirim çok mu abartıyorum
Yapmasan da küsüyorlar. Kv kişisi bir keresinde iyi geceler demediğim için küsmüştü. Halbuki demiştim. İçten dememişim soruyormuşum ne yersiniz diye de sanki yarım ağızla gibiymiş. Böyle uyduruk sebeplerden küsmüşlerdiÖğle yemeğini saat 5 te mi yiyorlarbiraz erken değil mi yahu ya valla her seferinde şaşıracak bir şey çıkıyor ne değişik insanlar var ya aynısı kendi kızlarına yapılsa ne düşünürler? Onlar evlat da sen de ağaç kavuğundan çıkmadın ya allah akıl fikir merhamet versin. Sana da tavsiyem yapma Yorgunum hastayım ölüyorum de sen yaptıkça beklentiye sokuyorsun yapma
Dün gece biraz laf soktum kendisine. Annen yalnız yemek yapmak istemiyor galiba diye. Anaları hep melek ya o geceden yapmaya alışmış ondan diyor. Ailecek şaka gibilerEşin bu durumun neresinde?
Eşine havale et durumu, kocaların anası babası danası hep gelinleri geriyor nedense!
Sıkıntın neyse açık net anlat kocana, aman aramız bozulmasın dersen aha da böyle sürer gider
Akşam 8 de yiyoruz malesef eşim o saatten geliyor. Korkuyor 5 ten 8 e kadar yemek yetişmez diye geceden yaptırıyor :) böylede ağır popoluyuz ödü kopuyor ayağa kalkacam diyeişte tam o sırada evet iyi değilim yorgunum yapamam demek çok zor olmamalı. öğlen yemeği için senin gelmni bekliyolarsa akşam yemeğini ne zaman yiyosunuz
Bugünkü planım tam olarak bumesaiye kalma olayı var mı işyerinde
mesaiye kal eve geç git
ya da mesaiye kaldım de
dısarda gez toz eve geç git
hayatımda cumartesı gunu hıc calısşamıs olan ben kv dem bize yatıya geldıgınde ct günü işe gideceğim diye evden kaçıp anneme gidip annemde oturmustum
Evet cidden çok düşüncesizBugünkü planım tam olarak bu
Öyle bir mazeret mi olur yahu, kendi evinde isterse sabaha karşı yapsın ama orası sizin eviniz ve siz çalışan bir kadınsınız. Ayrıca bu açıklama çok mantıklıysa girsin eşiniz yapsın o saatte yemeği ama eminim tv karşısında dinleniyordur.Dün gece biraz laf soktum kendisine. Annen yalnız yemek yapmak istemiyor galiba diye. Anaları hep melek ya o geceden yapmaya alışmış ondan diyor. Ailecek şaka gibiler
benim kv de de aynı seyı bana yapmıstıKadin evde ne yapiyor bos bos yapsin yemegi art niyet var demekki bende makarna yapabildim yorgunum derim hergunu oyle gecistiririm sonra kendi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?