kv kp görümce elti herkes

bu arkadaş az önceki atraksiyonlu gelini gördü bir konu da ben açayım dedi :)
bkz: düğün olayları

Canım sen şaşırmışsın. Evlenmeyi bırakıp , kendine acilen bir doktor bulmalısın.
Çocuğa da yazık. Allah muhafaza.

Allah o kv kp görümce elti hepsini SENDEN KORUSUN

Bu ne gorgusuzluk basıtlık. Igrendım yahu konuşmalarınızdan. Sız prenses gıbı buyusenız bukadar aç açık kalmış gıbı davranmazsınız. Sen ev kıyafetınle dısarı cıkmaya utanmamışsın adam supriz yapmış dedıgıne bk . Senın gıbılerde var işte ..

Ben sana bisey diyim mi sen kesinlikle o ailenin başına gelebilecek en kötü şeysin. Zenginin diye kendini bişey sanmissin ama bence kalitesizsin. Ben senin nişanlı olcak adamın yerinde olcam varya sana haddini bildirir sonra o yüzüğü eline veririm. Bozdur kendine kişilik karakter satın al diye. Yazık o aileye inşallah akillanirlar da seni babanın evine postalarlar

Ben garipsemedim bir çok genç kız bu şartlarda evleniyor , normal
şaşırmadım ,
halen görücü usul evlenme yaygın
ve ondandır kızın istediği oluyor
duygusal yakınlık yok anında yüzüğü atabilir ama aşık olan bir kız yüzüğü atamaz çoğu istediklerinide kendi almak zorunda , bu duygusallğı erkekler kötüye kullanıyor

evladım dalga geçecek başka bir yer bul hadi naş

Siz emdikleri sütü burunlarından getireceksiniz belli, üzüldüm o ailenin adına ama siz hiiiiçççç dert etmeyin eminimki siz böyle oldukça daha çok kıymete binersiniz!!!! Bu ne ya azıcık kaliteli olun

Valla su anda o kayinvalideye uzuldum isi zor evlendikten sonra sen gorusturmezsin de yazik allah yardimcilari olsun. O kadar sey istiyorsun da senin neyin var yat kat hangisi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…