kv kp görümce elti herkes

Gözlerinizde şu "$" işareti gördüm okurken,ne kadarda parayı seven bir insan dedim.
Altınların farkını mobilyacıda çıkarmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Evi beğenmiyorsunuz,adam düşünmüş vermiş,beğenmediyseniz evlenince çalışır kazanır daha iyisini alırsınız, araba diyorsunuz 2009 modelmiş,sizin kaç model arabanız var merak ettim.
Aileye üzüldüm.

Şunu söyleyim şu da şurada kalsın. Çok mal huzur getirmiyor canım. Evlenirken herşeyim dört dörtlük oldu kv kp herşeyimi yaptılar düğün diye tutturdular yaptılar bi gram para ödetmediler ama gel şimdi sor neye yarar ağzımdan verip burnumdan çıkardılar. Sen sen ol malda huzur arama. Yok eşyam ordan yok bileziğim bilmem kaç gram olsun. Hiçbiri olmasın huzurum olsun.

Son düzenleme:

Taşlamaya gerek yok, gerçek olmadığı çok net anlaşılıyor belli ki eğlenmek için açılmış. sen neden yordun ki kendini bu kadar ? Konu gerçekse ortada satılık bir mal gibi gözüken birisi var neyi kıskansın kim kıskansın? seviye ve kalite önemli şeyler.

yeni üyesin ve nabız ölcüyosun burdan sana iş cıkmaz

kk kızları sizde bosuna yazmayın yani arkadasın canı sıkılmısss

artık bu tarz konular kkda prim yapmıyor.Daha atraksiyonlu şeyler yazın derim

Eltim beni kiskaniyora kadar okudum gerisini okumadım.
Ne saygısız birisin sen.
Allah o aileyi senden kurtarsin. .

Canım gel bir otur şöyle, hazır oldugun da anlatıcam sana

Ben konunuzu okurken sanki sizin sevdiğiniz bi insan var ve o insanı unutmak için, sırf bu insanla zengin ve sizi sevdiği için evlenmeyi kabul ettiğinizi düşündüm.

En kötüsüde sizin gibi gelinler yaranıyorya..
Sen yap gelinlik beklerken elinde yüzüğü bulmazsan şükret.

Ben gelın adayıma kızım dıye gıtap edıcem o bana ısmımle hıtap et dıyecek buyuk saygısızlık sızın yaptıgınız..yasca buyuk herkes kızım dıyebılır ne var bunda senı nufusuna almadı ya.birde nişanlınız ne guzel suprız teklıf edıyor ne deseydı suslen gel evlenme mı teklıf edıcem deseydı sız bulusmaya gıdıyorsunuz bıraz ozenlı gıtseydınız..tuhaflık onlardan cok sızde,emın olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…